Doggie Yağlı Deri Eğitimci Gezdirme Kayışı (yegt Modeli)

599 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Doggie Yağlı Deri Eğitimci Gezdirme Kayışı (yegt Modeli)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: evcilyaşam Satıcı Ünvanı: KOMUTAN PET GIDA OTOMOTİV İNŞAAT VE İNŞAAT MALZEMELERİ HAYVANCILIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0576099912000001 Vergi Kimlik Numarası: 5760999120
    Bu ürün evcilyaşam tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Doggie Yağlı Deri Eğitimci Gezdirme Kayışı (YEGT Modeli) Doggie Yağlı Deri Eğitimci Gezdirme Kayışı, bitkisel işlenti ile işlenmiş, yüksek mukavemetli belli oranda su geçirmezlik özelliği bulunan yağlı deriden, paslanmaz pirinç kanca ve kaliteli işçilik ile doggie garantisinde üretilmiştir. Doggie Yağlı Deri Eğitimci Gezdirme Kayışı, elçek ve kanca kısmı kendinden örgülüdür. Doggie Yağlı Deri Eğitimci Gezdirme Kayışı Özellikler: Yağlı Deri : Deri gezdirme ürünümüzde kullandığımız Yağlı Deri
  • cildi mat, kalın olan bir doğal sığır derisi türüdür. Bu tür deriler yapısı itibariyle derinin cildi ve kesitinin yoğun olarak yağlı olduğundan su geçirmezlik özelliğine sahiptir. Yüzeyinden bir miktar yağ verebilir. Bu yapısından dolayı çoğunlukla dış ortamlarda kullanıma uygundur. Olumsuz dış etkenlerden etkilenmeyen doğal görünümü ile özel bir deri çeşididir. Bazı köpek eğitim malzemeleri üretiminde yoğun olarak tercih edilmesi bu durumu daha iyi açıklamaktadır. Profesyonel kullanım ürünlerinde özellikle bu derileri tercih ediyoruz. Bu malzemeyi kullanacağımız ürünler için gerekli yırtılma mukavemeti, uzama mukavemeti, iklim koşullarına dayanım gibi bazı standartları karşılaması için özel olarak yaptırıyoruz.
  • Eğitim Serisi : Eğitim serisi gezdirme daha çok profesyonel kullanıcılar için tasarlanmış olan üründür. Evcil dostumuzun ve sahibinin eğitimine yardımcı olmak üzere tasarladığımız özel ürünlerdir.
  • El Örgüsü : Bu üründe el örgüsü tekniği ile ürün tamamlanmıştır. Bu sayede her bir ürün kendi özgün karakterini yansıtmakta ve yüzde yüz el işçiliği ile üretilmektedir.
  • Pirinç Karabina : Pirinç karabinalar uzun süren araştırmalar ve teknik detaylar sayesinde ürüne mükemmel uyum sağlamakta, sağlamlık ve kullanım kolaylığı getirmektedir. Paslanmaya karşı yüksek dayanımı olan pirinç hammaddeden üretilmiştir.
  • Doggie Yağlı Deri Eğitimci Gezdirme Kayışı Ölçü Tablosu: Beden Ölçü: Genişlik x Uzunluk S 1,1 cm x 150 cm M 1,1 cm x x180 cm L 1,5 cm x 160 cm

Ürün Özellikleri

  • Materyal Deri
  • Ürün Tipi Gezdirme Tasması
Geri Bildirim Ver