Doğal Anason Tohumu Yerli Ürün 1.kg

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Doğal Anason Tohumu Yerli Ürün 1.kg

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Anason Tohumu Nem seviyesi orta derecede olan iklimleri seven anason bitkisi ülkemizde başta Ege olmak üzere Anadolu’da yetişir. Hasat edilme dönemi temmuz ve ağustos aylarına denk gelmektedir.İştah açıcıdır, keskin bir tadı vardır bu yüzden yemeklerde kullanılır. Gaz söktürücüdür, sindirimi kolaylaştırır. Anason bitkisi sahip olduğu zengin potasyum miktarı ile vücut sıvılarının kontrolüne, kalp ritmine ve kan basıncına yardımcı olan hücreleri korur ve onarır. Şişkinliği önler ve hazımsızlığa kesin çözüm sağlar. Sakinleştirici etkisi vardır. Sinir krizlerini, aşırı reaksiyonları ve kasılmaları yatıştırır. Uyarıcı özelliği sayesinde metabolizmayı harekete geçirir, enzim ve hormonların salgılanmasını sağlar. Kan dolaşımını düzenler. Tohum Ekimi Hakkında Teknik Bilgiler * Anason Tohumu Ekim Zamanı:İlkbahar yaz, iç mekan içerisinde her zaman ekimi yapılabilir. *Çimlenme Süresi:1-2 hafta * Anason Tohumu Ekim Derinliği:Maksimum 1 cm olacak şekilde dikim yapınız. Daha derine ekimlerde tohumunuz çimlenmeyecektir. * Anason Tohumu Çimlendirme İşleminde Yapılması Gerekenler:Tohumlarınızı 1 saat kadar ılık bir su içerisinde bekletiniz ve dikecek olduğunuz viyol veya toprağa 1-2 cm derinlikte ekiniz. Fazla derine ekmeniz durumunda tohumlarınız çürüyecektir. Üzerini toprakla kapatınız. Tahmini çimlenmesi 15 gün içerisinde olacaktır. *Oluşan Bitkinin Gübrelemesi:Oluşan bitkinin gübrelemesinde doğal meyvelerinizi elde etmek istiyorsanız solucan gübresi kullanmanızı tavsiye ederiz. Solucan gübresi kullanımı bitkinin hem hızlı gelişmesini hemde hastalıklara karşı daha dirençli olmasını sağlar.
Geri Bildirim Ver