İlgili Kategoriler
Fiyat
Yaş
Materyal
Çeşit
Fiyat Geçmişi
Renk
Ürün Puanı
Satıcı Tipi
MERCHANT_BADGES_INFO_TOOLTIP_APPROVE_SELLER_TITLE
Onaylanmış Satıcı
Türkiye’de veya uluslararası olarak yüksek bilinirliğe sahip markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.
MERCHANT_BADGES_INFO_TOOLTIP_SUCCESSFUL_SELLER_TITLE
Başarılı Satıcı
Trendyol’daki son 6 ay performansıyla yüksek müşteri memnuniyeti sağlayan, kaliteli ve güvenilir hizmet veren satıcılara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.
MERCHANT_BADGES_INFO_TOOLTIP_AUTHORIZE_SELLER_TITLE
Yetkili Satıcı
Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, ilgili markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.
Satıcı Tipi Nedir?
"

Dişlik ve Çıngırak

" araması için 4175 sonuç listeleniyor

Dişlik ve Çıngırak Hakkında Sık Sorulan Sorular

Dişlik Nasıl Hazırlanır?

Bebeklerin diş çıkarması sürecinde rahatlamaları ve diş ağrılarını hafifletmeleri için dişlik kullanmak son derece önemlidir. Bebek dişliği hazırlamak için öncelikle bebeklerin yaşına uygun malzemeler seçilmelidir. Bebek dişliği yapımında kullanılacak malzemelerin BPA içermemesi ve doğal olması ebeveynlerin dikkat ettiği bir unsurdur. Bebek dişliği yapımında ahşap, kauçuk ya da silikon malzemeler sıklıkla tercih edilir. Bunun yanı sıra bebek dişliği temizliği asla atlanmaması gereken ve oldukça önemli bir adımdır. Dişliği kullanmadan önce yıkamak ve sterilize etmek gerekir. Bebek dişliğinin temizliğini sıcak su ve doğal sabunla yapılabilirsiniz.

Dişlik Nasıl Takılır?

Bebek dişliği takmak için dişliğin sapı bebeğin tutabileceği boyutta olmalıdır. Dişliğin sapı ince yumuşak bir malzemeden yapılmış ise bebekler için daha kolay olur. Ayrıca dişliğin sap kısmı da bebeğin küçük ellerine uygun şekilde tasarlanmalıdır. Kilit sistemiyle birbirine bağlanan dişlikleri istediğiniz zaman çıkarabilirsiniz. Dilediğiniz zaman da yerlerini değiştirebilirsiniz. Malzemelerin yumuşak olmasından dolayı dişliklerin takıp çıkartma işlemi son derece kolaydır. Parçalar küçükse iyi bir şekilde kilitlendiğinden emin olmanız gerekir. Küçük parçalar bebekler için tehlike oluşturduğu için dikkat etmekte fayda vardır.

Bebekler Çıngırakla Ne Zaman Oynar?

Bebekler yaklaşık 3 ya da 4 aylıkken çıngırakla oynamaya başlarlar. Bu dönemde bebekler ellerini açma ve kapatma becerilerini geliştiği için son derece faydalı bir üründür. Bu beceriler sayesinde çıngırakları kolayca tutabilirler. Ses çıkaran eğlenceli oyuncaklar sayesinde bebeğinizin keyifli vakit geçirmesine yardımcı olabilirsiniz. Çıngırakla oynama süresi bebeğin yaşına, gelişim seviyesine ve ilgisine göre değiştiği için net bir ifade söz konusu olmaz. Bebeğinizin gelişimine göre farklı türden oyuncaklar alabilirsiniz. Bu sayede gelişimlerine katkıda bulunabilirsiniz. Bebeklerin oyuncakları keşfetmesi ve oynamalar dünyayı keşfetme sürecindeki hem meraklarını hem de ihtiyaçlarını karşılar. Küçük bebeklerin oyuncaklardan zarar görme ihtimallerini engellemek için küçük parçalı oyuncaklar tercih edilmemelidir. Kullanımı ise ebeveyn kontrolünde olmalıdır.