Dijitsu Djt65s Lcd Led Tv Kumandası

85 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
120 TL'ye 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura
119,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Dijitsu Djt65s Lcd Led Tv Kumandası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Çoğalan E-Ticaret Satıcı Ünvanı: HALİL İBRAHİM ÇOĞALAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2590766371
    Bu ürün Çoğalan E-Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dijitsu DJT65S 4K Smart Android Led Tv Kumandası orjinal kalıp marka logo yazmaz
Geri Bildirim Ver

Dijitsu Djt65s Lcd Led TV Kumandası

Hemen her evde bulunan elektronik bir cihaz olan televizyonu kısa mesafelerde uzaktan kolayca kontrol edebilmeyi sağlayan kumandalar kullanımları açısından oldukça pratiktir. Günümüzde yaygın şekilde televizyonlar için kullanılan kumandalar, radyo frekansı, kızılötesi veya bluetooth bağlantısı ile çalışabilirler. Televizyon izleme alışkanlığını başka bir boyuta çeviren Dijitsu LCD kumandası konforlu kullanım imkanı sağlar. Televizyonun kullanımını kolaylaştıran kumanda sayesinde oturduğunuz yerden ses açıp kapatabilir veya kanal değiştirebilirsiniz. Üzerinde bulunan tek bir tuş ile akıllı televizyonunuzu wifiye bağlayabilir, diğer tuşlar yardımıyla internette gezinebilirsiniz. Programlama veya kurulum gerektirmeyen Dijitsu Led Tv kumandası yumuşak tuş takımı sayesinde yüksek performans sağlar. İki adet AA pil ile çalışan ürün sahip olduğu 51 adet tuş ile televizyonunuzu kontrol etmenizi kolaylaştırır.

  • Konforlu kullanım
  • Kolay kontrol mekanizması
  • Ergonomik tasarım

Üstün Özellikleri ile Dijitsu Led Tv Kumandası

Üstün Özellikleri ile Dijitsu Led Tv Kumandası

Ergonomik tasarımı ve hafifliği sayesinde rahat kullanım sağlayan Dijitsu DJT65S LCD Led Tv kumandası oldukça pratiktir. Kanal, ekran ve ses ayarları yapabilmeniz için gerekli tuşları barındıran bu ürün geniş kullanım alanı sunar. Farklı imkanlar sağlayan Dijitsu Led Tv kumandası ile keyifli vakit geçirebilirsiniz. Android özelliklere sahip televizyonları internete bağlamak için barındırdığı smart tuş pratik bir kullanım sağlar. Kanal listesini tek bir tuşla görüntüleme imkanı sunan ürün ile televizyona ait tüm ayarları oturduğunuz yerden yapabilirsiniz. Kızılötesi bağlantı ile uzaktan kontrol mekanizmasına sahip olan Dijitsu Tv kumandası yüksek seviyede alıcı ve verici uyumu sağlar. İstediğiniz komut için tuşa bastığınızda komutla ilgili frekansta yanıp sönerek ışık üreten lambası aynı anda komutu uygulamaya koyar. Sensör içinde yer alan foto komponent kaliteli bileşenlerden oluşur.

Dijitsu DJT65S ile Keyifli Televizyon Deneyimi

Dijitsu DJT65S ile Keyifli Televizyon Deneyimi

Son teknolojiyi yakından takip eden Dijitsu, gelişen üretim teknikleri ile hayatınızı kolaylaştıran kumandalar üretir. Sadece ana gövdesinin değil, tuş takımının ergonomik yapısı ile sizi memnun eder. Çaba sarf etmeden oturduğunuz yerden komut verebileceğiniz DJT65S Tv kumandası basit kullanıma sahiptir. Herhangi bir ayara gerek kalmadan sadece pilini taktığınızda çalıştırabildiğiniz Dijitsu Led Tv kumandası keyifli televizyon seyri sunar. Ailenizle ve sevdiklerinizle televizyon izlerken sizi yormayan Dijitsu DJT65S LCD Led Tv kumandası fiyatıyla da bütçe dostudur. Ellerinizi yormadan rahat bir tutuş imkanı sağlayan DJT65S LCD Tv kumandası estetik tasarımı ile beğeni kazanır. Ürün üzerinde bulunan sessiz mod tuşu ile tüm sesi bir saniyede kapatabilir ve açabilirsiniz. Uyku modu tuşuna basarak ayarladığınız zaman diliminde televizyonun kendi kendine kapanmasını sağlayarak gereksiz enerji tüketimini önlersiniz.

Avantajlı Dijitsu DJT65S Lcd Led Tv Kumandası Fiyatı

Avantajlı Dijitsu DJT65S Lcd Led Tv Kumandası Fiyatı

Televizyon izlemek için gerekli cihazlardan biri olan uzaktan kumandalar hayatınızı kolaylaştıran birçok özelliğe sahiptir. Altyazı ve dil tuşu ile film veya dizi izlerken seçeneklerinizi değiştirebilirsiniz. Teletext moduna geçmenizi sağlayan TXT tuşu ile aynı anda Tv moduna dönebilirsiniz. Bilgisayarı televizyona bağlamanız için gerekli source tuşu ile kolaylık sağlarsınız. DJT65S modeli üzerinde bulunan tuşlar ile videoyu ileri sarıp, geri alabilir ve kayıt yapabilirsiniz. Kırmızı renkteki geçici kapatma tuşu ile televizyonunuzu kolayca açıp kapatabilirsiniz. Basit komut tuşlarıyla birçok açıdan beklentinizi karşılayan bu ürün müşteriler tarafından rahatlıkla kullanılabilir. İhtiyacınız olan ürüne avantajlı fiyatlarla sahip olabileceğiniz Trendyol aracılığı ile Dijitsu DJT65S LCD Led Tv kumandası yorumlarını inceleyebilirsiniz. Ürünü daha önce deneyimleyen gerçek müşterilerin tecrübeleri doğrultusunda bilgi edinebilirsiniz. Siz de hızlı ve güvenli bir şekilde sipariş oluşturabilirsiniz.