3
Dermaroller kategorisinde
en çok ziyaret edilen 3. ürün

Dermapolin 0,50mm 540 Iğneli Saç, Cilt, Sakal, Kaş Kullanımına Uygun Dermaroller - %100 Titanyum

499 TL

Ürün Bilgileri

Dermapolin 0,50mm 540 Iğneli Saç, Cilt, Sakal, Kaş Kullanımına Uygun Dermaroller - %100 Titanyum

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DERMAPOLİN Satıcı Ünvanı: CANLILAR MEDİKAL VE KOZMETİK DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0201037672900018 Vergi Kimlik Numarası: 2010376729
    Bu ürün DERMAPOLİN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dermapolin Dermaroller 540 micro iğne içerir. Her bir iğne 0,50mm boyundadır. Dermapolin Dermaroller iğneleri 1.kalite %100 titanyumdan üretilmiştir. Paslanmaz. Alerji yapmaz. Her kullanım sonrası Dermapolin temizleme solüsyonu ile dezenfekte ederek bir yıl güvenle kullanabilirsiniz. Nerelerde Kullanılır : Cilt, saç, sakal kaş için kullanıma uygundur. Cilt İçin Kullanım Alanları: Akne skarları, Yanık ve yara izi, Cilt lekeleri, Sivilce izleri, Sivilce lekeleri, İnce Çizgiler, Kırışıklıklar, Dudak üstü ve etrafındaki sigara çizgileri, Elastikiyet Kaybı, Genişlemiş gözenekler, Gözaltı morluklarında ve torbaları, Göz çevresi kırışıklılarında, Dekolte bölgesinde, Cilt ve doğum çatlakları, Selülitli bölgelerde, Ellerde kullanıma uygundur. Saç İçin Kullanımda: Düzenli kullanımda engellemeye yardımcıdır. Genetik faktörler , yanlış ürünüm kullanımı , hormonal sebepler, stres , mevsim geçişleri, sağlıksız beslenme ve yaşam koşulları sonucu saç dökülmesi normalin üzerine çıkabilir. Dermapolin saç dermaroller saç köklerinin güçlenip saç derisine tutunmasına yardımcı olur. Birlikte kullanılacak saç güçlendirici serumun etkisini 600 kata kadar arttırılmasını destekler.

Ürün Özellikleri

  • İğne Sayısı 500-999
  • İğne Kalınlığı 0,50-0,99 mm
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

540 İğneli 0.50 mm Dermapolin Dermaroller ile Cildine İyi Bak

Geçmişten günümüze cilt sorunları ile karşılaşılmıştır. Gerekli teknikler ya da kremler gibi ürünler kullanılmıştır. Cilt onarma işlemine bir yenisi daha eklenir. Cilde etkisinin var olması ile Dermaroller 540 iğne piyasaya sürülmüştür. Uzak Doğu'da cilt sorunlarına cevap verecek olan Dermaroller hala kullanılmaktadır. Kişilerin cilt sorunlarına ve hasara uygun olarak uygulanacak olan sıvı miktarı farklılık göstermektedir. Uzak Doğu'da binlerce yıl öncesine dayanan bu tedavi yönteminin kullanılması sağlanmış, tedaviye olumlu cevap vermiştir. Bir de Dermaroller titanyum 540 iğneli nasıl kullanılır sorusu akla gelebilir. Bu tedavide kullanılacak olan aletin ise üzerinde küçük iğneleri bulunur. Silindir şeklinde olup iğneli kısmı cilt üzerinde gezdirerek ciltte temasını sağlanır. Cildinize uygulanan ve cildinizin ihtiyacına uygun olarak mesela Dermaroller 540 uygulanması ile cildinizde canlandırıcı ve arındırıcı etkisini görebilirsiniz.

  • Selülitli, Çatlak Oluşan ve Lekeli Bölgelerde Etkili
  • Kırışıklık ile Savaşıp Yaşlanma Karşıtı
  • Gözaltı Morluklarında Etkili ve Cilt Terapi Uzmanı

Dermaroller İğneli Uygulama Tedavisinin Cildinize Faydaları

Çeşitli modellere sahip olan alet küçük yapıda olmasından dolayı kullanımı kolay sağlanır. Küçük yapıda olan Dermaroller titanyum 540 iğneli 0.5 mm ile başlayıp 3 mm’ye kadar değişim göstermektedir. İğneler titanyum materyalleri kullanılarak yapılmıştır. Kolay ve kullanışlı olan bu mikro iğneler Türkiye'de de oldukça yaygın kullanılmaya başlanmıştır. Peki bu Dermaroller titanyum 540 iğneli ne işe yarar sorusuna gelince, cildinizde oluşan sorun her ne ise ona cevap verecek tedaviyi uygulamak adına üretilmiştir. Böylece cildinizi uyararak cildinizde küçük kanallarının açılmasına yardımcı olur. Ayrıca kullandığınız cilt bakım ürünlerinin bu uygulama vesilesi ile yani Dermaroller 540 iğneli 0.5 etkisinin mukabilinde cildinizde daha aktif olarak etkisini gösterir. Cilt terapisi olarak kullanacağınız aletin sivilce izlerine, derinindeki çatlaklıklarda, leke karşıtı olarak da etkisini olumlu olarak gösterecektir.

Cildinize Uyguladığınız Kaliteli Dermarollerin Olumlu Yansımaları

Cildinizde hasar meydana geldi ise tedavi amacı ile kullanacağınız bir diğer yöntem 540 İğneli 0.50 mm Dermapolin Dermaroller olmaktadır. Ayrıca iğneli uygulama, cildinizde hem artı olarak tedavi sağlaması hem de cildinizin rahatlamış olmasına yardımcı olur. 0.50 mm iğne kalınlığını ifade eder. 540 İğneli 0.50 mm Dermapolin Dermaroller yorumları rahatlamanız açısından ya da araştırma yapmanız ile ilgili bu konuda size katkı sağlayacaktır. Üzerinde tam olarak 540 adet mikro iğne bulunmasından dolayı cildinizi uyararak kolajen sentezini cildinizde aktif hale getirebilirsiniz. Bu uygulamanın yan etkileri görülmez ve kullanımı kolay olduğu için kendi başınıza da uygulayabileceğiniz bir ürün çeşididir. 540 adet iğnenin yer aldığı silindir olarak tasarlanan aleti yüzünüz için kullanabilirsiniz. Cildinize çok fazla baskı yapmadan uygulamanız cildinizin çizilmesini önler.

Dermarollerin Kullanımı, Temizliği ve Cildinizin Bakımı

Dermaroller titanyum 540 iğneli uygulaması yüzünüzü temizleyici özelliğine sahiptir. 15 gün arayla uygulamanız sizi istediğiniz doğru sonuca eriştirecektir. Kullanacağınız sırada ayna karşısında olmanız işinizi daha doğru yapmanızı sağlar. Uygulamaya başladığınızda parça parça temas etmenizde fayda vardır. Ayrıca istediğiniz sonuca ulaşabilmeniz için de sebat ederek düzenli kullanmanız sizi olması gereken sonuca ulaştıracaktır. Yanı sıra Dermapolin 540 iğneli Dermaroller 0.50 mm ve Dermaroller 540 iğneli Dermaroller tarak olan ürünleri kullanım sonrası alkol ya da dezenfektan ile temizlemeniz, arındırmanız önem arz eder. İğneli uygulama Uzak Doğu'da tedavi adına yankısını artırırken günümüz şartlarına uygun teknoloji ile birleşmesi hasarlı olan cildinizin tedavi uzmanı olmuştur. 6910482105402 iğneli tedavi yöntemleri gözde olma avantajını yakalamıştır. Dermaroller uygulamanız sonucunda cildinizin yapısına göre temiz içerikli nemlendirici kullanmanız cildinizi dinlendirecektir. Trendyol'da yer alan bu kullanışlı ürünü hemen sipariş vererek siz de anında kullanmaya başlayabilirsiniz.