Derilax Tam Ortopedik Rahat Yumuşak Bayan Ayakkabı

590 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 36
36
37
38
39
40
41

Ürün Bilgileri

Derilax Tam Ortopedik Rahat Yumuşak Bayan Ayakkabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Derilax Satıcı Ünvanı: HAKKI ARAS İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0720462718
    Bu ürün Derilax tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TAM ORTOPEDİK RAHAT YUMUŞAK GÜNLÜK GİYİME UYGUN BAYAN AYAKKABI

Ürün Özellikleri

  • Materyal Suni Deri
  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Topuk Tipi Düz Topuklu
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Derilax Tam Ortopedik Rahat Yumuşak Kadın Ayakkabı Trendyol'da!

Derilax tam ortopedik suni deri yumuşak beyaz kadın ayakkabısı, günlük kullanıma uygun son derece rahat bir üründür. Beyazın hoş bir tonu kullanılarak dizayn edilen ayakkabı oldukça konforludur. Ürün insan anatomisi gön önünde bulundurularak dizayn edilmiştir. Ayrıca bu ayakkabı her bir ayrıntısında markanın kalitesini yansıtır. Derilax tam ortopedik rahat yumuşak kadın ayakkabısı, birinci sınıf materyaller kullanılarak üretilir. Tasarım çizgileriyle her yaşa hitap eden ürün, uzun süreli kullanım sağlar. Ürün hem klasik hem de spor kıyafetlerle rahatlıkla kombinlenebilir. Standart numara kalıplarına sahip ayakkabı, ayağınızın saatlerce rahat etmesi için tasarlanmıştır. Özellikle lastikli bağcıklar, ayakkabıların kolay giyilip çıkarılmasını sağlar.

  • Renk: Beyaz
  • Beden Aralığı: 36 - 41
  • Materyal: Suni Deri

Derilax Tam Ortopedik Yumuşak Kadın Ayakkabısının Materyali Nedir?

Derilax Tam Ortopedik Yumuşak Kadın Ayakkabısının Materyali Nedir?

Derilax tam ortopedik rahat yumuşak kadın ayakkabısı suni deri materyal kullanılarak üretilmiştir. Ürünün alt tabanı için ise beyaz renkte yumuşak zemin malzemesi kullanılır. Bu malzeme adım atarken esneyerek konforlu kullanım sağlar. Ürünün yan yüzeyleri ve tabanı beyazdır. Etkileyici görünen bu ayakkabı, şıklığıyla beğeni toplar. Derilax tam ortopedik suni deri yumuşak beyaz ayakkabı bahar ve yaz aylarında kullanılabilecek olan son derece kaliteli bir üründür. Tabanı ile derisi arasındaki dikişleri sağlam olan ürün, yıllarca ilk günkü performansını korur. Derilax beyaz ayakkabının bağcıkları son derece esnektir. Bu lastikli bağcıklar, kan dolaşımını olumsuz etkilemediği için ayağınızın ağrıması önlenir. Lastikli yapıdaki aparat sayesinde uzun süre bağcık bağlamak zorunda kalmazsınız.

Derilax Tam Ortopedik Suni Deri Beyaz Kadın Ayakkabısı Rahat mıdır?

Derilax Tam Ortopedik Suni Deri Beyaz Kadın Ayakkabısı Rahat mıdır?

Derilax tam ortopedik suni deri yumuşak beyaz kadın ayakkabısı son derece konforlu bir üründür. Ayakkabı rahatlığını tam ortopedik yapısına borçludur. Ürün bu yapı sayesinde hemen ayağınızın şeklini alır. Böylece uzun süreli kullanıma gerek kalmadan kolayca size uyum sağlar. Derilax tam ortopedik suni deri yumuşak beyaz kadın ayakkabısı ağır değildir. Ürün, adım atmanızı kolaylaştırır. Ayakkabının hem derisi hem de tabanı son derece esnektir. Yumuşak taban adım attığınız esnada ayakkabının dilediğiniz kadar esnemesini sağlar. Böylece uzun süre ayağınız acımadan yürüyebilirsiniz. Derilax tam ortopedik suni deri yumuşak beyaz kadın ayakkabısı teninize zarar vermez. Yumuşak deri vurmaları olabildiğince engeller. Ürün, kısa topuk yapısıyla hem konfor hem de şıklık sunar.

Derilax Tam Ortopedik Yumuşak Kadın Ayakkabısını Kimler Alır?

Derilax Tam Ortopedik Yumuşak Kadın Ayakkabısını Kimler Alır?

Derilax tam ortopedik suni deri yumuşak beyaz kadın ayakkabısı rahat bir ürün arayışında bulunan herkese hitap eder. Özellikle yürüyüş yapmayı seven bireyler için idealdir. Aynı şekilde uzun süre ayakta durarak çalışan ama şıklığından ödün vermek istemeyen kadınlar da bu ayakkabıları tercih edebilir. Dayanıklı materyallerden imal edilmiş olan ürün, uzun süreli kullanımlarda dahi kolayca deforme olmaz. Derilax beyaz ayakkabı neredeyse tüm kıyafetlerle kombinlenebilir. Ürünün beyaz renkli tasarımı bu noktada kişilere büyük bir avantaj sağlar. Bu tasarım detayı sayesinde ayakkabıyı iş ortamında, okulda, günlük yaşamda ve alışverişte giymek mümkündür. Ürün neredeyse tüm kullanıcılardan tam not alır. Ürünü deneyimleyen pek çok tüketici ayakkabıların şık, dayanıklı ve rahat olduğundan bahseder. Derilax tam ortopedik suni deri yumuşak beyaz kadın ayakkabısı yorumlarında da kullanıcı memnuniyeti görülür. Siz de her anınıza eşlik edebilecek rahat bir ürün arıyorsanız Derilax tam ortopedik suni deri yumuşak beyaz kadın ayakkabısını Trenyol'dan güvenle satın alabilirsiniz.