5
Pilates Minder ve Mat kategorisinde
en çok favorilenen 5. ürün

Delta Konfor Zemin 10 mm Taşıma Askılı Pilates Minderi Yoga Matı

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Delta Konfor Zemin 10 mm Taşıma Askılı Pilates Minderi Yoga Matı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Delta Spor Satıcı Ünvanı: DELTA SPOR DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0274062543600010 Vergi Kimlik Numarası: 2740625436
    Bu ürün Delta Spor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Kalınlık 10 mm
  • Tip Pilates
  • Renk Pembe
  • Ölçü 180 x 60
  • Beden Tek Ebat
  • Mat Çantası yok
Geri Bildirim Ver

Delta Konfor Zemin Taşıma Askılı Pilates Minderi ile Egzersizler

Yoga ve pilates son yılların çok fazla uygulanmakta ve sevilmektedir. Yoga, Hindistan’da ortaya çıkan bir tür ruhu rahatlatan felsefedir. Belli kuralları ile bedene hâkim olmayı ve özgürleştirmeyi hedefliyor. Pilates ise vücudu geliştirmek ve sağlıklı bir yaşam sürmek için uygulanan hareketlerdir. Belli başlı yöntemler ile uygulamaya geçilir. Delta pilates matı ayağınız kaymadan rahat ve güvenilir bir şekilde bu yöntemleri uygulamanıza olanak tanır. Sadece yoga ve pilates değil birçok egzersizler de yapılabilir. Spor rutinlerinde de matlar sıklıkla tercih edilir. Kullanımı kolay ve pratiktir. Her alanda ve birçok branşta ihtiyaç duyulan bir ürün olmaktadır. Özellikle yoga egzersizleri için üretilen yapısı sizlere konfor sağlayacaktır.

  • Konforlu Kullanım
  • İşlevsel Özellikler
  • Yumuşak ve Hijyenik

Delta Yoga ve Pilates Matı Özellikleri ve Kullanımı

Delta Yoga ve Pilates Matı Özellikleri ve Kullanımı

Konfor zemin 10 mm taşıma askılı pilates minderi yoga matı özellikleri bakımından her alanda rahatlıkla kullanımı bulunur. Ürünün boyu 180 cm, genişliği 60 cm olmaktadır. Delta yoga matı 10 mm kalınlığına sahiptir. Sırt askısı ile her alana rahatlıkla götürülebilir. Hafif ve yumuşak bir yapıya sahip olan mat yer kaplamadan sırtınızda rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Esnekliği ile rulo haline gelebilen mat sarıldıktan sonra çantaya konulmaktadır. Katlanarak silindir haline gelir ve portatif bir şekle dönüşür. Bu özelliği ile kullanılmadığı zamanlar çok az yer kaplayarak muhafaza edilebilir. Konfor zemin 10 mm taşıma askılı pilates minderi yoga matı alt tarafında tırtık olmasından dolayı kaymayı ve toplanmayı engeller. Düzenli ve temiz kullanıldığı takdirde çok uzun ömürlü bir üründür. Ayrıca spor salonlarında veya eğitimlerde toplu alanlarda kullanılabilir.

Delta Konfor Zemin 10 mm Pilates Matı Fiyatları ve Yorumları

Delta 10 mm Pilates Matı Fiyatları ve Yorumları

Konfor zemin 10 mm taşıma askılı pilates minderi yoga matı kullananlar için konfor ve rahatlık sunmaktadır. Kaliteli malzemelerden üretilen ürün sağlam bir yapıya sahiptir. Darbe ve sürtünmelere karşı dayanıklıdır. Yoga sırasında yaptığınız hareketleri destekleyerek yumuşak zemine basmanızı sağlar. Aynı zamanda egzersizler sırasında kullanılan ekipmanları da üzerine koyabilirsiniz. Yoga matının farklı renk seçenekleri de bulunur. Şık ve modern görünümü ile her alana uyum sağlayabilir. Delta konfor zemin 10 mm taşıma askılı pilates minderi yoga matı fiyatı kalite ve özelliklerine göre uygun olmaktadır. Delta konfor zemin 10 mm taşıma askılı pilates minderi yoga matı yorumları için ürünün alt kısmındaki yorumlar bölümüne göz atarak kullanıcı deneyimlerini de inceleyebilirsiniz.

Delta Yoga ve Pilates Minderi Konforu ve Avantajları

Delta Yoga ve Pilates Minderi Konforu ve Avantajları

Ruh özgürlüğünü ve sağlığı güçlendiren hareketleri mat yardımıyla rahatlıkla sergileyebilirsiniz. Yoga amacı ruhu dinlendirmek ve dinlemektir. Bunları yumuşak ve hijyenik yoga matı ile kolay bir şekilde uygulayabilirsiniz. Farklı rutinlerdeki çeşitli hareketleri yoga matı üzerinde rahatlıkla yapabilirsiniz. Hafif ve yumuşak bir yapıya sahip olan mat yer kaplamadan sırtınızda rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Esnekliği ile rulo haline getirerek koruma kılıfına yerleştirebilirsiniz. Kullanmadığınız zamanlarda yer kaplamadan ve zarar görmeden muhafaza edebilirsiniz. En önemli özelliklerinden biri de kaymaz yapıda zemine sahip olmasıdır. Üzerinde çeşitli hareketleri emniyetli bir şekilde uygulayabilirsiniz. Matın sağladığı yumuşak ve kaymaz zemin hareketleri rahat uygulamanızda yardımcı olur. Çeşitli kalınlıktaki diğer seçeneklere de göz atabilirsiniz.