Defacto Kapüşonlu Beli Büzgülü Relax Fit Yağmurluk

349,99 TL
Beden:
Beden Tablosu
S
M
L
XL
2XL
3XL

Ürün Bilgileri

Defacto Kapüşonlu Beli Büzgülü Relax Fit Yağmurluk

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DeFacto Satıcı Ünvanı: DEFACTO PERAKENDE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0650003471600013 Vergi Kimlik Numarası: 6500034716
    Bu ürün DeFacto tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Trend modeliyle son zamanların stil sahibi beli büzgülü kapüşonlu modeli günlük şıklığınız için ihtiyacınız olan en önemli yağmurluk ihtiyacınız! DeFacto'dan mevsimlik olarak aradığınız, kullanışlı cep detayıyla Kadın Kapüşonlu Beli Büzgülü Relax Fit Yağmurluk.
  • Poliester 100%
  • Manken Bilgileri: Göğüs: 82 Boy: 1,79 Basen: 90 Bel: 59
  • Manken Bedeni: M
  • Ürün Uzunluk Ölçüleri: 3XL-90 cm,M-86 cm,XL-88 cm,XXL-89 cm,L-87 cm,S-85 cm
  • Ürün Kodu: S1722AZ21SP

Ürün Özellikleri

  • Kalıp Regular
  • Renk Siyah
  • Model Kapüşonlu
  • Boy / Ölçü Uzun
  • Yaka Tipi Kapüşonlu
  • Ürün Detayı Cep

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% Manken
Geri Bildirim Ver

Defacto Kadın Siyah Kapüşonlu Beli Büzgülü Relax Fit Yağmurluk

Hem pratik bir kullanım hem de tasarım kalitesi göz önünde bulundurularak satışa sunulan Defacto beli büzgülü kadın yağmurluk, özellikle yağışlı sonbahar günlerinde kullanıcıların yardımına koşar. Yüksek malzeme kalitesi sayesinde uzun süre boyunca kullanılabilecek olan Defacto beli büzgülü kadın yağmurluk herkes tarafından tercih edilebilir. Ürün, şık tasarımı ve işlevselliği sayesinde birçok kullanıcının beğenisini kazanır. Ayrıca farklı renk seçenekleri sayesinde ürünü birçok kombinde kullanabilirsiniz. Yağmurluğun siyah, bej ve lacivert olmak üzere 3 farklı renk modeli bulunur. Hafif yapısı sayesinde gün boyunca kullansanız dahi üzerinizde bir ağırlık hissi yaratmaz. Zarif tasarımı, tarzınızı yansıtmanıza yardımcı olur.

  • Ürün %100 polyester materyal kullanılarak üretilmiştir.
  • Geniş beden aralığına sahiptir.
  • Ürün tipi hafif parka şeklindedir.

Defacto Kadın Siyah Beli Büzgülü Yağmurluğun Özellikleri

Defacto Kadın Siyah Beli Büzgülü Yağmurluğun Özellikleri

Defacto kadın yağmurluk aslen bir hafif parkadır. Tamamen polyesterden üretilen yağmurluğun astar kısmı sentetiktir. Tasarımı dolayısıyla şık bir görüntü ortaya koyan ürün aynı zamanda rahat bir kullanıma da sahiptir. Farklı renk seçeneklerini barındıran kapüşonlu yağmurluk, pratik cep tasarımı ile yağışlı havalarda sadece sizi değil, sudan zarar görebilecek eşyalarınızı da korur. Mevsimlik kullanıma uygun şekilde dizayn edilmiştir. Defacto beli büzgülü kadın yağmurluk, kullanım esnasında rahatsız hissettirmez. Bir yandan zor hava koşullarına meydan okurken bir yandan da şık bir şekilde sokaklarda dolaşmanın mutluluğunu yaşayabilirsiniz. Ürün, casual tarzı benimseyen kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilir. Birçok parça ile kombinlenebilen yağmurluk çoğu kadın tarafından kurtarıcı bir parça olarak nitelendirilir.

Defacto Siyah Beli Büzgülü Yağmurluğun Kumaşı Kaliteli mi?

Defacto Siyah Beli Büzgülü Yağmurluğun Kumaşı Kaliteli mi?

Pratik bir kullanım sunabilmek amacıyla tasarlanan Defacto beli büzgülü kadın yağmurluk, yumuşak kumaşı sayesinde giyim süresince maksimum rahatlık sağlar. Ürünün dış kısmı yağmurlu havalarda kullanıcıları korumak için, iç kısmı ise konforu olabildiğince artırmak için dizayn edilmiştir. Uzun süre boyunca kullanılabilmesi, şık tasarımı, dayanıklılığı ve giyim rahatlığını göz önünde bulundurulduğunda Defacto beli büzgülü kadın yağmurlukların oldukça kaliteli bir kumaşa sahip olduğunu söylenebilir. Ürün, tavsiye edilen biçimde kullanıldığında ve temizlendiğinde ilk günkü formunu korur. Kapüşonu zaman içerisinde deforme olmaz veya aşağıya doğru sarkmaz. Yüksek kalite standartları gözetilerek üretilen Defacto beli büzgülü kadın yağmurluk, zorlu hava koşullarına karşı konfor sağlamak için üretilmiştir. Bu nedenle özellikle dışarıda vakit geçirmeyi ve yağmurlu havalarda yürüyüş yapmayı seven kullanıcılar tarafından gönül rahatlığı ile tercih edilebilir.

Defacto Kapşonlu Beli Büzgülü Yağmurluk Suya Dayanıklı mı?

Defacto Kapşonlu Beli Büzgülü Yağmurluk Suya Dayanıklı mı?

Yüksek kalite ham madde ve başarılı bir işçilik sonucunda ortaya çıkan Defacto beli büzgülü kadın yağmurluk, yağışlı havalarda kullanılması için özel olarak dizayn edilmiştir. Yağmurlu havalarda rahat bir biçimde dışarıda vakit geçirmenizi sağlayan kapüşonlu yağmurluk, suya oldukça dayanıklıdır. Bol yağışlı havalarda dahi konforlu bir biçimde dışarıda kalabilir veya gideceğiniz yerlere acele etmenize gerek kalmadan ulaşabilirsiniz. Sağanak yağışlı günlerde dahi Defacto kapüşonlu yağmurluk sayesinde soru işaretlerinden kurtulursunuz. Çıtçıtlı cepleri sayesinde eşyalarınız cebinizdeyken ıslanmaz. Özellikle cep telefonu veya cüzdan gibi önemli eşyalarınızı sudan koruyan bu ürün, Trendyol’da uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de Defacto siyah beli büzgülü kapüşonlu yağmurluk yorumlarını inceleyerek hem işlevsel özellikleri ile yağışlı günlerde rahat etmenizi sağlayacak hem de şık tasarımı sayesinde tüm dikkatleri üzerinizde toplayacak olan bu ürünü hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.