Decathlon Wedze Bebek Kayak Üst Içliği - Gri - Warm

390 TL
Beden: 12-18 AY
12-18 AY
2-4 Yaş

Ürün Bilgileri

Decathlon Wedze Bebek Kayak Üst Içliği - Gri - Warm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GELEVE Satıcı Ünvanı: 5SİYAH GIDA TURİZM KOZMETİK SANAYİ TİCARET PAZARLAMA ÜRETİM İHRACAT İTHALAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0001191917500001 Vergi Kimlik Numarası: 0011919175
    Bu ürün GELEVE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • RENK: Inci grisi/Açık turuncu ÜRÜN FAYDALARI Isı yalıtımı: Daha fazla sıcaklık için fırçalanmış bileşen Çıt çıtlı yüksek yaka Uzun kesim Ayarlanabilir yapı: 2 yıl kullanılabilmesi için manşetleri katlanabilen ek kumaşa sahiptir. Yumuşaklık: Çok yumuşak liflerden oluşan örgü yapısı ile rahatlık ve yumuşaklık sağlar Eko-Tasarım: İpi kaynağında boyayarak ürünün çevresel etkilerini azaltıyoruz. Giyme / çıkarma kolaylığı: Omuzdaki 3 çıt çıt, bebeğin kafasını geçirmek için yakanın açılmasını sağlar. Hareket serbestliği: Esnek bileşeni sayesinde hareket özgürlüğü ve kolaylığı sağlar. Teri dışarı atma özelliği: Hafif düzeyde nefes alan içlik Düşük seviyede teri dışarı atma. ÜRÜN KONSEPTİ VE TEKNOLOJİSİ ÜRÜN BİLEŞİMİ: Ana kumaş 100% Polietilen Tereftalat SAKLAMA TAVSİYESİ: Kuru ve hava alan bir yere kaldırmadan önce ürünün tamamen kuruduğundan emin olun. BAKIM TAVSİYESİ: Tersten yıkayın. İlk kullanımdan önce yıkayın. Kuru temizleme yapmayın. TEKNİK BİLGİLER Kızak kayarken bebeklerinizi sıcak tutmak için nasıl giydirmelisiniz? : Sıcak ve kuru kalmak için 3 katmanlı giyinme kuralı tekniğini uygulamanızı öneriyoruz: - Kuru kalmak için birinci katman veya termal içlik. - Isıyı korumak için 2. yani ısı yalıtımı yapan katman. - Kötü hava koşullarına karşı koruma sağlamak için 3. katman.
  • Polyesterin özellikleri nelerdir? : Bileşenlerin sağlamlığı, dayanıklığı ve hafifliği laboratuvarda ve sahada yapılan testlerle onaylanmıştır. Fırçalanmış ilmeklerden oluşan yapısı sayesinde, bir hava boşluğu oluşturmak için gereken hacmi sağlayarak çocuğunuzu sıcak tutar.
  • SIMPLE WARM termal çocuk içliği hangi kesime sahiptir? : SIMPLE WARM kayak / kızak bebek teknik içliği DÜZ kesime sahiptir. Bebeklerin vücut yapısına uygun klasik kesime ve esnek dokumaya sahiptir. Yüksek yakası sayesinde bebeğinizin boynunu sarar.
  • Sürdürülebilir gelişim hakkında ek bilgi : Kumaşları boyamak için çok fazla su kullanmak gerekir ayrıca boyama tanklarından çok fazla atık su boşaltılır. Bu çevresel etkiyi azaltmak için büyük parçalar halinde boyama sürecini uyguluyor ve renkleri ipin üretim sürecinde uyguluyoruz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Gri
  • Paket İçeriği 1'li

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% Polietilen

Yıkama Talimatları

  • type1
Geri Bildirim Ver