Dayang R2 Büyük Boy Tavşan Ve Ginepig Kafes Seti 70x44x36cm Mavi

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Dayang R2 Büyük Boy Tavşan Ve Ginepig Kafes Seti 70x44x36cm Mavi

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Dayang r2 büyük boy tavşan ve ginepig kafes seti 70x44x36cm mavi paket içeriği: 1 adet dayang r2 büyük boy tavşan ve ginepig kafesi 70x44x36cm 1 adet gardenmix platin kemirgen yemi 1kg 1 adet gardenmix platin kemirgen talaşı 15lt 1 adet gardenmix platin kuru yonca 350gr 1 adet quik kemirgenler için mineral taşı 1 adet bilyeli kemirgen suluğu 50ml 1 adet apex kemirgen multivitamin 30ml kafes özellikleri: Dayang tavşan ve guinea pig kafesi 70 cm tavşanlar ve guinea pig için, bölmeli, kemirgen kafesi.* tavşan kafesinin tabanı sert plastikten yapılmıştır temizliği kolaydır.* kafesin kuru ot veya saman koymak için, 42 x 15 ebatlarında tel ile ayrılan bölmesi bulunmaktadır.* tel aralıkları 2,5 cm dir. Tavşan kafesi ebatları
  • en : 44 cmboy : 70 cmyükseklik : 36 cm
Geri Bildirim Ver