Daxom 20619112 LPG Ukdax 11 L Karavan Uyumlu Tüplü Hermetik Şofben

Daxom Ukdax 11 l karavan uyumlu LPG tüplü hermetik şofben sıcak su kullanımı için faydalanabileceğiniz fonksiyonel bir cihazdır. Son derece gelişmiş bir tasarıma sahip olan ürün, yüksek kapasitesi sayesinde kullanıcılarına kesintisiz sıcak su sağlar. Hızlı bir şekilde çalışarak suyu yalnızca dakikalar içinde ısıtır. Ürünün kullandıkları hâle gelebilmesi için bir kurulum işleminden geçmesi gerekir. Montaj işlemi ürün fiyatına dâhil değildir. Dilerseniz ek bir ücret karşılığında bu hizmeti talep edebilir veya bölgenizdeki şofben montajı konusunda uzman kişilerden bu hizmeti alabilirsiniz. Ancak cihazın montajı için gerekli olan baca cihazla birlikte ücretsiz olarak gönderilir. Ürün 2 yıl garanti hizmetine sahiptir. Bu hizmetten yararlanabilmek için ürünü satın aldıktan sonra Daxom müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeniz gereklidir.

  • Garanti Süresi: 2 yıl
  • Renk: Beyaz
  • Yakıt Türü: LPG

Daxom Karavan Uyumlu Şofbenin Özellikleri Nelerdir?

Daxom Karavan Uyumlu Şofbenin Özellikleri Nelerdir?

Daxom Ukdax 11 l karavan uyumlu LPG tüplü hermetik şofben çeşitli iç mekânlarda sıcak su sağlanması için kullanılan bir üründür. Ürün evler başta olmak üzere iş yerleri, otel ev pansiyon gibi çeşitli işletmelerde rahatlıkla kullanılabilir. Cihaz ayrıca karavanlarla da uyumludur. Araç mekaniği şofbenin montajı uygun olduğu takdirde ürün karavanlarda da gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Cihaz LPG ile çalışır. Özel mekanik tasarımı sayesinde yüksek yakıt verimliliği sağlar. Daxom Ukdax 11 l karavan uyumlu LPG tüplü hermetik şofben aynı zamanda çalışmasını kolaylaştıran sabit su sıcaklığı gibi özelliklere de sahiptir. Daxom LPG şofbenin su kapasitesi maksimum 11 litre/ dakikadır. Bu miktar rahatça sıcak su kullanımı için oldukça yeterlidir.

Daxom Karavan Uyumlu Şofben Nasıl Kullanılır?

Daxom Karavan Uyumlu Şofben Nasıl Kullanılır?

Daxom Ukdax 11 l karavan uyumlu LPG tüplü hermetik şofbenin kullanımı oldukça kolaydır. Ürünün çalışır hâle gelebilmesi için öncelikle bir kurulum işleminde geçmesi gereklidir. Ürünle birlikte ücretli bir kurulum hizmeti sağlanır. Ayrıca montaj için çevrenizde bulunan tesisatçı kişi veya firmalarla da iletişime geçebilirsiniz. Daxom karavan uyumlu 11 l LPG hermetik şofbenin montajı yapıldıktan sonra bir LPG kaynağı bağlanarak kullanılır hâle getirilebilir. Cihazın ön kısmında basit bir panel alanı bulunur. Bu kısımdan açma – kapama ve su sıcaklığı gibi ayarlar kolaylıkla yapılabilir. Daxom Ukdax 11 l karavan uyumlu LPG tüplü hermetik şofbenin yanında ayrıntılı bir kullanma kılavuzu da gönderilir. Bu kılavuz yardımıyla cihazın fonksiyonlarıyla ilgili detaylı bilgilere erişebilirsiniz.

Daxom Karavan Uyumlu Şofben Güvenli midir?

Daxom Ukdax 11 l karavan uyumlu LPG tüplü hermetik şofben son derece güvenli bir cihazdır. 6 farklı emniyet sistemine sahip olan ürün, hem kullanıcı sağlığını hem de çalışma performansını korumayı başarır. Daxom hermetik karavan şofbenin sahip olduğu otomatik sistemler bir hata durumunda cihazın arıza moduna geçmesini sağlayarak daha büyük problemler gelişmesini önler. Bu sistem sayesinde kullanıcılar da sorunları çok daha hızlı bir, şekilde tespit edebilir. Ürünün kurulumu sırasında da çeşitli güvenlik önlemleri uygulanır. Daxom Ukdax 11 l karavan uyumlu LPG tüplü hermetik şofben ayrıca 2 yıl garanti hizmeti sahiptir. Bu kaliteli türünde gelişen işçilik ve üretim kaynaklı sorunlar değişim ve tamir hizmetlerinden herhangi bir ücret ödemeden faydalanabilirsiniz. Dilerseniz Daxom Ukdax 11 l karavan uyumlu LPG tüplü hermetik şofben yorumları inceleyerek satın alanların ürünün sahip olduğu güvenlik önlemleriyle ilgili düşüncelerini öğrenebilirsiniz. Eğer siz de evinizde veya karavanınızda bu fonksiyonel cihazı kullanmak isterseniz ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz.