Dardanel Jazzy Yaş Kedi Maması Ton Balıklı 400gr (6' LI SET)

239 TL
(39,83 TL / adet)
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
284,10 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,99 TL
5 Al 4 Öde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Dardanel Jazzy Yaş Kedi Maması Ton Balıklı 400gr (6' LI SET)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Barny Pet Market Satıcı Ünvanı: BİLAL ERTEKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3720390124
    Bu ürün Barny Pet Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TON BALIKLI TAM YAS KED MAMASI İçindekiler: Ton Baligi (81%), su, kivam artiricilar (nisasta, guar gum), bitkisel yag, tuz, vitaminler. mineraller. Mense Ülke: ithal edilen baliklardan Türkiye de üretilmistir. Tavsiye edilen Tüketim Tarihi (TETT) ve partinumaras ambalaj inerindat., Kuru ve serin yerde muhafaza ediniz. Oda sicakliginda servis ediniz Açıldıktan sonra buzdolabinda (4 C) saklayiniz. 1 yas üzeri kediler icin. Tüketim miktan yas, cins ve aktiviteye gore degiskenlik gösterebilir. Sızıntılı ve bombajlı kutuları tuketmeyiniz. Analitik Bilesenler Ham Protein%20,Ham Seluloz Crule Cliulose, 0,19 Ham yağ,3 Kül,2 Nem-Moisture:73 Besinsel Katkılar1000gr Vitamin A 1344 U.I,Vitamin E12 U.I,Taurin 2660mg,Potasyum 1030mg,Fosfor 831mg,Kalsiyum 619mg,Omega6 9500mg,Omega3 629mg GÜNLÜK BESLENME TALİMAT 2KG> 1/3, 4KG> 2/3 6KG> 3/4

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 100 - 500 gr
  • Aroma Balık
  • İçerik Tahılsız
  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
Geri Bildirim Ver

Dardanel Jazzy Yaş Kedi Maması Ton Balıklı 400 Gr (6'lı Set)

Mamanın kedi beslenmesindeki yeri ve önemi büyüktür. İçerisinde pek çok vitamin ve mineral desteği sağlayan bu besinler, evcil hayvanların günlük gereksinimlerini en iyi şekilde sağlar. Piyasada farklı marka ve besin değerinde pek çok mama çeşidi bulunabilir. Seçim yaparken kedinizin yaşına ve gelişimine uygun türde seçim yapmanız gerekir. Kaliteli içerikte bir seçenek tercih etmek, onların tüm besin ihtiyaçlarını karşılayıp sağlıklı gelişimine katkı sunar. Dardanel Jazzy yaş kedi maması ton balıklı 400 gr (6'lı set) onların besin ihtiyacını en iyi şekilde karşılayan vitamin ve minerallere sahip bir seçenektir. Omega 3 ve Omega 6 gibi kedinizin beyin gelişimi için önemli minerallere sahiptir. İçerisinde kedinizin diğer gelişim özelliklerine katkı sunacak pek çok vitamin bulunur. Siz de kedinizin sağlıklı gelişimine katkı sağlamak adına ürünü tercih edebilirsiniz.

  • Faydalı içerik
  • Kolay kullanım
  • Özel aroma

Dardanel Jazzy Yaş Kedi Maması 400 Gr Özellikleri

Dardanel Jazzy Yaş Kedi Maması 400 Gr Özellikleri

Kedinizin bağışıklık sisteminin güçlenmesi ve sağlıklı bir şekilde gereksinimlerinizi karşılayabilmesi için kaliteli beslenmesi şarttır. Özel olarak üretilmiş olan ürün içerisinde bitkisel yağ, tuz, vitamin ve pek çok mineral bulunur. Omega3 ve Omega6 gibi besin değeri yüksek vitaminleri alabilmesi için ithal edilen balıklardan üretilerek hazırlanır. Protein değeri son derece yüksek olan bu ürünü evcil hayvanınız için güvenle deneyebilirsiniz. Dardanel Jazzy yaş kedi maması ton balıklı 400 gr (6'lı set) satın alıp onların gelişimine en iyi katkıyı sağlayabilirsiniz. Ürün, yetişkin kediler için özel olarak üretilir. Evcil hayvanınızın yaşına ve gelişimine göre mama miktarını dengeleyebilirsiniz. 6’lı set halinde satılan ürünü satın alarak evcil hayvanınızı fazlasıyla mutlu edebilirsiniz. Aynı zamanda son derece faydalı şekilde beslenmesini de sağlayabilirsiniz.

Dardanel Jazzy Yaş Kedi Maması 400 Gr Kullananlar

Dardanel Jazzy Yaş Kedi Maması 400 Gr Kullananlar

Kedi mama türleri içerisinde iki çeşit seçenek vardır. Bunlar; yaş ve kuru kedi maması şeklindedir. Yaş mamalar genelde tek kullanımlık olmak üzere satılır. Kedilerin en çok beğendikleri mama türüdür. Siz de kediniz için hem lezzetli hem kaliteli bir yaş mama çeşidi kullanmak istiyorsanız ürünü deneyebilirsiniz. Dardanel Jazzy yaş kedi maması ton balıklı 400 gr (6'lı set) kullananlar arasında yer alıp ürünü kullandıktan sonra beğenilerinizi paylaşabilirsiniz. Kedinizin gelişim sürecine katkı sağlayacak olan ürünü hemen satın alıp kullanmaya başlayabilirsiniz. Yaş kedi maması türünden olan ürün, onların damak zevkine uygun olarak hazırlanmış içeriktedir. Taze yerli menşei balıklardan üretilerek hazırlanan ürünü kediniz iştahla tüketebilir. Siz de Dardanel Jazzy yaş kedi maması ton balıklı 400 gr (6'lı set) yorumları kısmında ürün hakkında fikirlerinizi beyan edebilirsiniz.

Dardanel Jazzy Yaş Kedi Maması 400 Gr Fiyatı

Dardanel Jazzy Yaş Kedi Maması 400 Gr Fiyatı

Beğeni kazanan ürün, kalitesi ile sevimli dostlarınız için son derece güvenilir bir seçenektir. Onların tüm besin ihtiyaçlarını tek kalemde karşılayan ürün, aynı zamanda uygun fiyat aralıklarında satılır. Bu sayede kediniz için hem kaliteli hem de ekonomik bir ürün tercih edebilirsiniz. Dardanel Jazzy yaş kedi maması ton balıklı 400 gr (6'lı set) fiyatı da son derece makul aralıklarda yer alır. Fiyat aralıkları üzerinde pek çok unsur rol sahibi olur. Gramaj oranı, üretim süreci ve diğer tüm detaylar fiyat aralıklarına doğrudan etki eder. Belirlenen rakamlar ise pek çok bütçeye hitap edecek şekildedir. Dilerseniz bu ürün hakkında yapılan yorumlara da göz atabilirsiniz. Bu sayede kafanıza takılan sorular hakkında yanıt da bulabilirsiniz. Yorumlar ile ürün hakkında kapsamlı şekilde bilgi sahibi olmak mümkündür. Siz de bu ürüne Trendyol ile ulaşabilirsiniz.