Dantela Gipürlü Bambu Bornoz Seti 8 Parça Lara Krem Taş

5.999,99 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Beden: Standart
Standart
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.045 TL

Ürün Bilgileri

Dantela Gipürlü Bambu Bornoz Seti 8 Parça Lara Krem Taş

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MOSS HOME Satıcı Ünvanı: KIVILCIM TEKSTİL İNŞAAT İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0559049348300011 Vergi Kimlik Numarası: 5590493483
    Bu ürün MOSS HOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Özellikleri
  • Bayan Bornozu : 1 Adet (S/M Beden)
  • Erkek Bornozu : 1 Adet (L/Xl Beden)
  • Banyo Havlusu : 2 Adet (100X150)
  • Yüz Havlusu : 2 Adet (50X90)
  • Yıkama Talimatları
  • Maksımum 40°C De Yıkayınız.
  • Ağartıcı Kullanmayınız.
  • Makinede Kurutma Yapıp Düşük İsıda Ütülenebilinir.
  • Kuru Temizleme Yapılmaz.
  • Iade Kosullari : Ürünlerinizin tarafiniza ulastigi sekilde patpata sarili, kutulu ve ambalaji bozulmamis olarak iade edilmesi gerekmektedir. Aksi halde gönderilen iadeler kabul edilemeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Bambu
  • Renk Kahverengi
  • Desen Düz
Geri Bildirim Ver

Dantela Gipürlü Bambu Bornoz Seti 8 Parça Lara Krem Taş

Dantela bambu bornoz seti, kaliteli bambu materyalden üretilir, işlemesi ve renkleriyle estetik bir görüntüye sahiptir. Zarif işlemeli ürün bambu malzemeden üretildiğinden dolayı son derece hijyeniktir. Bornoz ve banyo havlusu seçerken ürün kalitesi oldukça önemlidir. Suyu iyi emme özelliğine, dayanıklılığına, uzun ömürlü olmasına dikkat edilmelidir. Kaliteli ve şık güpürlü bambu bornoz seti tüm bu özelliklere sahiptir. Antibakteriyel özelliğe sahip ürün sık yıkamada dahi bu özelliğini kaybetmez. Koku giderici özelliğe de sahip olduğu için ıslak kalan bornoz koku yapmaz. Bambu bitkisinin liflerinden üretilir, aynı zamanda çevre dostudur. 8 parçadan oluşan sette 1 adet erkek, 1 adet kadın bornoz, 2 adet yüz havlusu, 2 adet terlik ve 2 adet banyo havlusu bulunur.

  • Antibakteriyel kumaş
  • Hijyenik
  • Koku giderici

Şık Tasarımıyla İlgi Çeken Dantela Güpürlü Bambu Bornoz Seti

Şık Tasarımıyla İlgi Çeken Dantela Güpürlü Bambu Bornoz Seti

Dantela güpürlü bambu bornoz seti 8 parça içerisinde bir adet kadın bornozu, bir adet erkek bornozu, iki adet banyo havlusu, iki adet yüz havlusu, iki çift terlik bulunur. Set olarak satılan ürünler özellikle düğün hazırlığı ve çeyiz alışverişi yapanlar için oldukça avantajlı ürünlerdir. Bornoz setleri çeyiz alışverişlerinin vazgeçilmezleri arasında yer alır. Dantela güpürlü bambu bornoz seti içeriğinin zenginliği ve de güpürlü bir tasarıma sahip olması sebebiyle çeyiz için rahatlıkla tercih edilebilir. Hem erkek hem kadın için tasarlanan bu set eşler için idealdir. Güpürlü tasarımlar zarafeti ile öne çıkar ve banyo sonrasında bile kendinizi şık hissetmenizi sağlar. Geleneksel ve modern işlemeleri harmanlayarak bornozun görünümüne estetik dokunuşlar yapılır. Set içeriğinde bulunan banyo havlularını bornoz kullanmayı tercih etmediğiniz zamanlarda kullanabilirsiniz.

Kullanışlı Dantela Güpürlü Bornoz Seti Özellikleri

Kullanışlı Dantela Güpürlü Bornoz Seti Özellikleri

Bornoz seçerken dikkat edilmesi gerekenlerden biri dokusudur. Bambu ürünler hijyenik olmaları sebebiyle sıklıkla tercih edilir. Banyo sonrası ıslak ve nemli vücudun daha iyi kurulanması için pamukla karıştırılarak üretilir. Doğal cilt bakterileri ve gün içinde vücuda yapışan diğer bakteriler, her kullanımda havlu ve bornozlara aktarılır. Nemli, sıcak ve karanlık banyolar bakterilerin çoğalması için ideal ortamlardır, bu banyolarda duran havlu ve bornozlar hijyenik olmaz. Bambu materyal kullanılarak üretilen bornozlar antibakteriyeldir. Sık yıkansa dahi antibakteriyel özelliğini kaybetmez. Dantela güpürlü bambu bornoz seti 8 parça Lara krem taş bambudan yapıldığı için son derece hijyeniktir ve yumuşak dokusu sayesinde cildinizi rahatsız etmez. Güpürlü tasarımıyla ve uyumlu renkleri ortaya şık bir görüntü çıkarır. Set halinde olduğundan duş sonrası ihtiyacınız olan her şeyi bu ürün içerisinde bulabilirsiniz.

Dantela Bambu Bornoz Seti Değerlendirmeleri ve Fiyatı

Dantela Bambu Bornoz Seti Değerlendirmeleri ve Fiyatı

Yumuşak yapısı, yüksek emiciliği, zarif tasarımı ve kalitesiyle Dantela güpürlü bambu bornoz seti 8 parça Lara krem taş yorumlarını okuyarak ürünle ilgili daha çok bilgi edinebilirsiniz. Kuru temizleme gerektirmeden makinede kolayca yıkanan ürün ne kadar yıkanırsa yıkansın ilk günkü yumuşaklığını korur. Zarif işlemelere sahip bornoz seti uyumlu renkleriyle oldukça şık durur. Yüksek emicilik özelliğine rağmen üzerinizde ağırlığa sebep olmaz, hafiftir ve hızlı kurur. Dilerseniz kendiniz, dilerseniz çeyiz alışverişleriniz için vazgeçilmez olan bornoz setine avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Kendinizi ve eşinizi mutlu edebilir, duş sonrası ihtiyacınız olan her ürüne bu set sayesinde kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Dantela güpürlü bambu bornoz seti 8 parça Lara krem taş fiyatı ürün özellikler göz önünde bulundurularak belirlenir. 8 parçadan oluşan ürünü Trendyol üzerinden kolayca satın alabilirsiniz.