Dalmarkt 925 Ayar Gümüş Üzeri Altın Kaplama Ayarlanabilir Beyaz Opal Taşlı Yüzük

Sıkça Sorulan Sorular

Gümüş Ürünlerin Kararmasını Etkileyen Faktörler Nelerdir?
Kimyasal Ürünler: Kimyasal içerikli –özellikle sülfat ağırlıklı- birçok ürün gümüş malzemesinin çok erken kararmasına neden olmaktadır. İçerisinde sülfat bulunan sabun, şampuan gibi ürünler ve parfüm, deodorant gibi ürünlerde gümüşle direkt olarak temas etmesi sonucunda olumsuz bir sonuca neden olmaktadır.
Hava Kirliliği: Gündelik hayatın içerisinde birçok kişiyle aynı alanlarda bulunmak ve izole olmanın çok zor olduğu kalabalık alanlarda havaya karışan maddeler gümüşle direkt etkileşime geçmekte ve kararmasına sebebiyet vermektedir.
Ter: Ter asidik değeri yüksek bir sıvıdır. Ph etkili sıvılarda eğer asit oranı fazlaysa gümüş bu durumdan olumsuz etkilenecektir.
Nem: Gümüş takılar kullanılmadığı zamanlarda bir gıda gibi özel olarak muhafaza edilmelidir.
Gümüş Ürünlerin Kararması Nasıl Önlenir?
- Gümüş takıların kararmasını engellemenin en etkili yolu, onu bir çanta veya temiz, kuru ve hava geçirmez bir kapta saklamaktır. Bu şekilde takılarınızın çizilmesini de önleyebilirsiniz. Kararmaya sebep olan elementleri emmeye yardımcı olacak kabın içindeki mücevherle birlikte kararmaz bir şerit kullanmalısınız.
- Gümüşünüzü yenilemek için zaman zaman gümüş aksesuarlarınızı mikrofiber bir bez ile silin ve parlatın.
- Duşta, spa küvetinde veya yüzme havuzunda gümüş takıları kullanmayın.
- Gümüşün yüzeyini çizebileceğinden lekeleri temizlemek için diş macunu veya kabartma tozu kullanmanız önerilmez
- Gümüşünüzü temizlemek için ağartıcı veya aseton gibi sert kimyasallar kullanmayın; gümüşü daha donuk hale getirip yüzeyi mahvedebilirler.
- Gümüşü ev ortamında parlatmak için limon, sirke ve karbonat gibi malzemelerin kullanılacağı önerilse de bunlar gümüşe daha fazla zarar verebilir. Gümüşü parlatmak üzere özel olarak üretilen ürünlerden yararlanmak daha iyi bir tercih olacaktır.

Ürün Bilgileri

Dalmarkt 925 Ayar Gümüş Üzeri Altın Kaplama Ayarlanabilir Beyaz Opal Taşlı Yüzük

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • &nbsp
  • - 925 ayar gümüş takılarımız için, gerekli testleri yaptırıp cildinize zarar vermediğinden emin olduktan sonra satın alma yapmanızı rica ederiz. - Krem, parfüm, alkol, çamaşır suyu gibi kimyasal maddeler ile temasından kaçınılmalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Taş Cinsi Opal
  • Ayar 925 Ayar
  • Renk Altın
Geri Bildirim Ver

Dalmarkt ABLSXZ48 925 Ayar Gümüş Üzeri Altın Kaplama Ayarlanabilir Beyaz Opal Taşlı Yüzük

Dalmarkt 925 ayar gümüş üzeri altın kaplama ayarlanabilir beyaz opal yüzük onu takıp parmağınızda hissettiğiniz andan itibaren hayatınızın akışını değiştirme etkisine sahiptir. Işığa göre renk değiştiren opal taşı, bulunduğunuz ortamlara ayak uydurarak sizi daha da iyi yansıtmaktadır. Normal gün ışığında bile dikkatleri üzerinde toplayan bu değerli taş, hayatınızda her zaman bir aksesuardan daha fazlası olmaktadır. Dalmarkt 925 ayar gümüş üzeri altın kaplama ayarlanabilir beyaz opal yüzük hem günlük hem de özel kombinlerinizde size eşlik etmektedir. Taşı kaplayan zarif altın rengi detayları da oldukça göz alıcıdır. Sade ama şık olmak isteyenlerin vazgeçemeyeceği bir parça haline gelen dalmarkt 925 ayar gümüş üzeri altın kaplama ayarlanabilir beyaz opal yüzük, size neyi hak ettiğinizi daha net hatırlatmaktadır.

  • 925 ayar gümüş
  • Altın kaplama detayları
  • Opal taş

Dalmarkt Beyaz Opal Yüzüğün Özellikleri Nelerdir?

Dalmarkt Beyaz Opal Yüzüğün Özellikleri Nelerdir?

Dalmarkt 925 ayar gümüş üzeri altın kaplama ayarlanabilir beyaz opal yüzük doğal opal taştan oluşmaktadır. Opal taş sıcaklığa ve ışığa göre renk değiştirebilir. Gece ışığında parlaklığını daha da arttırır ve estetik açıdan inanılmaz görüntüler meydana getirir. Dalmarkt 925 ayar gümüş üzeri altın kaplama ayarlanabilir beyaz opal taşlı yüzükte 925 ayar gümüş kullanılmaktadır. Opal taşı çevreleyen işlemesi altın kaplamadır. Altın rengi ve opal taşın bir araya gelmesi sonucu ortaya göz alıcı bir parça meydana gelmektedir. Ürün parmağınıza göre ayarlanabilmektedir. Her boyuta uygun kullanım seçenekleri mevcuttur. Ayarlanabilir olması nedeniyle kombininize göre tüm parmaklarınızda ya da diğer takılarınızla birlikte de kullanabilirsiniz. Minimal ama göz alıcı bir parça olan dalmarkt 925 ayar gümüş üzeri altın kaplama ayarlanabilir beyaz opal yüzük fiyatı da oldukça uygundur.

Dalmarkt 925 Ayar Gümüş Beyaz Opal Yüzüğün Kullanımı Kolay mıdır?

Dalmarkt 925 ayar gümüş üzeri altın kaplama ayarlanabilir beyaz opal yüzük parmağınızın boyutuna göre kolayca ayarlanabilmektedir. Kullanımı oldukça kolaydır. Bu zarif parça günün her saatinde enerjinizi arttırmak ve sizi daha da ışıldar hale getirmek için tercih sebebiniz olabilir. Havalar ısınırken içimizi de ısıtan ilkbaharda ince ekru gömleklerinizle bu ürünü birleştirebilirsiniz. Sıcak yaz günlerinde huzuru temsil eden beyaz elbiselerinizle dalmarkt 925 ayar gümüş üzeri altın kaplama ayarlanabilir beyaz opal yüzüğü kombinleyebilirsiniz. Sonbaharda yapraklar dökülmeye başlarken tarçın tonlarındaki ince ceketlerinizle harika bir uyum elde edebilirsiniz. Ve kış aylarında hem ısınızı hem de güzelliğinizi korumak için boğazlı beyaz kazaklarınız ve açık renkte çizmelerinizle ürünü tasarım harikasına dönüştürebilirsiniz. Dalmarkt 925 ayar gümüş üzeri altın kaplama ayarlanabilir beyaz opal yüzük yorumlarını da inceleyebilirsiniz.

Dalmarkt Altın Kaplama Yüzük Uzun Süreli Kullanıma Uygun mudur?

Dalmarkt 925 ayar gümüş üzeri altın kaplama ayarlanabilir beyaz opal yüzük uzun süreli kullanıma uygundur. Gümüş olması nedeniyle dikkat etmeniz gereken birkaç husus mevcuttur. Gümüş takılarınızın kararmasını engellemenin en etkili yolu, onları bir çanta veya temiz, kuru ve hava geçirmez bir kapta saklamaktır. Kararmaya sebep olan elementler kapalı alanda emilmektedir. Duşta, yüzme havuzunda ve denizde gümüş takılarınızı kullanmayınız. Krem, parfüm, çamaşır suyu, deterjan vb. gibi kimyasal temaslardan kaçınınız. Gümüşün oksidasyonunu gidermek için, gümüş parlatma bezi kullanabilirsiniz. Kararma çıkmazsa, mücevheri ılık suyla yıkayınız. Ilık suya birkaç damla yumuşak bulaşık deterjanı koyabilir, daha sonra mücevherleri suya batırıp elde hafifçe yıkayabilirsiniz. Dalmarkt 925 ayar gümüş üzeri altın kaplama ayarlanabilir beyaz opal yüzüğü Trendyol üzerinden hızlıca satın alabilirsiniz.