çubuk kaplan turşuları 5 Kg Çubuk Salatalık Turşusu(YENİ MAHSÜL)

450 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

çubuk kaplan turşuları 5 Kg Çubuk Salatalık Turşusu(YENİ MAHSÜL)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÇUBUKTURŞUCUSU Satıcı Ünvanı: ALİ FURKAN KAPLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4980928026
    Bu ürün ÇUBUKTURŞUCUSU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İÇİNDEKİLER : SALATALIK, SARIMSAK, DERE OTU, DEFNE YAPRAĞI, BİBER, SİRKE, TUZ ve SU
  • KORUYUCU ve KATKI MADDESİ İÇERMEZ.
  • SUYU İÇİLEBİLİR.
  • KATKI MADDESİ İÇERMEDİĞİNDEN KAPAĞI AÇILDIKDAN SONRA BUZDOLABINDA MUHAFAZA EDİNİZ.
  • NET: 3000gr
  • BRÜT: 5000cc
  • ÜRETİM TARİHİ: AĞUSTOS 2023 (YENİ MAHSÜL)

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver

Çubuk Kaplan Turşuları 945 5 kg Çubuk Salatalık Turşusu

Çubuk Kaplan Turşuları 5 kg çubuk salatalık turşusu mükemmel lezzetiyle yiyenlerin vazgeçmek istemeyeceği bir tada sahiptir. Ürünün üretim esnasında içeriğine sağlığa zararlı hiçbir madde koyulmamıştır. Tuz ve sirke oranına oldukça dikkat edilerek imal edilen bu mükemmel tat çeşitli yemek ve salatalarınızda kullanabilmeniz için son derece uygundur. Ürünün bulunduğu ortamın serinliği bozulmaması için önemli bir etkendir. Turşuyu güneş ışınına maruz bırakmadığınız takdirde uzun süre tazeliğinden ve kıvamından bir şey kaybetmeden tüketebilmeniz mümkündür. Çeşitli faydalarıyla bilinen Çubuk Kaplan Turşuları 5 kg çubuk salatalık turşusu acıkmanızı geciktirirken vücutta antioksidan ve hemoglobin seviyesini dengede tutmanıza yardımcı olur.

  • Net olarak 3.300 g ağırlıktadır.
  • Üründe taze salatalıklar kullanılmıştır.
  • Alerjen madde içermez.

Çubuk Kaplan Turşuları 5 Kg Çubuk Salatalık Turşusunun İçeriği

Çubuk Kaplan Turşuları 5 Kg Çubuk Salatalık Turşusunun İçeriği Nedir?

Çubuk Kaplan Turşuları 5 kg çubuk salatalık turşusu zengin içeriği sayesinde mükemmel bir tada sahiptir. Taze mahsüllerden yapılan turşuyu gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz. Yapım aşaması boyunca hijyene üst düzey dikkat edilerek üretilen Çubuk Kaplan Turşuları 5 kg çubuk salatalık turşusu bidonu sayesinde hava almaz. Kurulum aşamasında hiçbir koruyucu ve katkı maddesine yer verilmeyen ürünün içerisinde salatalık, sarımsak, dereotu, defne yaprağı, biber, tuz, sirke ve su bulunmaktadır. Çubuk Kaplan Turşuları 5 kg çubuk salatalık turşusu, içeriğindeki malzemelerin oldukça dengeli bir şekilde kullanılması sayesinde çıtır çıtır bir kıvama sahiptir. Ürünü yemeklerin vazgeçilmez tamamlayıcısı olarak sofralarınızda tercih edebileceğiniz gibi çeşitli salatalar, tostlar ve kumpir gibi yiyeceklerin içerisinde de kullanabilirsiniz.

Çubuk Kaplan Turşuları 5 Kg Çubuk Salatalık Turşusu Nasıl Saklanır?

Çubuk Kaplan Turşuları 5 kg çubuk salatalık turşusu gün ışığına maruz kalmayan bir yerde muhafaza edilmelidir. Ayrıca ürünün bulunduğu ortamda nem olmamasına oldukça dikkat edilmelidir. Turşunun saklanabileceği mekanlar serin ve kuru bir havaya sahip olmalıdır. Ürünün kapağını kullandıktan sonra sıkıca kapattığınızdan emin olmalısınız. Eğer bidonun kapağı hava alıyorsa zaman içinde salatalıkların bozulmaya başladığını görebilirsiniz. Bu sebeple Çubuk Kaplan Turşuları 5 kg salatalık turşusu evinizdeki kiler, ışık almayan bir balkon veya erzak dolabı gibi ortamlarda uzun süre tazeliğini korumaya devam eder. Aynı zamanda Çubuk Kaplan Turşuları 5 kg çubuk salatalık turşusu yorumları sayesinde gerçek kullanıcı deneyimlerini okuyabilir, üründen ne kadar memnun kaldıklarını görebilirsiniz.

Çubuk Kaplan Turşuları Çubuk Salatalık Turşusunun Faydaları

Çubuk Kaplan Turşuları 5 kg salatalık turşusu hem doyum olmayan lezzeti hem de fazla sayıda faydasıyla ön plandadır. Ürün, içerisinde doğal yollarla bulunan antioksidan sayesinde hücrelerin gördüğü hasarı normalden daha kısa sürede iyileştirebilmenize yardımcı olur. Hemoglobin seviyesini kontrol etmenin son derece önem taşıdığı diyabet hastalığında Çubuk Kaplan Turşuları 5 kg salatalık turşusu büyük bir destek sağlar. İçeriğindeki sirke ve kullanılan malzemelerin öz vitaminlerini koruması sebebiyle ürün bağırsak faaliyetlerine iyi gelirken, olası mide sorunları yaşamanızı engellemede başlıca destekçiniz olur. Ayrıca fazla miktarda sarımsak barındıran turşu, alzheimer hastalığına yakalanma oranınızı da önemli derecede azaltır. Yüksek seviyede lif içeren ürün, normal bir besine göre sizi daha fazla tok tutarken, ödem atmanıza yardımcı olur. Siz de güvenilir bir şekilde üretilmiş ve kaliteli bir turşu arıyorsanız, Trendyol üzerinden Çubuk Kaplan Turşuları 5 kg çubuk salatalık turşusu fiyatını inceleyebilir, ardından birkaç tıklama ve uygun ödeme sayesinde ürünü satın alabilirsiniz.