Crystalpro Flora Multi Minerals Akvaryum Bitki Gübresi 125ml

120 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Crystalpro Flora Multi Minerals Akvaryum Bitki Gübresi 125ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Brother Shipping Satıcı Ünvanı: CEMİL EROĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3650424643
    Bu ürün Brother Shipping tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Flora Multi Minerals Akvaryum Bitki Gübresi 125ml Tatlı su akvaryumlarındaki bitkiler ve diğer canlıların renklenmesi ve sağlıklıbüyümesi içi gerekli olan makro ve mikro elementlerin dengeli karışımıdır.Bitkilerin sağlıklı gelişimi için ihtiyaçları olan minerallerin akvaryuma düzenliolarak ilave edilmesi gerekir. Flora multi minerals de bu mineraller bitkilerinkullanım miktarı ve akvaryumlardaki özel şartlar göz önüne alınıp formüleedildi. Büyümeyi hızlandırır. Gövde ve yaprakları renklendirir. Akvaryumcanlılarına zarar vermez.Yüksek destekli, CO2 ve yüksek ışık verilen bitki akvaryumları için
  • günlük100 lt akvaryuma 5 ml ekleyiniz. Düşük destekli, CO2 verilmeyen ve düşükışık verilen bitki akvaryumları için
  • günlük 100 lt akvaryuma 1 ml ekleyiniz.Haftalık %30-50 arası su değişimi tavsiye edilir.Potasyum, nitrat, magnezyum, kalsiyum, sülfat, sodyum, demir, bor,mangan, çinko, bakır, molibden, kobalt içerir. Fosfat ve silikat içermez.
Geri Bildirim Ver