Crystalline Animal Health Göz Ve Kulak Temizleme Solüsyonu 250 ml

188 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Crystalline Animal Health Göz Ve Kulak Temizleme Solüsyonu 250 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BestPetVet Satıcı Ünvanı: MEHMET ALİ SONKUL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7740192337
    Bu ürün BestPetVet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Animal Health Göz ve Kulak Temizleme Solüsyonu 250 ml / 02.2026 miatlıdır.
Geri Bildirim Ver

Crystalline Animal Health Göz ve Kulak Temizleme Solüsyonu 200 ml

Crystalline Animal Health göz ve kulak temizleme solüsyonu 200 ml, evcil hayvan sağlığını ön planda tutan bir üründür. Kedi ve köpek gibi pek çok evcil hayvanın göz ve kulak sağlığı için önemli bir yere sahip olan bu ürün, hızlı ve pratik kullanımı sayesinde hayvan sahipleri tarafından sıklıkla tercih edilir. Özel formül içeriği sayesinde evcil hayvanları rahatsız etmeden, güvenli ve hızlı bir temizleme sağlar.

  • 200 ml

  • Alkol içermez

  • Ph dengeleyici

Health Göz ve Kulak Temizleme Solüsyonu 200 ml Özellikleri

Crystalline Animal Health Göz ve Kulak Temizleme Solüsyonu 200 ml ÖzellikleriCrystalline Animal Health göz ve kulak temizleme solüsyonu 200 ml özellikleri incelendiğinde, pratik kullanımı ve çok fonksiyonel yapısı ön plana çıkar. Evcil hayvanlarında oluşan göz ve kulak içi kirler, yaşam standartlarını olumsuz etkileyebilecek basit ama önlem alınması gereken bir sorundur. Crystalline Animal Health tarafından özel formül içeriğine sahip olarak geliştirilen bu ürün, kedi ve köpekler üzerinde kullanılabilen ve göz çapaklarını ve kulak kirlerini temizlemek için gerekli içeriğe sahip olan bir üründür. 200 ml hacmi sayesinde uzun süreli kullanım sunan solüsyon, kolay kullanıma sahip olmasını sağlayan püskürtme aracı sayesinde her evcil hayvan sahibi tarafından kullanılabilir. Göz ve kulak gibi hassas bölgelere uygulanması muhtemel olan bu solüsyon, özel içeriği sayesinde yanma ya da kaşıntı gibi olumsuz durumlara sebebiyet vermeden, hassas bir kullanım sunar. Alkol içermediği için özellikle hassas bölgelerde rahatlık sunan bu solüsyon, özel olarak formüle edildiği için evcil hayvanların doğal PH dengesini korur.

Crystalline Animal Health Göz ve Kulak Temizleme Solüsyonu Kullanımı

Crystalline Animal Health Göz ve Kulak Temizleme Solüsyonu 200 ml KullanımıCrystalline Animal Health göz ve kulak solüsyonunun sahip olduğu özellikler arasında; alkol içermemesi, PH dengeleyici formülü, etkili temizlik sağlayan özel bileşenler ve evcil hayvanların göz ve kulak sağlığını destekleyen detaylar yer alır. Bu detaylar, evcil hayvan sahiplerinin ve dostlarının dikkatini çekerken solüsyonun kalitesinin artmasına ve etkilerinin uzun süre devam etmesine yardımcı olur. Etkileyici içeriği sayesinde kolay ve hızlı bir kullanıma sahip olan bu solüsyon, her evcil hayvan için uygulanabilir olmasından dolayı öne çıkar. Pamuk ped veya aplikatör yardımıyla temizlenmesi gereken bölgeye uygulanabilir. Göz ve kulak temizliği için gerekli hijyen sağlanır. Doğrudan göz ve kulağa sıkmadan, aracı bir pamuk yardımıyla kullanmak, daha etkili ve rahat bir kullanım sunar. Evcil hayvanların da temizleme aşamasında stres yaşamamaları için önemli bir detay olan bu kullanım şekli, yaşam kalitelerini ve sağlıklarını korur.

Crystalline Animal Health Göz ve Kulak Temizleme 200 ml Fiyatı

Crystalline Animal Health Göz ve Kulak Temizleme Solüsyonu 200 ml FiyatıGöz ve kulak temizleme solüsyonu, evcil hayvan sahiplerine göz ve kulak temizliğinde etkili ve güvenilir bir çözüm sunar. Hassas formülü sayesinde evcil hayvan sağlığını korur, pratik kullanımıyla kullanıcılara kolaylık sağlar. Göz ve kulak hijyeni konusunda önemli bir yardımcıdır ve uzun süreli etkisiyle öne çıkar. Özel formül içeriği sayesinde etkili bir temizlik sunan bu ürün, göz ve kulak bölgesindeki kirleri ve artıkları etkili bir şekilde temizler. Alkol içermemesi ve PH dengeleyici olması nedeniyle evcil hayvanlar için hassas bir formül oluşturan Crystalline Animal Health, hayvanların hassas bölgelerinde güvenle kullanılabilmesini destekler. Crystalline Animal Health göz ve kulak temizleme solüsyonu 200 ml yorum ve kullanıcı değerlendirmelerini inceleyerek ürün özellikleri ve kullanımı hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Crystalline Animal Health göz ve kulak temizleme solüsyonu 200 ml fiyat bilgisine ve daha fazlasına Trendyol aracılığıyla ulaşabilirsiniz.