Colorado Burger Meat Sos 2200 gr

Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
336,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
500 TL Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
353,95 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Colorado Burger Meat Sos 2200 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: gurmepasaj Satıcı Ünvanı: BAŞAK GIDA DAĞITIM PAZARLAMA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0144022846100013 Vergi Kimlik Numarası: 1440228461
    Bu ürün gurmepasaj tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Et sosu salatalık turşusu, hardal ve zengin içeriğiyle meat sauce, tüm et ve tavuk yanında, patates kızartması, burger ve pizzalar ile kullanabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Promosyon Paketi
Geri Bildirim Ver

Colorado Burger Meat Sos 2200 gr ile Lezzetleri Artırın

Colorado Meat Sauce sos, lezzetlerin vazgeçilmezleri arasında yer almaktadır. Ürün işlevsel özelliğiyle sos olarak çok çeşitli alanlarda kullanılmakta ve eşsiz içeriği ile yiyeceklere farklı lezzet katmaktadır. Kullanıcılar ürünü lezzete lezzet katmasından dolayı tercih etmektedir. Özel olarak hazırlanan soslar, zengin bir içerik ile birçok farklı ürün ile kombine edilmektedir. Colorado meat sos, salatalık turşusu ve hardal içeriği ile et ve tavuk yemeklerinde rahatça kullanılmakta bununla birlikte birçok kişinin tercihleri arasında yer almaktadır. Ayrıca ürün; sandviç, hamburger, pizza, patates kızartması gibi yiyeceklerde de kullanılmaktadır. Çok çeşitli besinler ile olan uyumu sayesinde ürün, sadece yetişkinler tarafından değil çocuklar içinde uygunluk göstermektedir. Soslar, çocukların damak tadına uyarak hem lezzetli hem de güvenli kullanım olanağı tanımaktadır. Colorado burger sos, yemeklere lezzet katan formu açısından yemek yapımında da kullanılmaktadır.

  • Eşsiz Lezzet
  • İşlevsel Özellikler
  • Özel İçerik

Eşsiz Lezzeti ile Colorado Burger Meat Sos

Sos içinde bulunan salatalık turşusu ve hardal, sosun zenginliğini artırmakta ve eşsiz lezzeti ile çeşni olarak da katılmaktadır. Meatsos2200 ürün bu özelliğinden dolayı kullanıcıların vazgeçilmezleri arasında bulunmaktadır. Yüksek oranda müşteri memnuniyeti oluşturan bu sos, kullanıcılarına uzun süre kullanım sağlamaktadır. Birbirinden farklı yemeklerin yanında tercih edilmekte ve yemeklere kattığı yüksek lezzeti ile müşterileri arasında beğeniyi arttırmaktadır. Sos ürünleri, özle içeriği ve etkin formülü ile yoğun bir içerik yansıtmakta bununla birlikte mutfaklarda ve yemek masalarında yer alarak kolaylıkla sunum yapılmaktadır. Lezzet içeriğinin zengin olması ile kullanıcıların davet sofralarında rahatça kullanmasını da sağlayan bu Colorado burger meat sos 2200 gr, birçok insana imkan tanımaktadır. İnsanlar kullanılan ürünün verdiği lezzeti, damakta kalan tadı ,yemeklerdeki uyumunu göz önünde bulundurarak sıklıkla tercih ederken aynı zamanda ürünlerin özel formülasyonu ile dayanıklı ve uzun süreli kullanım olanağını da göz önünde bulundurmaktadır.

Özel İçeriği ile Colorado Burger Meat Sos

Burger meat sos, geniş bir kitleye hitap ederek ayrıcalıklı tatları ile yoğun bir tempo içinde olan kullanıcılara pratiklik sunmaktadır. Gün içerisinde sandviç, tost, patates kızartması gibi kolay yiyeceklerin yanında sıklıkla tercih edilen bu Colorado burger meat sos 2200 gr içeriği hem lezzetli formu hem de kolay işlevi ile pek çok alanda kullanım oluşturmaktadır. Et yemeklerini de lezzetlendirmesi ile geniş bir aralığın damak zevkine uyum sağlayarak kullanıcılar üzerinde heyecan uyandırmaktadır. Eşsiz lezzetin ana unsuru olan Colorado burger meat sos 2200 gr yorumları, genel olarak olumlu yönde olmaktadır. İnsanların memnun kaldığı ve sık sık kullandığı bu içeriği zengin soslar, yiyecekler üzerinde eşsiz bir lezzet oluşturarak cazip hale getirmektedir. Lezzetin güzelliğini yansıtarak ürünün birbirinden farklı özelliklerini yansıtmakta bununla birlikte geniş bir kullanıcı ağına hedef almaktadır. Sosun içindeki salatalık turşusu, genel bir formda sevilen tatlardan olması ile ürünün işlevini artırmakta ve daha çok tercih edilmesine sebep olmaktadır.

Colorado Burger Meat Sos ile Geniş Kullanım Alanları

Özel içerikle formüle edilmiş yapısı açısından salatalık turşusu ile hardalın uyumu, yemeklere kattığı yüksek lezzet ile sosu özel kılmaktadır. Burger meat sosun Colorado burger meat sos 2200 gr kullanımı, modern tadı sayesinde birçok farklı besin üzerinde çeşni olarak da kullanılması olağan bir durum olarak karşınıza çıkmaktadır. Burger meat sos ürünleri, çeşni olarak kullanıldığında yemeklerin tadını, lezzetini ve rengini değiştirerek farklı bir sunum oluşturmaktadır. Lezzet odaklı tadı ile Colorado burger meat sos 2200 gr kullananlar arasında hem yetişkinler hem de çocuklar tarafından sevilerek yüksek memnuniyet sağlamaktadır. Bu nedenle ürün mutfaklarda ve masalarda yerini garantilemektedir. Colorado Meat Sauce sos, lezzetli içeriği açısından piyasanın vazgeçilmez ürünleri arasında yer almakta bu sayede zamanla popüler bir konuma ulaşmayı başarmaktadır. Sosun verdiği özel lezzet içeriği sayesinde et, tavuk, hamburger, sandviç, pizza, patates kızartması ve benzer birçok yiyecek ile eşsiz bir kombinasyon sağlamaktadır. Trendyol’u ziyaret ederek Colorado sosu sepetinize ekleyebilir, hızla satın alabilirsiniz.