CMP Kadın Kayak Montu

7.875 TL
Son 1 ürün!
Beden: 38
36
38
40
42

Ürün Bilgileri

CMP Kadın Kayak Montu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ender Spor Satıcı Ünvanı: ENDER SPOR MALZEMELERİ TEKSTİL TURİZM İNŞAAT İÇ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0334009235200012 Vergi Kimlik Numarası: 3340092352
    Bu ürün Ender Spor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • CMP Kadın Kayak Montu Üstün düzeyde konfor ve dış etkenlere karşı koruma sağlar. PFC içermeyen su itici işlemle geliştirilmiş dış yüzey ve Clima-Protect membran, bu ürünü nefes alabilir, rüzgarı engelleyici ve geçirmez hale getirir. Ayrıca iki dış yan cep, kayak kartı için bir bilek cebi, iç cepler, ayarlanabilir çıkarılabilir kapüşon ve ayarlanabilir manşetlere sahiptir. TEKNİK ÖZELLİKLER VE KULLANILAN TEKNOLJİLER Feel Warm Flat gr.140 : Sıcak tutmanın önemli olduğu soğuk ve ıslak koşullar için ideal bir malzeme. Feel Warm Flat, katmanlı sentetik bir astardır. Minimum hacmi, maksimum hareket özgürlüğü sağlar ve sentetik elyaf, giysi ıslakken bile mükemmel koruma sağlar. PFC FREE : PFC içermeyen su tutmaz kumaş. Clima Portect : Sert şartlarına karşı korur ve dışa mükemmel bir hava geçirgenliği sağlar. Sustainable Technology : Yeşil Teknoloji olarakta adlandırılmaktadır. Bu teknoloji sayesinde çevreye sıfır atık projesi ile üretilmiştir. Tamamen bantlanmış ve su geçirmez dikişler Ağırlık : 845 gram BOTTOM %100 Polyster LINING %100 Polyester PADDING %100 Polyester Su geçirmezlik 10.000 Nefes Alabilirlik 10.000 VERİMLİLİK Rüzgar Geçirmezlik : 4/5 Su geçirmez : 4/5 Sıcaklık : 4/5 Hafiflik : 4/5 Nefes Alabilirlik : 4/5 YIKAMA VE TEMİZLEME TALİAMTI MAKS 60°C'de kurutma yapınız. Çamaşır suyu kullanmayınız. MAKS 30°C'de hassas yıkama yapınız. Kuru temizleme yapmayınız. Ütülemeyiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver