Clementoni Mekanik Laboratuvarı 50 Model

999 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.029,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.079,60 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.095 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.195 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Clementoni Mekanik Laboratuvarı 50 Model

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: pusula kids yayıncılık Satıcı Ünvanı: MURAT KİPRİKSİZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1144058636800001 Vergi Kimlik Numarası: 5630286824
    Bu ürün pusula kids yayıncılık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Clementoni Mekanik Laboratuvarı - 50 Model

Ürün Özellikleri

  • Yaş 6 - 9 Yaş
Geri Bildirim Ver

Clementoni Mekanik Laboratuvarı 50 Model

Çocuklar büyürken oyuncaklar da çağa ayak uydurarak gelişim gösterir. Çocuğunuzun yaşına, zevklerine, becerilerine ve ilgi alanına göre seçeceğiniz her ürün, onun geleceği için atacağınız önemli bir adımdır. Alelade alınan ve sıradan görünen bir oyuncak; çocuğunuzda hiçbir ilerleme yaratmayacağı gibi, ufak gerilemelere de sebep olabilir. Bunun gibi küçük görünen fakat büyük etkileri olan detaylara dikkat ederek seçimlerinizi yapmanız önemlidir. 8 yaş ve üzeri çocuklar için uygun olan Clementoni Mekanik Laboratuvarı ürünü, adeta bilimin küçük bir kutuya sığdırılmış halidir. Çocuklara bilim, teknoloji, mühendislik ve mekanik dünyasını sevdiren ürün, yeni nesil tasarımlar arasında yer alır. Gerçeğine yakın olarak üretilen bu modelle çocuğunuz eğlenirken öğrenmenin keyfini çıkarır. Siz de onunla eğlenceli zaman geçirme imkanı bulursunuz.

  • Dinamik parçalarla eğlenceli anlar
  • Resimli kılavuz ile kolay kullanım
  • Yaratıcılığı artıran unsurlar

Clementoni Mekanik Laboratuvarı’nı Keşfetme İmkanı

Clementoni Mekanik Laboratuvarı’nı Keşfetme İmkanı

Clementoni Mekanik Laboratuvarı - 50 model, 8-12 yaş arası çocukların eğlenirken öğrenmesi için özel olarak tasarlanır. Yetişkinlere de keyif veren bu modelde her bir aşama yeni bir teknik gerektirdiğinden farklı zorluk seviyeleri bulunur. Çocuğunuz, etrafında gördüğü birçok nesnenin nasıl çalıştığının küçük bir örneği olan bu oyuncak ile dünyaya farklı bir gözden bakmaya başlar. Temel olarak mühendislik, matematik, teknoloji ve bilim gibi alanları baz alan oyun; el becerisinin, zekanın ve yaratıcılığın üzerinde durarak bunların gelişmesine destek olur. Kutunun içerisinde 250 adet değişen parça bulunur. Bu parçaların her biriyle 50 farklı model ortaya çıkarabilirsiniz. Makinelere ve mühendisliğe ilgi duyan çocuklar ve yetişkinler için tasarlanan bu minik kutu; çeşitli miller, dişliler ve makaralar içerir. Bu parçaları kullanarak kuracağınız düzenekler, sizin hayal gücünüzü de geliştirir. Kutu içerisinde yer alan kılavuz, size yol gösterici olur.

Clementoni Laboratuvarı 50 Model Özellikleri

Clementoni Laboratuvarı 50 Model Özellikleri

Clementoni dünyası; eğlenceli tasarımları, zekayı artırıcı parçaları ve birbirinden zevkli tasarımları ile sadece minikleri değil, ebeveynleri de içine çeker. Sahip olacağınız Mekanik Laboratuvarı 50 model ile aile boyu eğlenebilir, birlikte kaliteli zaman geçirebilirsiniz. Teknoloji, bilim, mekanik ve mühendislik alanlarının temel bilgileri ile donatılmış bu kutu, sizin sınırlarınızı zorlar ve mühendislik zekanızın ortaya çıkmasına vesile olur. 250’den fazla parçasıyla çok çeşitli modeller oluşturabilmenize imkan tanır. Aranızda bunu yarışa çevirerek rekabet ortamı oluşturabilir ve her seviyede biraz daha zorlaşan modellerle eğlenceyi ikiye katlayabilirsiniz. Kaliteli ana parçalar, farklı modeller yaratmaya elverişli olarak tasarlanır. Ana parçaların birleşmesini sağlayan ara bağlantı parçaları da onlarla kusursuz şekilde uyum sağlar. İtalyan yapımı olan bu ürün içerisinde model kılavuzları da yer alır. Kılavuzlarda bulunan modelleri takip edebilir ya da hayal gücünüzü kullanarak kendi robotunuzu tasarlayabilirsiniz.

Mekanik Laboratuvarı ile Hayalleriniz Artık 3 Boyutlu

Mekanik Laboratuvarı ile Hayalleriniz Artık 3 Boyutlu

Ailecek kaliteli zaman geçirmenizi sağlayan Clementoni 64293 Mekanik Laboratuvarı 50 model, kaliteli ve dayanıklı parçaları ile uzun yıllar kullanabileceğiniz bir oyuncaktır. Bir oyuncaktan çok daha fazlası olan bu kutu içerisinde kocaman bir bilim, teknoloji ve matematik dünyası bulunur. Çocuklarınızın hem hayal güçlerini, hem yeteneklerini hem de kendilerini keşfetmelerini sağlayan her bir parça, uzmanlar tarafından özenle tasarlanır. Bir araya geldiklerinde dev modeli ortaya çıkaran ana ve ara parçalar, birbirleriyle mükemmel uyum sağlar. Mekanik bir laboratuvar seti olan bu ürün, çok sevilir. Hayal gücünüzle oluşturacağınız modeller, sınırsız olur. Paket içerisinde bulunan kullanım kılavuzu ise kaliteli görsellerle desteklenir. Çeşitli montaj aşamalarında çocuklarınıza rehberlik eden bu kılavuz, parçaların nasıl çalıştığını basit bir dille anlatır. Trendyol’dan kolayca sahip olabileceğiniz bu ürünle eğlenceyi evinize taşıyabilirsiniz.