Clementoni 64228 Ilk Kimya Setim - Bilim Ve Oyun 8 Yaş

503,40 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
538,02 TL476 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.5
merchant-badge-image
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
569,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Clementoni 64228 Ilk Kimya Setim - Bilim Ve Oyun 8 Yaş

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Miu Toys Satıcı Ünvanı: MERTCAN DİNÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2980444130
    Bu ürün Miu Toys tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İlk Kimya Setim ile genç kimyagerler iş başına!
  • Clementoni kimya deney seti tamamen güvenli bir şekilde 100'den fazla deney yapılmasına imkan tanıyan harika bir bilim setidir.
  • Sudan nasıl hidrojen ve oksiyen elde edildiğini ve daha birçok deneyi eğlenerek keşfedin.
  • Set içerisinde
  • emniyet gözlüğü, kapaklı deney kapları, tıpalı deney tüpleri, karıştırıcı, huni, pipet, deney tüpü emniyet anahtarı, deney tüpü rafı, deney tüpü fırçası, spatula, filtre kağıdı, cımbız, kimyasal maddeler ve resimli kullanım kılavuzu yer almaktadır.
  • Çocukların
  • el becerileri, merak ve keşfetme duygularını, zeka becerilerini ve yaratıcılıklarının gelişmesine yardımcı olmaktadır.
  • Açık ve kapsamlı resimli kullanım kılavuzunu takip ederek deneyler yapabilirsiniz.
  • Kutu ölçüsü: 35 x 7 x 26 cm.

Ürün Özellikleri

  • Dil Evrensel Dil
  • Paket İçeriği Tekli
  • Yaş 2 - 3 Yaş
  • Piller Kutuya Dahil Mi? Hayır
  • Pil ile mi çalışır? Hayır
Geri Bildirim Ver

Clementoni Bilim Ve Oyun - 8 Yaş Ilk Kimya Setim

Oyun oynamanın çocuklar için eğitici bir aktivite olduğu uzmanlar tarafından sürekli bahsedilen bir gerçektir. Büyüme ve öğrenme çağında olan küçük çocuklar oyun oynarken eğlendikleri kadar pek çok konuda da gelişme gösterir. Clementoni markası da bilim ve oyunu birleştirerek çocukların hayat boyu süren öğrenme serüvenine katkı sağlar. Siz de çocuğunuza Clementoni Kimya Seti satın alarak onun eğlenerek öğrenmesine ve geleceğini şekillendirmesine destek olabilirsiniz.

  • Clementoni İlk Kimya Setim 35 x 7 x 26 cm’lik bir kutu halinde teslim edilmektedir.
  • Kapsamlı ve eğitici olmasıyla öne çıkan İlk Kimya Setim, içerisinde bulunan malzemeler ile 100’den fazla farklı deney yapma imkânı sunar.
  • Clementoni Deney Seti - İlk Kimya Setim içerisinde emniyet gözlüğünden kimyasal maddelere ve kullanım kılavuzuna kadar gerekli tüm malzemeler bulunmaktadır.

Clementoni İlk Kimya Setim Kaliteli midir?

Clementoni 64228 Bilim Ve Oyun - Ilk Kimya Setim / 8 Yaş CLE/64228

Çocukların bilimsel bakış açısı edinmesi ve deney yaparak öğrenmesi için hazırlanan İlk Kimya Setim Clementoni markası tarafından üretilmektedir. İtalyan markası olan Clementoni tasarladığı kaliteli ve eğitici oyunlarla dünya çapında yankı uyandırmaktadır. Bilimi çocuklara oyunla sevdirmeyi hedefleyen marka ayrıca kullandığı dayanıklı malzemeler sayesinde ürünlerin çok uzun ömürlü olmasını da sağlamaktadır. İlk Kimya Setim çocuklara 100’den fazla deney yapma imkânı sunarak ilgilerinin her zaman taze tutmaktadır. Paketin içerisinde bulunan resimli kullanım kılavuzu sayesinde çocuklar yönergeleri kolay bir şekilde takip edebilir ve deneyleri başka birinden destek almaya ihtiyaç duymadan tamamlayabilir. Bu kaliteli set sayesinde çocuğunuz öğrenme, merak, bireysellik, motor becerilerinin gelişmesi gibi birçok farklı alanda ilerleme gösterir. Ayrıca ürün 24 ay devam eden garanti süresiyle üstün kalitesini kanıtlamaktadır.

Chicco Youniverse Fix Oto Koltuğu Güvenli midir?

Clementoni İlk Kimya Setim Çocukların İlgisini Çeker mi?

Clementoni İlk Kimya Setim 8-12 yaş arasında çocukların kullanımı için üretilmektedir. Bu eşsiz seti çocuklar için ilgi çekici yapan pek çok özellik bulunmaktadır. Çocuklar sudan hidrojen ve oksijen elde ederek bilimin büyüsüne kapılır ve eğlenerek öğrenir. Setin içerisinde bulunan emniyet gözlüğü, deney kapları ve tüpleri, filtre kâğıdı, kimyasal maddeler ve daha birçok ürün çocukların yaptıkları aktivitelerden heyecanlanmalarını ve ciddiye almalarını sağlar. Ayrıca bu set çocukların merak duygusunu tetikleyerek zihinsel gelişimlerine, motor yeteneklerine ve hayal güçlerinin canlanmasına büyük oranda katkı sağlar. Ebeveynler tarafından yapılan Clementoni İlk Kimya Setim yorumları bu ürünün çocuklar için tamamen güvenli olduğunu da kanıtlar niteliktedir.

Clementoni İlk Kimya Setimi Kimler Satın Almalıdır?

Clementoni markası tarafından üretilen İlk Kimya Setim deney seti 8 - 12 yaş arasındaki çocuklara yöneliktir. Paket içerisinde pek çok laboratuvar malzemesi bulunduğu için daha küçük çocuklar için tehlikeli olabilmektedir. Çocuğunuzu kimya ve bilim ile tanıştıran bu eşsiz set içerisinde bulunan deneyler 8 - 12 yaş grubundaki çocukların kolaylıkla anlayabileceği ve uygulayabileceği yapıdadır. Ayrıca bu yaş grubundaki çocukların çok daha kolay bir şekilde anlaması ve uygulaması için içerisinde resimli bir kılavuz bulunmaktadır. Bu kılavuz her bir malzemenin nasıl kullanılması gerektiğini ve deneylerin yapım aşamalarını göstermektedir. Çocuğunuzu bilimle tanıştırmak için bu eğlenceli seti Trendyol’dan sipariş verebilir ve ayrıcalıklı bir alışveriş keyfi yaşayabilirsiniz. Kredi kartınız ile güvenli şekilde online ödemenizi tamamlayabilirsiniz. Sipariş oluşturulduktan sonra ürünler sağlam bir şekilde paketlenerek hemen adresinize kargolanır. Eğer isterseniz tüm kargo sürecini mobil uygulama veya web sitesi üzerinden adım adım takip edebilirsiniz.