Çınarpetshop Akvaryum Özel Tasarım Dekorlu Ve Aydınlatmalı Akvaryum

1.450 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Çınarpetshop Akvaryum Özel Tasarım Dekorlu Ve Aydınlatmalı Akvaryum

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: çınar petshop Satıcı Ünvanı: ŞEMSETTİN ÇINAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2510354093
    Bu ürün çınar petshop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÇINAR PETSHOP, evcil dostlarınız için özel tasarlanmış bu muhteşem akvaryum setini sizlere sunmaktan gurur duyar.Uzunluk:35 cm, Yan Ölçü:** 15 cm, Derinlik:30 cm
  • Tam Set: Aydınlatma, İç Motor, Arka Fon, Renkli Fosforlu Taşlar, Yapay Bitki ve Küp ile birlikte. ÇINAR PETSHOP Güvencesiyle:ÇINAR PETSHOP, evcil dostlarınızın konforu ve sizin estetik beklentileriniz için özel olarak üretilen bu akvaryum seti ile kalite standardınızı karşılar. Güvencemiz altında, sağlıklı ve göz alıcı bir yaşam alanı elde edersiniz. Bu muazzam akvaryum seti, evinizin veya ofisinizin atmosferine estetik bir dokunuş katar. Aydınlatması, iç motoru ve diğer özel detayları ile ÇINAR PETSHOP'un kalitesini yansıtır. ÇINAR PETSHOP ile evcil dostlarınız için şıklığı ve konforu bir arada yaşayın. Bu özel ürünü hemen keşfedin ve yaşam alanınıza zarafet katın!

Ürün Özellikleri

  • Hacim 5 - 15 L
  • Çeşit Tatlı Su Akvaryumu
Geri Bildirim Ver