Cicciobello Gp Cicciobello Çok Hastayım Bebek Oyun Seti Gph06997

2.805 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.875 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.990 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.129 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.150 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Cicciobello Gp Cicciobello Çok Hastayım Bebek Oyun Seti Gph06997

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: iqcocuk Satıcı Ünvanı: FATOM EĞİTİM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0385075051600011 Vergi Kimlik Numarası: 3850750516
    Bu ürün iqcocuk tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cicciobello diğer bebeklerden farklı olarak erkek bir bebek ve Avrupa’da yıllardır en çok satan ürünler arasında!
  • Cicciobello Çok Hastayım bebeğini iyileştirirken çok eğleneceksiniz, Cicciobello hasta olunca yanakları kızarıyor ve ağlıyor, Hastalığını tespit etmek için stetoskopla göğsünü dinleyip, termometre ile ateşini ölçebilirsiniz, İyileştirmek için ise sütünü, vitaminini ve meyve suyunu içirmelisiniz, Eğer hala iyileşmediyse sırada iğne var… İyileşince yanaklarındaki kızarıklar gider ve Cicciobello çok mutlu olur :)
  • Ayrıca emziği karanlıkta parlıyor!
  • Kutu içerisinde
  • 1 adet Cicciobello bebek,
  • 3 adet biberon,
  • 1 adet ateş ölçer,
  • 1 adet steteskop,
  • 1 adet emzik ve 1 adet iğne bulunmaktadır,
  • Kutu ölçüsü: 49 x 31 x 19 cm,
  • 3 Adet AAA Pil ile çalışır, Piller kutuya dahildir,
  • Tüm ürünler kargoya verilmeden önce tarafımızdan incelenmektedir, Kargo esnasında hasar görmüş ve kutuları deforme olmuş (paketi açılmış) ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir,

Ürün Özellikleri

  • Piller Kutuya Dahil Mi? Hayır
  • Yaş 3+ Yaş
  • Pil ile mi çalışır? Hayır
Geri Bildirim Ver

Cicciobello Çok Hastayım Oyuncak Bebek

Çocukların hayal güçleri, yetişkinlerin tahminlerinin de ötesinde geniştir ve hayal güçlerinin doğru şekilde desteklenerek geliştirilmesine yardımcı olmak gerekir. Bu hususta, çocuklar için adeta ailenin bir parçası olan oyuncakları, eğitici rolünü üstlenir. Cicciobello çok hastayım oyuncağı, küçük çocuğunuzun hayal gücü ve enerjisinin doğru yere aktarılmasını ve çocuğunuzun yeni şeyler keşfetmesini sağlar.

  • Öğretici aksesuarlar
  • Gerçekçi deneyim
  • Hafif tasarım

Cicciobello Çok Hastayım Öğretici Oyuncağın Faydaları

Cicciobello Çok Hastayım Öğretici Oyuncağın Faydaları

Uzun bir süredir yurt dışında piyasada satışı bulunan Cicciobello hasta olmuş ağlıyor oyuncağının Türkiye’de de satışı bulunuyor. Sıradan bebeklerin aksine Cicciobello hasta oldu bebeğinin cinsiyetinin erkek olması, çocukların kurdukları oyunlara ve yaşamı algılayış biçimlerine birçok yenilik katar. Cicciobello çok hastayım oyuncak bebek, görülemez tepkiler ve cevaplar veren çocuklara eğlendirdiği kadar sorumluluk sahibi olmayı öğretir. Çocuk sağlığı için uygun olarak üretilen ve eğitici materyaller içeren Cicciobello çok hastayım özellikleri şunlardır:

Kanserojen ve alerjen maddeler içermez. 3 yaş ve üzeri çocukların kullanımına uygundur. Çocuğunuza hasta olduğunda ne yapılması gerektiğinde eğlendirici şekilde öğretir. Oyuncak setinin içerisinde stetoskop ve ateş ölçer barındırır. Çocuklar, stetoskop sayesinde bebeğin göğsünü ve kalbini dinlemeyi öğrenir, ateş ölçer sayesinde ise nasıl ateş ölçüldüğünü öğrenme fırsatı bulur. Cicciobello hasta bebeğim oyuncak sayesinde, kendi kendine bakmayı deneyimler ve bebeği ile ilgilenerek kendine bakmayı öğrenir.

    Maksimum Gerçeklik Deneyimi Sağlayan Özellikler

    Maksimum Gerçeklik Deneyimi Sağlayan Özellikler

    Büyük boyutuyla gerçek bir bebekle ilgilenme hissiyatı taşıyan oyuncak, çocukların oyun deneyiminin derinleşmesini pekiştirir. Cicciobello oyuncak bebek sayesinde çocukların, hastalandıklarında neler yapılması gerektiğini öğrenmelerini sağlayan özellikler şunlardır:

    Bebeğin hastalandığında yanaklarının kızarması, canlı bir oyun deneyimi sunar. Set, içerisinde çocuğunuzun beslenmeyi ve öğünleri öğrenebileceği 3 adet biberon bulundurur. Biberonlar süt, şurup ve meyve suyu görüntüsüne sahiptir. Cicciobello çok hastayım oyuncak sayesinde, çocuklar bu sıvı ürünlerin ne zaman kullanılması gerektiğini ve hangi durumlarda kullanıldığını oyuncağını tedavi ederek ve bakımını üstlenerek öğrenir. Cicciobello çok hastayım aksesuarlarından emzik, kaybolmayacak şekilde dizayn edildiği için karanlıkta parlar. Kutu içerisinde ilaçlar bulunan ilaçlar sayesinde, çocuklar ilaçların şeker olmadığını ve gerekli durumlar dışında kullanılmadığı bilgisine erişir. Oyuncakta ağlama efekti bulunur. Emzik verilerek ağlaması durdurulabilir. Set içerisinde iğne bulundurur. İğne vurarak ve emzik vererek ağlama sesini durdurabilirsiniz.

      Trendyol ile Cicciobello Çok Hastayıma Ulaşın

      Trendyol ile Cicciobello Çok Hastayıma Ulaşın

      Çin menşeli ürünün üreticisi, bir oyuncak firması olan Giochi Preziosi’dir. Cicciobello hasta oldu ağlıyor oyuncak, pil ile çalışır. Ürünün göz rengi mavidir ve saç rengi ise sarıdır. Oyun seti içerisinde, çocukların bebeğe verebileceği vitamini bulundurur. Çocuğunuz bebeği besleyebilir, tedavi ederek ağlamasını geçirebilir ve uyutabilir. Bebeklerinin iyileşmesi çocuklara mutluluk ve kaliteli zaman geçirme hissiyatı verir. Kaliteden ödün vermeyerek son teknoloji ile tasarlanan ve fırsat ürünü olma özelliği taşıyan Cicciobello çok hastayım fiyatına, ürüne erişebilir, dilerseniz satın alabilirsiniz. Ürünü kullanabilmeniz için gereken Cicciobello çok hastayım pil sayısı üçtür. Cicciobello hasta bebek ürününün kullanımı ve öğreticilik seviyesi 9 yaşa kadar uygundur. Bütçe dostu ürünü, daha fazla fırsattan yararlanarak almak için Cicciobello çok hastayım indirimlerini takip edebilirsiniz. Cicciobello çok hastayım yorumlarını okuyarak, daha önce satın alan kişilerin deneyimlerini inceleyebilirsiniz. Cicciobello çok hastayım oyuncak bebek fiyatlarını, oyuncak ve diğer sektörlerden binlerce ürünün satışını müşterileri için filtreleme imkanı sunarak yapan Trendyol üzerinden öğrenebilirsiniz.