Ceyus Yüz Koruyucu Siperlik, Medikal, Mavi Renk, Açı Ayarlı Siper Anti Fog Özellikli

77,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ceyus Yüz Koruyucu Siperlik, Medikal, Mavi Renk, Açı Ayarlı Siper Anti Fog Özellikli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Metis Kalıp Satıcı Ünvanı: METİS KALIP MAKİNA ELEKTRONİK MÜHENDİSLİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0620059711500017 Vergi Kimlik Numarası: 6200597115
    Bu ürün Metis Kalıp tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kullanım alanları:
  • Kalabalık ortamlarda, hastanelerde, bankalarda, ulaşımda, laboratuvarlarda, mezbahalarda, tarımda, yiyecek-içecek üretiminde, kullanıcıların günlük yaşamında ve iş yerlerinde, yüzlerine sıçrayan maddeleri etkili bir şekilde önlemek için kullanılır. Özellikleri:
  • Renk: Mavi “TS5560 EN 166:2005 Madde-12” Standartlarına uygun olarak damlacık ve sıçramaları engelleyecek şekilde tasarlanmıştır. Uçan toz ve damlacık yoluyla virüslerin göze girmesini önler. Damlacık ve hava akımını engelleyerek yüzü mikrop, bakteri ve virüslerden korur. Yüzü, üst tarafta dahil olmak üzere 4 yönden sıçramalara karşı korur. Maske ile kullanılacak şekilde tasarlanmıştır. İstenirse gözlük ile kullanıma da uygundur. Ayarlanabilir lastik ile çoğu kafa yapısına uygundur. Alın bölgesindeki tahrişi engellemek için ekstra sünger kullanılmıştır. Müşterilerimizin istek ve talepleri doğrultusunda siperlikleriniz ürüne yönelik özel üretilmiş karton kutularla sizlere ulaştırılacaktır. Müşterilerimizin istek ve talepleri doğrultusunda şeffaf siperliklerimiz buğu yapmama (anti fog) özellikli olarak bundan sonra sizlere sunulacaktır. Hafif ve rahattır. Hızlı ve kolay şekilde tek elle takılıp çıkartılabilir. Alın kısmına kurumunuzun resmi veya istediğiniz herhangi bir baskı yapabiliyoruz. Ürün birleştirme esnasında şeffaf siperin siperlikteki tırnaklara düzgün ve tam takıldığına emin olunuz. Ürün Malzemeleri:
  • Plastik koruyucu: PP ( polipropilen ) Türk Gıda Kodeksi Gıda ile Temas eden Plastik Madde ve Malzemelere Tebliğe uygundur. (Tebliğ no 2013/34 23.03.2016 tarihli 2016/10 sayılı tebliğ) Şeffaf siperlik: PVC plaka (CAS:9002-86-2) Sünger: EPDM (etilen propilen dien monomer ) Lastik: Doğal kauçuk lastik ve polyester iplik (standart 100 by OEKO-TEX) Temizleme:
  • Alkol ile silinebilir. 60°C sıcaklıkta 30 dakika sterilize edilebilir. Serin ve ışık almayan yerde koruyunuz. Dünya Sağlık Örgütü’nün standartlarına uygundur. Uzun süreli kullanıma uygundur.
Geri Bildirim Ver