Cepsuar 11 11 Pro Max 13 - 14 Series Uyumlu Hızlı Şarj Aleti Başlığı 20w Adaptör

Ürün Bilgileri

Cepsuar 11 11 Pro Max 13 - 14 Series Uyumlu Hızlı Şarj Aleti Başlığı 20w Adaptör

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Kargo Hakkında -Hafta içi Saat 16:00’a kadar verilen siparişler Aynı gün kargoya teslim edilmektedir. -Telefon ekranını teslim alırken üründe herhangi bir deformasyon veya eksik içerik olmadığına kesinlikle emin olun, aksi takdirde kargonuzu teslim almayıp, kargoya tutanak tutturunuz. ÜRÜN BİLGİSİ -İlan başlığındaki ürün ile %100 uyumlu olup ithal üründür. -Sipariş sonrası ilan başlığındaki uyumlu ürün gönderilecektir. -Herhangi bir konu hakkında bilgi almak isterseniz satış öncesi veya satış sonrası Mağazaya Sor kısmından yazabilirsiniz. ÜRÜN MONTAJ 1-) Telefonunuz bataryasını söküp cihazdaki gücü kesin 2-) Ekranı ürünü soket kısmından takınız ve bataryayı tekrar soket kısmından takınız. 3-) Cihazı açınız ve tüm testlerini jelatinlerini kaldırmadan gerçekleştiriniz. İADE VE DEĞİŞİM ! -Almış olduğunuz ürünleri teslim aldığınızda kargo görevlisinin yanında kontrol ediniz. - Tutanak tutulmayan ürünlerde mağazamız tarafından tazmin yapılmayacaktır . - Jelatini kalkmış flexi zarar görmüş veya kopmuş çatlak kırık deforme olmuş , montaj yapılmış Ürünlerin kesinlikle İADESİ VE DEĞİŞİMİ OLMAYACAKTIR. -İade ve Değişim ürünlerini kesinlikle ARAS Kargo ile gönderiniz, başka firmalardan gönderdiğiniz iadeler alınmayacaktır. -İade ve Değişim ürünlerini mutlaka aynı şekilde korunaklı kargo ile gönderiniz. -Yanlış alımlarda ürüne ihtiyaç duyulmadığı durumlarda test amaçlı ürün alımlarında mağazadan kaynaklı olmayan iade veya değişim kargo ücretleri müşteriye aittir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Bağlantı Tipi USB Type C
Geri Bildirim Ver

Cepsuar Phone 11 - 11 Pro Max Uyumlu Hızlı Şarj Aleti Başlığı 20w Adaptör

Akıllı telefonlar, hayatın vazgeçilmez bir parçasıdır. Gün içinde pek çok alanda ihtiyaç duyulan cihazlardır. Telefonunuzun şarjının bitmesi işlerinizin aksamasına sebep olabilir. Hızlı şarj aleti kullanarak telefonunuzu oldukça kısa süre içinde verimli bir şekilde şarj edebilirsiniz. Cepsuar iPhone 11 - 11 Pro Max uyumlu hızlı şarj aleti başlığı 20 W adaptör pil sağlığına zarar vermeden kısa sürede bataryanızı doldurur. iPhone 11 ve 11 Pro Max ile kullanılabilir. Hayatın yoğunluğunda telefonunuzu şarj etmek için zamanınız olmayabilir. Dilerseniz ofisinizde, evinizde, kafe gibi ortamlarda kullanabilir ve kısa sürede telefon pilinizi doldurabilirsiniz. 20 W güce sahiptir. Kompakt ve ideal tasarımı sayesinde rahatlıkla yanınızda taşıyarak kullanabileceğiniz bir üründür.

  • Minimum sürede şarj
  • Taşınabilir tasarım
  • iPhone 11, 11 Pro Max ile uyumlu

Hızlı Şarj Sağlayan iPhone 11 20 Watt Adaptör

Hızlı Şarj Sağlayan iPhone 11 20 Watt Adaptör

Akıllı telefonlar olmadan günlük hayatınız aksayabilir. Yoğun şehir hayatında telefonunuzu şarj etmek uzun sürebilir. Şarjınızın bitmesi işlerinizi olumsuz etkileyebilir. Akıllı telefonunuzu çalışır durumda tutmak için hızlı şarj teknolojisini rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bu gibi durumlarda hızlı şarj aleti zamandan tasarruf etmenizi sağlar. Minimum sürede üstün performans hedefler. Cepsuar iPhone 11 - 11 Pro Max hızlı şarj aleti başlığı ile telefonunuzun pilini kısa sürede hızlıca doldurabilir ve kullanabilirsiniz. Yer kaplamayan tasarımı ile yanınızda kolayca taşıyabilirsiniz. 20 W güce sahip adaptör sayesinde bataryanın dolma süresini kısaltabilirsiniz. Böylece işlerinize hız kesmeden devam edebilirsiniz. iPhone 11 ve 11 Pro Max ile uyumludur. Cepsuar iPhone 11 - 11 Pro Max 20W adaptör normal cihazlara oranla telefonunuzu kısa sürede hızlı şarj etmenize olanak sağlar. Cihaz bunun yanında pil sağlığını da korur.

Zamandan Tasarruf Etmek İçin Cepsuar iPhone Hızlı Şarj Aleti

Zamandan Tasarruf Etmek İçin Cepsuar iPhone Hızlı Şarj Aleti

Gelişen teknoloji sayesinde pek çok iş, akıllı telefonlar üzerinden yürütülebilir. Telefonunuz ile yaptığınız belirli işlemler, kamera, navigasyon, oyun gibi uygulamalar fazla güç tüketerek bataryanın bitmesine neden olabilir. İş, seyahat ya da okul gibi durumlar sebebiyle sıklıkla dışarıda olanlar akıllı telefonlarının gün boyu çalışır durumda olmasını önemser. Gün içinde yoğunluk dolayısıyla telefonunuzu şarj etmek için zamanınız kısıtlı olabilir. iPhone 11 20 Watt adaptör minimum sürede üstün performans sergiler. Kısa zaman içinde telefonunuzu şarj edebilir ve rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kompakt ve yer kaplamaz tasarımı sayesinde rahatlıkla yanınızda taşıyabileceğiniz bir üründür. Bataryaya zarar vermeden oldukça kısa bir sürede şarj etmenizi sağlar. Siz de Cepsuar iPhone 11 - 11 Pro Max 20 W adaptör fiyatını inceleyebilir, zamandan tasarruf ettiren bu ürüne sahip olabilirsiniz.

Cepsuar Hızlı Şarj Aleti Başlığı 20W Adaptör Fiyatları ve Yorumları

Cepsuar Hızlı Şarj Aleti Başlığı 20W Adaptör Fiyatları ve Yorumları

Akıllı telefonlar birçok kişi için vazgeçilmez cihazlardır. Gün içinde, iş başta olmak üzere pek çok alanda akıllı telefonlara ihtiyaç duyulur. Bazı uygulamalar fazla güç tüketebilir. Şarjınızın bitmesi ise işlerinizin aksamasına sebep olabilir. Hızlı şarj aleti kullanarak telefonunuzu oldukça kısa süre içinde verimli bir şekilde şarj edebilirsiniz. Cepsuar iPhone 11 - 11 pro max uyumlu hızlı şarj aleti başlığı 20 W adaptör fiyatları oldukça ekonomiktir. 20W güce sahip ürünü satın alarak telefonunuzun bataryasını kısa sürede doldurabilirsiniz. Dilerseniz Cepsuar iPhone 11 - 11 pro max uyumlu hızlı şarj aleti başlığı 20 W adaptör yorumlarını okuyabilirsiniz. Bu sayede müşteri deneyimlerini öğrenerek fikir sahibi olabilirsiniz. Cepsuar iPhone 11 - 11 pro max 20 W adaptör yorumlarına eklenen fotoğrafları inceleyerek ürün hakkında görsel bilgiye ulaşabilirsiniz. Hayatınızı kolaylaştıran hızlı şarj aletini Trendyol’dan satın alabilirsiniz.