Celal Yavuz Meşe Yosunu Kolonyası 80 Derece 200 ml

Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Celal Yavuz Meşe Yosunu Kolonyası 80 Derece 200 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CELALYAVUZ Satıcı Ünvanı: CELAL YAVUZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9410802714
    Bu ürün CELALYAVUZ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Celal Yavuz Kolonya 80 derece 200 ml Yüksek kalite temel yağlar ve esanslar ile yapılır. Klasik limon kolonyasının çok ötesinde olan kokulardır. Yüz çeşit temel yağlar ve bir o kadarda parfümlü kokularımız mevcuttur. Klasik kolonyadan ziyade daha canlı kokulardır. Kalıcılık ve yayımını yüksektir. Göründüğü gibi 200 ml özel kesim şık kolonya şişelerimizde gönderim sağlanır. Evinizi, ofisinize, aracınıza ve birçok yerde sizi farklı gösterecek aynı zamanda hem şıklığı hem de koku kalitesi ile sizi tamamlayacaktır. Bütün ürünler faturalı bir şekilde size ulaşır. Stokta ürün bulundurulmayıp taze anında ürün hazırlanır. . Müşteri memnuniyeti en önemli gayesidir. Keyifli alışverişler dileriz.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 200 ml
Geri Bildirim Ver