Caterpillar Montana Unisex Uzun Bilekli Bot

Ürün Bilgileri

Caterpillar Montana Unisex Uzun Bilekli Bot

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Caterpillar Montana Siyah Unisex Uzun Bilekli Bot modelimiz siyah üst yüzey ve aynı tonlarda taban rengi ile soğuk ve zorlu kış aylarının en çok tercih edilen modelleri arasında yer almaktadır. Sezona eski sezon fiyatları ile hızlı bir giriş yapmaktadır. Uzun bağcıklı tasarımı ile şıklığınızı tamamlayabilirsiniz. Günlük hayatınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz bir tasarıma sahiptir. Kullanılan gerçek deri ve nubuk malzemesi sayesinde ayağınızı tahriş etmeden güvenli kullanım sağlamaktadır. Kauçuk taban desteği ile de esnek bir yürüyüş sağlar ve hafif olmasının yanı sıra kaymama özelliğine de sahiptir. Büyük su birikintilerine doğrudan temas etmediği takdirde su geçirmeme özelliğine sahiptir. İşe, alışverişe, okula giderken zorlu kış şartlarına dayanıklı oluşu hayat kalitenizi üst seviyelere çıkarmaktadır. Caterpillar Montana Siyah Unisex Uzun Bilekli Bot modelimiz başta olmak üzere
  • Caterpillar erkek bot, Caterpillar bayan bot, Caterpillar çocuk bot, Catterpillar ayakkabı, cat bot, cat ayakkabı, bayan cat ayakkabı, erkek cat bot, cat goretex ayakkabı, unisex bot ve ayakkabı modellerimiz ile de sizlere hizmet vermekteyiz. Depos ailesi olarak ayakkabı dünyasında bulamayacağınız fırsatları ve en kaliteli ayakkabıları en uygun fiyatlarla siz kullanıcılarımız için bir araya getirdik. Benzer modelleri incelemek için sitemizde yer alan Caterpillar(Cat) Markamızın sayfasını ziyaret edebilir, dilerseniz iletişim bilgilerimiz üzerinden bizlere ulaşarak sipariş verebilir veya online olarak gerçekleştirebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver