Cars Akrobat Ivy Karakter Aracı Hmd76

Ürünün Diğer Satıcıları (8)
2. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
658,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
657,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
749,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Cars Akrobat Ivy Karakter Aracı Hmd76

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trendyol Satıcı Ünvanı: DSM GRUP DANIŞMANLIK İLETİŞİM VE SATIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Vergi Kimlik Numarası: 3130557669
    Bu ürün Trendyol tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cars Akrobat Ivy Karakter Aracı HMD76 Disney Pixar's Cars dünyasının en yeni yıldızlarından biri olan canavar kamyon Ivy'yi tüm dublör performansıyla eve getirin! Disney+ dizisi Cars On The Road'un "Showtime" bölümünü öne çıkaran çocuklar, bu bodur Canavar Kamyon ile gösterinin heyecan verici aksiyonuna tanık olabilir. Circus Stunt Ivy, destansı atlayışlarını ve hareketlerini sergilemeye hazır. Ivy 3 arabanın, 4 arabanın, 5 arabanın üzerinden atlayabilir mi… devamı Aşağı bastırın, ileri itin ve Circus Stunt Ivy'nin havaya sıçramasını izleyin! Çocuklar, bodur bir Canavar Kamyon olan Circus Stunt Ivy ile Disney+ dizisi Cars On The Road'un heyecan verici sirk bölümünü yeniden yaşayabilir! Aracı aşağı bastırın, ileri itin ve Ivy'nin muhteşem gösterisini yapıp havaya sıçramasını izlemeye hazır olun! Bu büyük ölçekli plastik araç, diğer döküm Araba araçlarının (ayrıca satılır) üzerinden atlamak için mükemmeldir. Çocuklar akrobasi yapmayı deneyebilir - hayranların en sevdiği karakter daha kaç tane arabanın üstünden atlayabilir? 3 yaş ve üzeri çocuklar ve Araba hayranları için harika bir hediye! Yaş Grubu | +3.

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği 1+
  • Yaş 6 - 8 Yaş
Geri Bildirim Ver