Can Kardeşler Kuruyemiş Türk Kahvesi 1000 G Öğütülmüş

381,21 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Can Kardeşler Kuruyemiş Türk Kahvesi 1000 G Öğütülmüş

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CAN KARDEŞLER KURUYEMİŞ Satıcı Ünvanı: CAN KARDEŞLER KURUYEMİŞ GIDA TURİZM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0198001461600029 Vergi Kimlik Numarası: 1980014616
    Bu ürün CAN KARDEŞLER KURUYEMİŞ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yöre Türk Kahvesi Çekirdek Türü RİO MİNAS Asidite (Keskinlik) Orta (4*) Gövde (Yoğunluk) Orta-Yüksek (6*) Tadım Notları Çikolatamsı Aroma Fındık Tadı Karamel İçim/Sertlik Dengeli Yetiştirildiği İrtifa 600-1500 metre
Geri Bildirim Ver

Can Kardeşler Kuruyemiş Türk Kahvesi 1000 G Öğütülmüş

Türk kültüründe önemli bir yeri olan Türk kahvesi, tüketimi sık olan ürünler arasında yer alır. Günün her saati için farklı anları tatlandıran bu lezzet, keyifle yapılan sohbetlerin vazgeçilmez bir eşlikçisidir. Sunum şekli ile öne çıkan Türk kahvesi, cezvede pişirilerek yapılır. Telvesi ile birlikte servis edilir. Bu hazırlanış şekli ile ön plana çıkarak müşterilere farklı bir lezzet deneyimi yaşatır. Bu seçenek, küçük ölçekli fincanlarda servis edilmesine rağmen sert bir içim deneyimi sunar. Osmanlı’dan bugüne uzanan bu lezzet, dünyanın pek çok yerinde bilinen ve tüketilen geleneksel tatlar arasında kendine yer bulur. Damak zevkinize uygun olarak farklı ölçülerde tüketmeniz mümkündür. Can Kardeşler Kuruyemiş Türk kahvesi 1000 g öğütülmüş lezzeti ile siz de bu deneyimi yaşayabilirsiniz.

  • Öğütülmüş sunum
  • Yoğun tat
  • Geleneksel lezzet

Lezzetli Can Kardeşler Kuruyemiş Türk Kahvesi 1000 G

Lezzetli Can Kardeşler Kuruyemiş Türk Kahvesi 1000 G

Brezilya Rio Manas’tan ihraç edilen kahve çekirdeklerinden öğütülen bu lezzet, orta yoğunlukta bir keskinliğe sahiptir. Çikolatamsı aroması ve içerken gelen fındık tadı ile lezzetli bir içim deneyimi sunar. Yetiştirildiği irtifa 600 ile 1500 metre arasındadır. Telvesi ile ikram edilen tek kahve türü olan bu seçenek; özgün kokusu, tadı ve köpüğü ile farklı bir yere sahiptir. Araştırmalara göre kahvenin Habeşistan’dan tüm dünyaya yayıldığı ve çıkış yerinin adının etimolojisi ile de benzerlik gösteren Güney Habeşistan’daki Kaffa yöresi olduğu söylenir. Arap Yarımadası’nda kahve meyvesinin kaynatılması ile elde edilen içecek, zamanla şimdiki pişirme yöntemi keşfedilerek bugünkü halini alır. Türklerin Avrupa’ya tanıştırdığı bu lezzet, uzun yıllardır aynı pişirme yöntemi kullanılarak dünyanın pek çok yerinde tüketilir. Can Kardeşler Kuruyemiş Türk kahvesi ile siz de bu geleneksel lezzetin tadını çıkarabilirsiniz.

İçimi Kolay Can Kardeşler Kuruyemiş Türk Kahvesi 1000 G

İçimi Kolay Can Kardeşler Kuruyemiş Türk Kahvesi 1000 G

Geleneksel bir Türk lezzeti olan kahvenin genellikle içilme saati sabah ve öğlen arası şeklinde bilinir. Günün ilk öğünü olarak tüketilen “kahvaltı” sözcüğü de kahveden önceki öğün anlamına gelen kahve ve altı sözcüklerinin birleşimidir. Bunun yanında geleneklerin önemli bir parçası haline gelen kahve ikramı; bayram ziyaretlerinin, kız isteme törenlerinin ya da misafir ağırlamalarının vazgeçilmezleri arasındadır. Uzun yıllardır bu lezzet; kahvaltı, akşam yemeği sonrası, gün ortasında ya da herhangi bir saatte yapılan mola esnasında tüketim için uygundur. Can Kardeşler Kuruyemiş Türk kahvesi 1000 g öğütülmüş kullananlar, kahve yaparken bazı püf noktalara dikkat edip yapılan içeceğin lezzetini artırabilir. Bunun için soğuk su kullanmak, kahveyi sık karıştırmamak ve kısık ateşte pişirmek önemlidir. Siz de bu püf noktalara dikkat ederek lezzetli kahvenin keyfine varabilirsiniz.

Can Kardeşler Kuruyemiş Türk Kahvesi 1000 G Öğütülmüş Fiyatı

Can Kardeşler Kuruyemiş Türk Kahvesi 1000 G Öğütülmüş Fiyatı

UNESCO Somut Olmayan Kültürel Miras Listeleri’nde yer alan bu geleneksel lezzet; tadı, kokusu ve yoğun kahve lezzetini yaşatması ile Türk kültürü için son derece kıymetli bir hazinedir. Can Kardeşler Kuruyemiş Türk kahvesi 1000 g öğütülmüş fiyatı; ürünün aroması, kavrulma derecesi ve kilogramı gibi unsurlar göz önüne alınarak belirlenir. Rakamlar ise farklı bütçelere hitap eder. Ürünü satın almadan önce özelliklerine göz atmak ve değerlendirmelerine bakmak karar verme sürecinde etkili olur. Can Kardeşler Kuruyemiş Türk kahvesi 1000 g öğütülmüş yorumları kısmına göz atarak ürün hakkında yapılan değerlendirmelere kolay şekilde ulaşım sağlamak mümkündür. Evde veya işyerinde keyifle tüketilen bu lezzeti isterseniz tek başınıza isterseniz de sevdiklerinizle birlikte tüketerek hoş bir deneyim yaşayabilirsiniz. Trendyol aracılığıyla bu ürün hakkındaki yorumları inceleyip avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz.