CAMPER Kadın Camper Milah Chelsea Bootie K400704-001

Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Beden: 36
36
37
38
39
40

Ürün Bilgileri

CAMPER Kadın Camper Milah Chelsea Bootie K400704-001

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ECANTA Satıcı Ünvanı: EÇANTA DİJİTAL PERAKENDECİLİK VE TEKNOLOJİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0324109455800001 Vergi Kimlik Numarası: 3241094558
    Bu ürün ECANTA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • OrthoLite® Recycled™ tabanlıEVA dış tabanlıYükseklik 5,4 cm%84 geri dönüştürülmüş polyester, %16 lateks malzemeSoğukların vazgeçilmezi Camper Milah Chelsea BootieKış aylarının vazgeçilmezi haline gelen Camper Milah Chelsea Bootie, sıcaklığı, konforu ve şıklığı bir araya getirerek ayaklarınızı soğuk havalarda dahi sıcacık tutacak bir tasarımdır. Bu bot, OrthoLite® Recycled™ tabanı ve EVA dış tabanı ile hem konforlu hem de dayanıklı bir deneyim sunar.OrthoLite® Recycled™ taban, ayaklarınızı yumuşak bir yastık gibi sarar, uzun süreli kullanımda bile mükemmel destek sağlar. Ayrıca, %84 geri dönüştürülmüş polyester ve %16 lateks malzemesiyle üretilmiştir, böylece çevreye duyarlı bir tercih yaparak doğayı koruma konusundaki sorumluluğunuzu yerine getirebilirsiniz.Bu şık Chelsea botlar, 5,4 cm'lik ideal yüksekliği ile hem rahat hem de şık bir görünüm sunar. İster günlük giyimde ister özel davetlerde tercih edin, her duruma uyum sağlayacak ve tarzınızı tamamlayacak bir seçenektir.Camper Milah Chelsea Bootie'nin benzersiz tasarımı, soğuk kış günlerinde de şıklığınızı korumanızı sağlar. Şehirdeki sokakları gezerken veya şık bir restoranda akşam yemeği yerken dikkat çekici bir stil yaratmanın anahtarıdır.Bu botlar, sizi sadece modaya uygun kılmakla kalmaz, aynı zamanda ayaklarınıza sağladığı konforla da öne çıkar. Eğer hem şıklığı hem de konforu aynı anda arıyorsanız, Camper Milah Chelsea Bootie tam da ihtiyacınız olan bot. Sipariş vererek kış mevsimine şıklık ve konfor katmanın keyfini çıkarın!eçanta'yı tercih ederek orijinal ürünler satın alabilirsiniz. eçanta güvenli bir alışveriş deneyimi sunar ve tüm ürünlerin orijinal olduğunu garanti eder. Ayrıca, siparişleriniz hızlı ve güvenli bir şekilde ulaştırılır. eçanta, sizlere en iyi alışveriş deneyimini sağlamak için çalışır.

Ürün Özellikleri

  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Topuk Tipi Düz Topuklu
  • Renk Siyah

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni84% geri, 16% lateks
Geri Bildirim Ver