Calvin Klein Kadın Calvin Klein Scoop Back Kadın Mayo KW0KW02086

1.781,01 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: S
S
M
L

Ürün Bilgileri

Calvin Klein Kadın Calvin Klein Scoop Back Kadın Mayo KW0KW02086

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ECANTA Satıcı Ünvanı: EÇANTA DİJİTAL PERAKENDECİLİK VE TEKNOLOJİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0324109455800001 Vergi Kimlik Numarası: 3241094558
    Bu ürün ECANTA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • % 83 poliamid, % 17 elastan malzemeMonogram çarpık logoİp askılıMakinede yıkamaKurutma makinesinde kurutmayınŞık tasarımıyla öne çıkan Calvin Klein Scoop Back Kadın MayoPlajda şıklığı yakalamak için tasarlanan Calvin Klein Scoop Back Mayo, %83 poliamid ve %17 elastan malzemeden üretilmiştir. Bu özel mayo, monogram çarpık logo detayı, ip askılı tasarımı ve yüksek kalitesiyle öne çıkar. Hem tarzınızı yansıtırken, hem de rahat bir kullanım deneyimi sunar.Bu mayo, %83 poliamid ve %17 elastan malzeme karışımıyla üretilmiştir. Poliamid malzeme, dayanıklılık ve esneklik sağlarken, elastan malzeme ise vücudunuza mükemmel bir şekilde uyum sağlar ve hareket özgürlüğünüzü korur. Plajda rahatça hareket ederken, bu mayo size konfor ve özgüven sunar.Monogram çarpık logo detayı, Calvin Klein'in ikonik tarzını yansıtır ve sizin stilinizi ortaya koymanızı sağlar. Her adımda zarafeti ve sofistike bir tarzı temsil eden bu detay, sizi diğer mayo modellerinden ayırarak özgün bir görünüm elde etmenizi sağlar.İp askılı tasarımıyla da öne çıkan bu mayo, sırtınızda zarif bir görünüm yaratır. Bu detay, plajda veya havuzda stilinizi ön plana çıkarmak için idealdir. Aynı zamanda ip askılar, omuzlarınızı rahatlatır ve mükemmel uyumu sağlar.Makinede yıkanabilir özelliği sayesinde bu mayo, kullanım kolaylığı sağlar. Ancak, kurutma makinesinde kurutmamanız önerilir. Böylece, mayo formunu ve rengini uzun süre koruyarak, daha uzun ömürlü bir kullanım elde edersiniz.Şıklığıyla göz kamaştıran bu mayo ile plajda veya havuzda fark yaratın. Hem tarzınızı yansıtırken, hem de rahatlığı ön planda tutar. Siparişinizi hemen verin ve plajda kendinizi özgür hissedin!Plajda şıklığınızı tamamlamak için bu eşsiz mayo modelini tercih edin. Calvin Klein Scoop Back Mayo ile tarzınızı ortaya koyun ve unutulmaz bir plaj deneyimi yaşayın!eçanta'yı tercih ederek orijinal ürünler satın alabilirsiniz. eçanta güvenli bir alışveriş deneyimi sunar ve tüm ürünlerin orijinal olduğunu garanti eder. Ayrıca, siparişleriniz hızlı ve güvenli bir şekilde kargolanır. eçanta, sizlere en iyi alışveriş deneyimini sağlamak için çalışır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver