Bulvar Baharat Gurme Geleneksel Sucuk Yapım Seti sucuk Yapım Aparat+380g Sucuk Baharatı 5m Bağırsak bağlama Ipi eldiven

899,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bulvar Baharat Gurme Geleneksel Sucuk Yapım Seti sucuk Yapım Aparat+380g Sucuk Baharatı 5m Bağırsak bağlama Ipi eldiven

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BULVAR GURME Satıcı Ünvanı: MUSTAFA ÇAĞRI SERHATLI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Eskişehir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7620361264
    Bu ürün BULVAR GURME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Set içeriği:
  • 1 adet sucuk, sosis dolum aparatı + 3 farklı boyut başlık 1 adet bulvar baharat 380 gr geleneksel sucuk baharatı (5 kg kıyma için) 1 adet 5 metre dana bağırsağı (53 - 58 kalibre kalın) 1 adet 4 metre özel sucuk bağlama ipi 1 adet lateks çift yoğurma eldiveni Sucuk yapımı için püf noktalar
  • Satın almış olduğunuz ürünümüz içerisinde herhangi bir katkı maddesi ve koruyucu bulunmamaktadır. Ürünlerimiz siz sipariş verdikten sonra hazırlnmakta ve özenle paketlenmektedir. Ürünün içerisinde tuz ve sarımsak mevcut olup herhangi bir ürün eklemenize gerek yoktur. Sucuk için kullanacağınız kıymanın yağ oranı lezzeti direkt olarak etkileyecektir. %30 ile %40 arasında yağlı bir karışım tercih edebilirsiniz. Sucuğunuzu baharat harcı ile karıştırırken homojen bir karışım elde ettiğinizden emin olmalısınız. Karışımınızı yoğurduktan sonra buzdolabında (+4 c) 1 gün, üzeri hava almayacak şekilde streç kaplı olarak beklemelidir. Bu aşamada karışımınızı 1-2 kez daha yoğurmanız sucuğunuzun daha sert olmasını ve kesilirken dağılmasını önleyecektir. Hafif sirkeli ve ılık bir suda bağırsaklarınızı 10 - 15 dk yumuşattıktan sonra karışımınızı doldurabilirsiniz. Bağırsak dolumunda hava boşluğu kalmamasına dikkat etmelisiniz ki raf ömrü daha uzun olabilsin. Hava kalan yerleri kürdan yardımı ile patlatarak havayı alabilirsiniz. Dolumu biten sucuklarınızı kuru ve nemsiz bir ortamda, hava sıcaklığını da dikkate alarak 2-3 gün bekletiniz ve buzdolabında muhafaza ediniz. Güneş alan bir ortamda beklettiğiniz sucuklar daha hızlı kuruyacak ve daha iyi renk alacaktır. Sizlere daha iyi hizmet verebilmek adına yorumlarınız bizim için çok değerlidir. Tıps for makıng sujuk(turkish style fermented sausage)
  • There are no additives or preservatives in the product that you purchase. Our products are prepared and packaged meticulously after you order them. Salt and garlic are included in our product so you do not need to add any other extra thing to it. The amount of fat that you use in minced meat for making sujuk will directly affect the taste of sujuk. You can prefer a fat and meat mixture of 30% or 40%. You have to be sure that you have a homogeneous mixture while you are mixing the spices and sujuk. After you knead the mixture, it must be kept in a fridge (+4 c) for a day covered with a stretch on it so that it does not let air inside. At this phase, kneading your mixture twice enables your sujuk to be harder and prevents it from falling apart. After your middles are softened in warm water with vinegar, you can start filling your middles. You should be careful that there is no air in the middles so that they can have a longer shelf life. If there is air inside the middle you can use a toothpick to take the air off. By considering the air temperature, we suggest you make the sujuk wait in a dry and moistless atmosphere for 2 or 3 days and keep them in the fridge. The sujuk which is kept in an environment that takes the sunlight will dry faster and acquire a better color. Your comments are precious for us to be able to serve you in the best way.
Geri Bildirim Ver