Bose Sport Earbuds Bluetooth Uyumlu Kulaklık

9.348,30 TL
Son 3 ürün!

Ürün Bilgileri

Bose Sport Earbuds Bluetooth Uyumlu Kulaklık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Njoy Online Satıcı Ünvanı: NJOY TEKNOLOJİ HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631070721600014 Vergi Kimlik Numarası: 6310707216
    Bu ürün Njoy Online tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Anında Motivasyon Bose Sport Kulak İçi Bluetooth Kulaklık
  • müziğinizi dinlerken, koşarken bir kilometre daha gitmek veya bir set daha yapmak gibi bir arzuya sahip olmanızı tetikler. Şarkılar, sanki şarkıcı yanınızdaymış gibi size yakın hissettirir. Patentli akustik port tasarımı ve yüksek verimli sürücüler, kompakt boyutlarına rağmen güçlü bir ses performansı sunar. Volüm-optimize Aktif EQ sayesinde müzik, videolar ve konuşmalar, her dinleme seviyesinde mükemmel bir dengeye sahiptir. Sizin İçin Tasarlandı Bose Sport Earbuds, size en rahat kullanım deneyimini sunmak için üç farklı boyutta StayHear™ Max kulaklık uçları ile gelir. Bu kulaklık uçları, yumuşak silikondan yapılmış olup kulağınıza eşit basınç uygular. Böylece hassas noktalara gereksiz baskıyı engeller. Ek olarak, kulaklık uçları kulak kanalınıza sıkı bir şekilde oturur ve derin bas frekanslarını duymanızı sağlar. Aynı zamanda dışarıdaki gürültüyü engeller. Her Zaman Hareket Halinde Kalın Bose Sport Kulak İçi Bluetooth Kulaklık, hareket etmenizi teşvik ederken kulaklıklarınızın yerinde kalmasını sağlar. Yumuşak kulaklık uçları, kulaklarınıza rahatça oturur ve hareket etmenize engel olmaz. Ayrıca, şemsiye şeklindeki kulaklık uçları ve esnek kanatlar sayesinde kafanızı özgürce hareket ettirebilirsiniz. Her Koşulda Güçlü Bose Sport Earbuds, ter ve hava koşullarına dayanıklıdır ve IPX4 derecesine sahiptir. Bu da onları nem ve sıçramalara karşı dayanıklı kılar. Her türlü hava koşulunda performanslarından ödün vermezler. Kontroller Parmaklarınızın Altında Bose Sport Kulak İçi Bluetooth Kulaklık, dokunmatik kontrol yüzeyleri ile donatılmıştır. Müziği oynatmak, duraklatmak veya telefon aramalarını cevaplamak için kulaklıkların dış yüzeyine dokunmanız yeterlidir. Bu sayede rahatça kontrol edebilirsiniz. Kablosuz Özgürlük Bose Sport Earbuds, tam anlamıyla kablosuz Bluetooth kulaklıklardır. Cihazınıza yakın olduğunuz sürece bağlantı kopmaz, böylece özgürce hareket edebilirsiniz. Uzun Kullanım Süresi Her bir şarjla Bose Sport Earbuds, beş saatlik kullanım süresi sunar. Ayrıca, şarj kutusu kulaklıkları şarj eder, böylece uzun süre kullanabilirsiniz. Hızlı şarj özelliği sayesinde sadece 15 dakika şarjla iki saatlik kullanım elde edebilirsiniz. Kullanımı Kolay Uygulama Bose Sport Earbuds, Bose Music uygulaması ile bağlanır ve kulaklıklarınıza özel ayarlar yapabilir, pil seviyelerini kontrol edebilir ve yazılım güncellemelerini takip edebilirsiniz. Uygulama, size en iyi deneyimi sunmak için tasarlanmıştır. Teknik Özellikler Boyutlar: Kulaklıklar (Her biri): 1.87 cm Y x 2.66 cm G x 2.1 cm D (Her biri 6.75 g)
  • Şarj Kutusu: 8.9 cm U x 5.1 cm G x 3.2 cm D
  • USB Kablosu: 30.5 cm
  • Pil: Tek şarjla 5 saate kadar kullanım, kulaklık şarj süresi: 2 saat, şarj kutusu şarj süresi: 3 saat
  • Hızlı şarj süresi: 15 dakika şarjla 2 saatlik kullanım

Ürün Özellikleri

  • Model Kulak İçi
  • Renk Beyaz
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Var
  • Mikrofon Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver