Bose Bose Soundsport Free Navy Bluetooth Kulak Içi Kulaklık

14.949 TL
Son 2 ürün!

Ürün Bilgileri

Bose Bose Soundsport Free Navy Bluetooth Kulak Içi Kulaklık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: e-babil elektronik Satıcı Ünvanı: BİRSEN BOZYEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1861005922
    Bu ürün e-babil elektronik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bose SoundSport Free Navy Bluetooth Kulak İçi Kulaklık

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Model Kulak İçi
  • Renk Bej
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Yok
  • Mikrofon Var
  • Dokunmatik Kontrol Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Bose Soundsport Free Navy Bluetooth Kulak İçi Kulaklık

Günün her saatinde ve her yerde müzik dinlendiği için ses kalitesine duyulan ihtiyaç da artar. Bose Soundsport Free Navy Bluetooth kulak içi kulaklık, günün her anında müziklerinizi parazit yaşamadan ve kaliteli ses frekanslarıyla dinlemeniz için özenle tasarlanır. Şık tasarımıyla da ön plana çıkan Bose Soundsport Free kulaklık, uygulaması üzerinden ürünün adını değiştirmenize, gerekli komutları vermenize ve kalan pil süresini kontrol etmenize imkan tanır. Yazılım güncellemelerini de uygulama üzerinden kolaylıkla yapabilirsiniz. Bununla birlikte hızlı şarj desteği özelliğine sahip ürün, şarjınız bittiğinde 15 dakikalık destek ile maksimum 2 saatlik kullanım sunar. Hızlı şarj desteği sağlayan özel tasarım kutusu, dışarıdan gelebilecek darbelere karşı üstün dayanıklılık gösterir.

  • Dayanıklı ve kaliteli malzeme yapısı
  • Çeşitli alanlarda kullanım imkanı
  • Neme karşı üstün koruma

Bose Soundsport Kulak İçi Kulaklık Benzersiz Özellikleri

Bose Soundsport Kulak İçi Kulaklık Benzersiz Özellikleri

Akustik port tasarımına sahip Bose Soundsport Free, güçlü bir ses performansı sergilemesi için özenle tasarlanır. Müzik, konuşma, video gibi titreşim yaratan seslerin dengeli bir dinleme seviyesine sahip olması için aktif eq optimizasyonu sağlanır. Bu sayede hem alçak hem de yüksek frekanstaki sesler, güçlendirilir. Bununla birlikte kulaklıkların uç kısmına takılan kaplar, hem alçak frekanstaki seslerin net bir şekilde duyulması hem de konuşma sırasında dışarıdan gelen gürültülerin engellenmesi için kulak kanalına sıkı bir şekilde bağlanır. Kaplar, kulağın iç kısmını rahatsız etmemesi için sert plastikten değil, yumuşak silikondan üretilir. Bu sayede kulağın bütün bölgelerine dengeli bir basınç uygulayarak acı duymanızın önüne geçer. Şemsiye şeklindeki yumuşak silikon kap, esnek yapısı ile hareketlerinizi net bir şekilde kavrar ve düşme tehlikesi olmadan size uyum sağlar.

Bose Soundsport Kulak İçi Kulaklık Kullanım Avantajları

Bose Soundsport Kulak İçi Kulaklık Kullanım Avantajları

Bluetooth teknolojisi ile kolaylıkla cep telefonunuza bağlayabileceğiniz ürün, maksimum 9 metre kapsama alanında çekim gücüne sahiptir. Cihazın dış yüzeyinde yer alan antenler bağlantının kesintisiz bir şekilde devam etmesini sağlar. Genellikle spor yaparken takılan kulaklıkların hem yoğun miktardaki terden hem de havadaki nemden etkilenmemesi için ipx koruması devreye girer. Bu sayede ses kanalları tıkanmadan müzik keyfinize devam edebilirsiniz. Ipx koruması, elektrik devrelerinin etkilenmemesi için yağmurlu havalarda da üstün koruma sağlar. Şarj kutusu, başka ek bir bağlantıya gerek duymadan kulaklıklarınızı şarj eder. Kutu, her bir kulaklık başına minimum 5 saatlik kullanım imkanı tanır. Bose Soundsport Free Navy Bluetooth kulak içi kulaklık yorumları ve müşteri deneyimlerini inceleyerek siz de güvenlik ve konfor fonksiyonlarından ödün vermeden seri bir şekilde müzik keyfinize devam edebilirsiniz.

Bose Soundsport Kulak İçi Kulaklık Avantajlı Fiyatları

Bose Soundsport Kulak İçi Kulaklık Avantajlı Fiyatları

Bose Soundsport Free Navy Bluetooth kulak içi kulaklık fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Paket içerisinde 1 adet kablosuz kulaklık, 1 adet şart kutusu ve 1 adet şarj kablosu yer alır. Bununla birlikte ürünün uç kısımlarına takılması için hem küçük hem de büyük boyutlarda kulaklık uçları yer alır. Ürünün uzunluğu 1.87 cm, genişliği 2.66 cm, derinliği ise 2.1 cm’dir. Her bir kulaklık 8.5 gram ağırlığına sahiptir. Şarj kutusunun uzunluğu ise 8.9 cm, genişliği 5.1 cm, derinliği 3.2 cm’dir. Şarj kutusunu ebatları sayesinde gün içerisinde rahatlıkla yanınızda taşıyabilirsiniz. USB kablosu 30.5 uzunluğundadır. Neme dayanıklılık gösteren ürünün direkt olarak sıvı maddeler ile temas etmemesi gerekir. Ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.