Bosch Wga244x0tr 9 Kg 1400 Devir Beyaz Çamaşır Makinesi

22.299 TL
A
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
23.000 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
27.680 TL

Ürün Bilgileri

Bosch Wga244x0tr 9 Kg 1400 Devir Beyaz Çamaşır Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trendycom Satıcı Ünvanı: CEMPA DAYANIKLI TÜKETİM MALZEMELERİ PAZARLAMA İNŞ.TUR.EML.NAKLİYE GIDA İTH.İHR.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0205008016100014 Vergi Kimlik Numarası: 2050080161
    Bu ürün Trendycom tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 9 KG çamaşır makinesi özelliği ile tek seferde toplamda 9 kilograma kadar kıyafeti aynı anda yıkayabilirsiniz.
  • Bosch WGA244X0TR çamaşır makinesi modeli su taşma emniyeti, çocuk kilidi ve dengesiz yük kontrolü özellikleri sayesinde güvenli ve risksiz bir kullanım sunar.
  • Bosch A sınıfı çamaşır makinesi yıllık 100 yıkamada 46 kWh enerji ve 48 lt su tüketerek tasarruflu ve doğa dostu bir yıkama deneyimi sağlar.
  • Gelişmiş özellikleri ile dikkat çeken Bosch WGA244X0TR çamaşır makinesi modelinin program sonu uyarısı, suda bekletme, kendi kendini temizleyen deterjan çekmecesi ve LED gösterge ekranıyla kolayca yıkama yapabilirsiniz.
  • 1400 devir çamaşır makinesi modeli bir dakikada 1400 dönüş yaparak kıyafetlerinizin daha tutarlı ve verimli sıkılmasını mümkün kılar.
  • Zaman erteleme ve ön yıkama programları bulunan beyaz çamaşır makinesi ile kıyafetlerinizi verimli bir şekilde yıkayabilir, kırışıklık önleme özelliğiyle kıyafetlerinizin yıpranmasını önleyebilirsiniz.
  • Köpük tarama özelliği bulunan Bosch WGA244X0TR 1400 devir 9 KG çamaşır makinesi modeli kıyafetlerinizin üzerinde deterjan kalıntılarının olup olmadığını kontrol eder. Böylece kıyafetlerin makinadan ne zaman çıkarılabileceğine karar vererek tutarlı bir temizlik süreci sağlar.
  • Devir sayısını seçebildiğiniz Bosch WGA244X0TR 9 KG 1400 devir çamaşır makinesi modeli ile kıyafetlerinizin ne hızda sıkılacağını seçebilir, bu seçenek ile yıkama süresini artırabilir ya da azaltabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Maksimum Sıkma Devri 1400 d/dk
  • Kurutma Özelliği Yok
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Var
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Genişlik 59 cm
  • Derinlik 58 cm
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Kapasite 9 kg
  • Renk Beyaz
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
  • Yükseklik 84 cm
Geri Bildirim Ver

Bosch Wga244X0Tr 9 Kg 1400 Devir Beyaz Çamaşır Makinesi

Evlerin demirbaşlarından sayılan beyaz eşyalar vazgeçilmez ürünler arasında yer alır. Ev işlerinin pratik yardımcıları konumundadırlar. Bu cihazların seçiminde marka ve kalite önemlidir. Bosch 9 kg 1400 devir çamaşır makinesi son teknoloji ile üretilen beyaz eşyalardan biridir. Yüksek kilo kapasitesi ile geniş aileler ve çok fazla çamaşır yıkayan kişiler için ideal bir üründür. Yüksek ve verimli yıkama performansı sağlayan cihaz, etkili bir temizlik performansı sunar. A sınıfı enerji verimliliğine sahip 1400 devir Bosch çamaşır makinesi size hızlı ve yüksek kalitede temizlik imkanı sunar. Sizin için zaman ve enerjiden tasarruf eder. Çamaşır türüne göre tasarlanan özel programları bulunur. Hassas kumaşlarda bile inatçı lekeleri çıkarır. Bu sayede pratik bir kullanım süreci geçirebilirsiniz.

  • Yüksek kalitede temizlik
  • Zaman ve enerji tasarrufu
  • Avantajlı fiyat

Bosch 1400 Devir Çamaşır Makinesi Özellikleri

Bosch 1400 Devir Çamaşır Makinesi Özellikleri

Son teknoloji ile üretilen Bosch çamaşır makinesi yıllardır sağladığı kaliteden ödün vermeden tasarlanır. Yüksek düzeydeki temizlik performansının yanı sıra enerji ve zaman tasarrufunu oldukça artırır. 9 kg hacme sahip olarak tasarlanan makine geniş aileler için oldukça idealdir. Yeni tasarım cihaz üzerinde özel olarak tasarlanan programlar bulunur. Alerjik reaksiyona sahip bireyler ve bebek kıyafetleri için hassasiyet gerektiren programı ürün kalitesine ortaya koyar. Bosch Wga244X0Tr 9 Kg 1400 devir beyaz çamaşır makinesi sizin rahatlığınız düşünülerek tasarlanır. Sunduğu kullanım rahatlığının yanı sıra inatçı lekeler ile etkili bir mücadele verir. Zor lekelere sahip çamaşırlarınızı dahi gönül rahatlığı ve güvenle yıkayabilirsiniz. Dokunmatik tuşlara ve LED gösterge paneline sahip cihazın oldukça şık bir tasarımı bulunur. Kalan süreyi görme ya da ekstra bir uygulama istediğinizde buradan kolaylıkla belirleyebilirsiniz.

Pratik Bosch 1400 Devir Çamaşır Makinesi

Pratik Bosch 1400 Devir Çamaşır Makinesi

Sizin için özel olarak tasarlanan ürün, sağladığı yüksek enerji ve zaman tasarrufu ile bütçenizi ve günlük zaman potansiyelinizi düşünür. Bosch Wga244X0Tr 9 Kg 1400 devir beyaz çamaşır makinesi yorumları incelendiğinde müşterilerin ürüne dair memnuniyetleri fark edilir. Hassas kumaşlarda bile üstün leke çıkarıcı özelliği sayesinde derinlemesine temizlik sunar. 9 kilogram kapasitesi ile bir kerede aynı renkteki çoğu çamaşırınızı yıkama avantajı sağlar. Sunduğu hızlı ve etkili performansı ile oldukça şık tercih edilen beyaz eşyalar arasındadır. Bosch Wga244X0Tr 9 Kg 1400 devir beyaz çamaşır makinesi kullananlar kısa sürede ettikleri üstün temizlik ve zaman tasarrufu sayesinde üründen oldukça memnun olduklarını dile getirir. Dayanıklı ve sessiz çalışan bir yapıya sahip ürünün çocuk kilidi de bulunur. Güvenli bir kullanım sağlar. Otomatik yük ayarlama sistemi ile kolayca programlama yapabilirsiniz.

Avantajlı Fiyatıyla Bosch 1400 Devir Çamaşır Makinesi

Avantajlı Fiyatıyla Bosch 1400 Devir Çamaşır Makinesi

Vazgeçilmez elektronik aletler içerisinde yer alan beyaz eşyaların sundukları avantajlı özellikleri fiyat aralıklarını da belirler. Bosch Wga244X0Tr 9 Kg 1400 devir beyaz çamaşır makinesi satın alan müşteriler cihazın kilo kapasitesi, enerji tasarrufu ve sunduğu özel programlarına oranla oldukça hesaplı olduğunu belirtirler. Rahat kullanımı ve üstün leke çıkarma özelliği ile popüler olan cihaz, sıklıkla tercih edilir ve kullananlar tarafından tavsiye edilir. Sunduğu performans ile fiyatının oldukça üzerinde bir kaliteye sahiptir. Kıyafetlerin kumaş çeşitlerine göre makine üzerinde programlama yapabileceğiniz gibi cihaz bunlara ek özel programlara da sahiptir. Dijital ekranından kolayca ayarlama ve yönetim yapabilirsiniz. Kendi kendini temizleyen deterjan çekmesine sahip ürün, sizden ekstra bir temizlik talep etmez. Bosch Wga244X0Tr 9 Kg 1400 devir beyaz çamaşır makinesi fiyatı avantajlı olarak Trendyol’dan elde edebilirsiniz.