Bosch Somon Balıklı Ve Patatesli Tahılsız Yetişkin Köpek Maması 15 Kg

Son 3 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
500 TL'ye 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.350 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.699 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.150 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bosch Somon Balıklı Ve Patatesli Tahılsız Yetişkin Köpek Maması 15 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Vetorjin Satıcı Ünvanı: İBRAHİM BOZKURT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1840301256
    Bu ürün Vetorjin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bosch Adult Gulutensiz Balıklı Ve Patatesli Yetişkin Köpek Maması 15 Kg ? Bosch Yetişkin Glutensiz Balık ve Patatesli Köpek Maması, yüksek kaliteli balık proteini içerir. En iyi şekilde çözünmüş ve yüksek sindirilebilirlikteki patates nişastası, biyolojik olarak tamamıyla yararlanılabilir bir karbonhidrat kaynağı olması nedeniyle çok değerli bir enerji kaynağıdır. ? Enerji ve protein konsantrasyonunun ayarlanarak midye ekstraktıyla birlikte kullanımı, obezite riskini engelleyerek kıkırdak ve eklemlerin korunmasını sağlar. Bosch Adult Gulutensiz Balıklı Ve Patatesli Yetişkin Köpek Maması İçerisindekiler ? Normal aktiviteye sahip tüm yetişkin köpekler için dengeli eksiksiz bir besindir. Yetişkin Balık ve Patatesli Kümes Hayvanı Etinin yanında önemli bir protein kaynağı olarak ayrıca yüksek kaliteli balık içermektedir ve Ürünün içerik bilgisi ise aşağıdaki şekilde listelenmiştir. Bileşenleri Kümes Hayvanı unu %17.5 , Pirinç, Arpa , Mısır , Darı ( Milo ) , Darı ( Sarı ) , Hayvansal yağ , Balık unu %4.0 , Patates unu %4.0 , Pancar posası ( şekeri alınmış ) , Protein Hidrolisat , Et unu , Maya ( Kurutulmuş, Mannanoligosakaridler %0.1 B-glukanlar %0.06 ) , Bezelye , Balık yağı , Sodyum Klorür , Potasyum Klorür , Yeşil kabuklu midye ekstresi %0.1 , Hindiba ( Kurutulmuş ) Metabolize Edilebilir Enerji : 15.30 Mj/kg Analitik Değerleri Protein %21.50 , Yağ Oranı %10.50 , Ham Lif %2.50 , Ham Kül %5.50 , Fosfor %0.85 , Kalsiyum %1.05 , Sodyum %0.30 Besin Katkı Maddeleri Vitamin A 12.000 IU/kg , Vitamin D 1.200 IU/kg , Vitamin E 70 IU/kg , Vitamin B1 10 mg/kg , Vitamin B2 10 mg/kg ,Vitamin B6 6 mg/kg ,Vitamin B12 30 mcg ,Vitamin C 70 mg/kg , Biyotin 250 mcg , Pantoteknik Asit 20 mg/kg , Kolin Klorür 1.650 mg/kg , İyot ( Kalsiyum iyodat olarak, susuz) 1.0 mg/kg , Bakır ( Bakır - ( ıı ) sülfat, pentahidrat olarak ) 45 mg//kg , Çinko ( çinko oksit olarak ) 70 mg/kg Çinko (Amino asit- çinko şeat, hidrat olarak) 10 mg/kg , Selenyum ( sodyum selenit olarak ) 0.20 mg/kg

Ürün Özellikleri

  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • Boyut Orta (11 - 25 kg)
  • Aroma Balık
  • Ağırlık 15 Kg
  • Özellik Tüy ve Deri Sağlığı
Geri Bildirim Ver