Bosch Light Diyet Formüllü Köpek Maması 2.5 Kg

399 TL
Son 1 ürün!

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bosch Light Diyet Formüllü Köpek Maması 2.5 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Vetorjin Satıcı Ünvanı: İBRAHİM BOZKURT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1840301256
    Bu ürün Vetorjin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bosch Light Diyet Formüllü Köpek Maması 2.5 Kg Light Mama, kilo almaya meyilli veya kilolu köpekler için hazırlanmış, enerji içeriği önemli oranda düşürülmüş sadece % 6 yağ ve çok yüksek lif içeriğine % 7 sahip eksiksiz bir mamadır. Diyet Mama, köpeğinizde uzun süren bir tokluk hissi sağlamak amacıyla üretilmiştir. Bu sebeple, köpeğinizin kilo verebilmesi için mama miktarını düşürmenize gerek yoktur. Mineral, iz element ve vitamin içeriği, köpeğinizin beslenmesinde eksiklik kalmayacak şekilde seçilerek hazırlanmıştır. Önemli oranda azaltılmış enerji içeriği, uygun düzeyde protein içeriği Kilolu köpeklerde kilo vermeyi ve uzun vadede vücut ağırlığının düzenlenmesini sağlamaktadır. Bosch Mamanın içeriği: Tavuk eti unu , pirinç, arpa, mısır, buğday razmolü, buğday, pancar küspesi (şeker kaldırıldı), selüloz lifleri, hidrolize protein, balık unu, et unu, hayvansal yağ, balık yağı, bezelye, maya (kurutulmuş), sodyum klorür, potasyum klorür, midye tozu (min.% 0.1), hindiba toz. Bosch Mamanın Analizi Protein 20.00%, Yağ içeriği % 6.00, Ham lif 7.00%, Ham kül 5.00%, Dönüştürülebilir Enerji 13.60 MJ / kg, Kalsiyum 0.90%, Fosfor % 0.75, Sodyum 0.20%, Potasyum 0.55%, Magnezyum 0.13% Kg Başına Beslenme Katkıları: Vitamin A 12.000 IU, Vitamin D3 1.200 IU, Vitamin E (all-rac-? Tocopherylacetate gibi) 70 mg, B1 vitamini 10 mg, Vitamin B2 10 mg, Vitamin B6 6 mg, Vitamin B12 30 mcg, Biotin 250 mcg, Pantotenik asit 20 mg, Nikotinik asit 40 mg, Folik asit 2 mg, Vitamin C 70 mg, Kolin klorür 1.650 mg.

Ürün Özellikleri

  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • Boyut Orta (11 - 25 kg)
  • Aroma Ördek Eti
  • Ağırlık 1-5 Kg
  • Özellik Light (Kilolu)
Geri Bildirim Ver