Bosch Dog Premium Et Ve Balıklı Köpek Maması 20 Kg

1.699 TL
(84,95 TL / kg)
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.700 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.750 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.798,80 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.995 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bosch Dog Premium Et Ve Balıklı Köpek Maması 20 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Baran Pet Satıcı Ünvanı: ZAFER BALDÖKEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1370166330
    Bu ürün Baran Pet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bosch Premium Et ve Balıklı Köpek Maması 20 Kg Aktif köpekler için vitamin ve mineral deposu. Dog Premium, köpeğiniz için uzun ve sağlıklı bir yaşam için ihtiyacı olan her şeyi içeren bir besindir. Karma et, balık, sebze, ilave vitamin, mineraller ile tam tahıllı gevrekler ve eser elementler içerir. Her yaş ve her ırktan yetişkin köpeklerin ihtiyaçlarını kapsar. Yüksek sindirilebilirliği ile dışkı atılımını azaltan bir yapısı vardır. Boya, tatlandırıcı ve çekici gibi hiçbir yapay katkı maddesi içermez. Yavru ve yetişkin köpekler için uygundur. Yapay katkı içermez Mama Hakkında İçeriği Et ve et ürünleri, balık ve balık ürünleri, özenle seçilmiş sebzelerden sebze içeriği, hayvansal yağ, maya, tahıl ve mineraller. Analiz Protein:%24, Yağ:%10, Ham Lif:%3, Kül:%6, Kalsiyum:%1.3, Fosfor:%1 Besleme Şekli Kuru yada ıslatılarak tüketilebilir. Genel Hatırlatma Unutmayın Mama kabının yanında daima temiz ve taze su bulundurunuz. Suyu temiz bile görünse en az günde bir kez değiştiriniz.

Ürün Özellikleri

  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • Boyut Orta (11 - 25 kg)
  • Aroma Sebze
  • Ağırlık 15+ Kg
Geri Bildirim Ver

Bosch Dog Premium Et ve Balıklı Köpek Maması ile Köpeğini Besle

Bosch dog premium et ve balıklı köpek maması 20 kg hem yetişkin hem de yavru köpekler için ayırt edilmeksizin kullanılabilecek bir mamadır. Sindirimi kolaydır ve genellikle yararlı vitaminlerden oluştuğu için dışkılama sıklığında azalma olur. Bu durum özellikle de evlerinde köpek besleyen kişiler açısından büyük bir avantaj sağlamaktadır. Bosch balıklı köpek maması içeriğinde bulunan et, balık, sebze ve çeşitli tahıllar nedeniyle köpeklerin her besin türevinden yiyebilmesi sağlanmış olur. Böylece hem vitamin değerlerinde hem de bağışıklık sisteminde bir düşüş meydana gelmez. Ayrıca boya ve renklendirici tarzında yapay maddeler içermediği için köpeklere herhangi bir zararı olmaz. Bosch premium et ve balıklı köpek maması 20 kg yorumları genellikle kullanıcıların memnuniyetlerinden oluşmaktadır.

  • Bütçe Dostu
  • Lezzetli ve Besleyici
  • Uzun Süre Kullanım

Bosch Dog Premium Et ve Balıklı Köpek Maması İçeriği

Mamalar yalnızca köpeklerin karnını doyurmak için kullanılan bir araç değildir. Bosch premium et ve balıklı köpek maması 20 kg köpeklerin beslenmesinde ve sağlıklarından çok önemli bir yere sahiptir. Köpeklerin günlük ihtiyaç duydukları değerler göz önünde bulundurularak bir mama satın alınır ve uygun ölçülerde verildiği zaman ihtiyaçları tam anlamıyla karşılanmış olur. Köpekler tarafından sevilerek yenilen etli içeriklerin yanı sıra sebzeli olanlarda verilmelidir. Ayrıca beslenen hayvanın herhangi bir besine karşı bir alerjik reaksiyonunun olup olmadığı konusunda da net bir bilgi sahibi olunmalıdır. Bunu öğrenebilmenin en kolay yolu ise denenen mamadan başka hiçbir şey verilmeden gözlem altında tutulmasıdır. Herhangi bir alerji belirtisi göze çarpması halinde derhal bir veterinere başvurulmalıdır.

Bosch Dog Premium Et ve Balıklı Köpek Maması Özellikleri

Geçmişten günümüze her dönemde insanların besledikleri hayvanların başında köpekler gelmektedir. Bosch 20 kg köpek maması satın alınacağı zaman dikkat edilmesi gereken bazı önemli noktalar bulunmaktadır. Öncelikle mamaların içerikleri detaylı bir şekilde araştırılmalıdır. Kırmızı veya beyaz etli, balıklı olmak üzere farklılaşan içerikler arasından köpeklerin tercih edeceği ve sıklıkla tercih ettiği yiyeceklere göre bir seçim yapılmalıdır. Bunların dışında sebzeli ve tahıllı köpek mamaları da bulunmaktadır. Bu sayede köpeklerin her türlü besininden gerekli olan vitamin ve mineralleri alarak sağlıklı olmaları konusunda yardımcı olunur. Bir kiloluk paketlerden otuz kiloluk paketlere kadar KY.64041 köpek mamaları piyasada bulunmaktadır. Denemek amacıyla küçük olan paketler alınmalıdır. Devamlı kullanımlarda ise büyük ambalajlı olanların alınması daha avantajlı olur.

Bosch Dog Premium Et ve Balıklı Köpek Maması Fiyatları

Bosch dog premium 20 kg köpek mamasının köpeklerin ırkına ve yaşına göre çok farklılaşan çok fazla çeşidi bulunmaktadır. Büyüklüklerine ve içeriklerine göre aynı zamanda fiyatları da değişiklikler gösterir. İnsanlar hem köpeklerinin özelliklerini hem de bütçelerini göz ardı etmeden en doğru seçimi yapmalıdır. Mama kabıyla birlikte mutlaka temiz bir su da bulundurulması gerekir. Mama kabını ve suyunu ne kadar temiz görünse de her gün mutlaka temizlenmesi gerekir. Satın alma işlemini gerçekleştirmeden önce Bosch premium et ve balıklı köpek maması yorum ve değerlendirmelerinin gözden kaçırılmaması gerekir. Çünkü daha önce aynı ürünü kullanmış olan kişiler olumlu ve olumsuz bütün yönlerini en net biçimde değerlendirirler. Trendyol'da yer alan bu ürünü dilerseniz siz de hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.