Bongardi Coffee 500 gr Bol Köpüklü Türk Kahvesi Orta Kavrulmuş Yumuşak Içimli

289,90 TL
(144,95 TL / adet)

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bongardi Coffee 500 gr Bol Köpüklü Türk Kahvesi Orta Kavrulmuş Yumuşak Içimli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bongardi Kahve Satıcı Ünvanı: BONGARDİ KAHVE GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0179149761700001 Vergi Kimlik Numarası: 1791497617
    Bu ürün Bongardi Kahve tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • *** Ürünler öğütülmüş olarak gönderilmektedir ! *** *** ÇEKİRDEK OLARAK İSTİYORSANIZ SORU SOR KISMINDAN BİZE YAZIN SİPARİŞİNİZİ ÇEKİRDEK OLARAK GÖNDERELİM ! *** Bongardi Coffee Türk Kahvesi ! Şimdi 1000 Gr Avantajlı Paketi ile ! Orta Kavrulmuş %100 Arabica Türk Kahvesi ! Mükemmel Lezzet ! Türk kahvesi, daha çok Türk kültüründe önemli yere sahip Osmanlı İmparatorluğu'dan günümüze kadar gelmiş en eski kahve hazırlama ve pişirme metotlarındandır. Kendine has tadı, köpüğü, kokusu, sunuluş biçimiyle özgün bir kimliği ve geleneği vardır. Telvesi ile ikram edilen tek kahve türüdür. Telvesi ve köpüğü bol olan türk kahvesi tarifi : 7 gram türk kahvesi yani bir tepeleme çay kaşığı kahveyi cezvede fincan ölçüsü kadar içme suyu ile karıştırıp ocağa koyun . Çift taşım pişirip önce köpüğünü bardağa alıp sonra kahveyi hızlıca dökün . Kahvenizi yaparken mutlaka içme suyu kullanın . Kahve kireçli suyu sevmez ! Türk kahvesinin faydaları: · Kolesterolü düşürür. · %40 ağrı kesici etkisi yaratır. · riskini azaltır. · 3 fincan kahve içmek astım riskini azaltır. · Sosyalleştirir. · %50 siroz riskini azaltır. · Kolay nefes almayı sağlar. · ve parkinson rahatsızlıklarını önlemeye yardımcı olur. · Pankreas kanseri riskini azaltır. · Depresyona iyi gelir. · Türk kahvesi mideye iyi gelir. · Türk kahve makinası için uygundur. · Günde bir bardak türk kahvesi tansiyon için sorun oluşturmaz. · Kahvenin telvesinden türk kahvesi peelingi yapabilirsiniz. Sevdiklerinizle türk kahvesi içmenin 40 yıl hatırı vardır.

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 250 - 500 gr
Geri Bildirim Ver