Boğaziçi Limon Kolonyası 400 ml

96,65 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (18)
1.500 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
120 TL80,91 TL
Kurumsal Fatura
5 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
1.000 TL'ye 70 TL İndirim
Kurumsal Fatura
98,90 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Boğaziçi Limon Kolonyası 400 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PANAYIR Satıcı Ünvanı: HALİLİBRAHİM KARDAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Isparta Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1816925631200015 Vergi Kimlik Numarası: 5230084510
    Bu ürün PANAYIR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BOĞAZİÇİ LİMON KOLONYASI 400 ML Mikropları dezenfekte etme özelliği bulunmaktadır. Limon çiçeğinin kendine özgü esanslarıyla yapılmıştır. Cildinizi nemlendirirken muhteşem limon çiçeği kokusunu hissettirir. Kalıcılığı gün boyu sürmektedir. Ciltte yakma ve alerjik reaksiyon göstermez. Boğaziçi Kolonya 400 ml Yaklaşık 300 yıldır koku dünyasında var olan ve önemli bir yer tutan kolonya, etil alkol, su ve limon karışımından oluşan basit ama etkili bir kokudur. Rivayete göre atası Kraliçe Elizabeth için özel üretilmiş bir parfümdür ve çiçek, limon ve tütün gibi birçok farklı maddeyle çeşitlendirilmiştir. Ülkemizde, misafirliklerin ilk ikramı haline gelmiş ve bayramların şekerle birlikte vazgeçilmezi olmuş kolonya, rahatsız etmeyecek kadar hafif, fakat etkili bir kokudur. Bu nedenle her daim evlerde bulundurulan kolonya, bu kokuyu seven insanlar tarafından genellikle daha sonra şişelere doldurmak için daha büyük oranda bulundurulur.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 400 ml
Geri Bildirim Ver

Boğaziçi 80° 400 ml 78506 Limon Kolonyası

Çoğu kişi günlük hayatta hijyen sağlamak ve salgın hastalıklardan korunmak için belirli önlemler almak durumundadır. Kolonya kullanımı bu durumlar için ideal seçimler arasında yer alır. Yüzeylerde bulunan zararlı mikroorganizmalardan korunmak için temas sonrasında Boğaziçi limon kolonyasını güvenle tercih edebilirsiniz. Alkollü içeriğe sahip olan Boğaziçi limon kolonyası 400 ml sizi mikrop, bakteri ve virüslere karşı korur. Diğer bir yandan bu özel kolonya ferahlatıcı etkis ile de dikkat çeker. Özellikle bunaltıcı havalarda vücudunuzun canlanmasını ve serinlemesini sağlar. Siz de her zaman yanınızda taşıyabileceğiniz bu kolonya ile hem kendinizin hem de sevdiklerinizin sağlığını koruyabilirsiniz.

  • Ürün 400 ml olarak kullanıcılarının beğenisine sunulur ve uzun süreli kullanıma uygundur.
  • 80 derece alkol oranına sahip mikroorganizmalara karşı etkili bir kolonyadır.
  • Klasik limon kokusu bunaltmadan ferahlamanıza yardımcı olur.

Boğaziçi 80°Limon Kolonyası Ürününün Genel Özellikleri Neler?

Boğaziçi Limon Kolonya 80° 400 ml 78506

Türk kültüründe önemli bir yere sahip olan kolonya aynı zamanda hijyenik açıdan da çok büyük etkiye sahiptir. Özellikle kalabalık ortamlardaki her türlü tehlikeden kendinizi korumak için Boğaziçi limon kolonyası 80 derece kalitesine güvenebilirsiniz. Bu ürünün en önemli özelliği mikrop, bakteri ve virüsleri önemli ölçüde yok etmesidir. 400 ml lik şişesinde satışa sunulduğu için çantada ve yanınızda taşımak oldukça kolaydır. Böylece ne zaman ihtiyaç duyarsanız pratik bir şekilde kullanabilirsiniz. Fazla insan tarafından temas edilen yüzeylere uygulayarak dezenfekte işlemi yapabilir veya yüzeylere dokunduktan sonra elinizi temizlemek için kullanabilirsiniz. Bu etkili ürünün bir diğer özelliği de ferahlık sağlamasıdır. Tazeleyici limon kokusu sayesinde hızlı bir şekilde serinlemenizi ve kendinizi iyi hissetmenizi sağlar. İsterseniz konuklarınıza da ikram ederek onların da tazelenmesini sağlayabilirsiniz.

Boğaziçi 80° Limon Kolonyası Kaliteli ve Güvenilir midir?

Boğaziçi Limon Kolonya 80° 400 ml 78506

Boğaziçi limon kolonyası 400 ml 80 derece Türkiye’nin en çok tercih edilen ve güvenilen kolonya markalarının başında gelen Boğaziçi tarafından üretilir. Üstün Boğaziçi kalitesi ile imal edilen bu ürün; uzun yıllardır hiçbir şekilde değişikliğe uğramayan özel formülü ile dikkat çeker. Bu da ürünü daha güvenilir bir hâle getirir. Boğaziçi limon kolonya 80° yorum olarak da etkileyici sonuçlara sahiptir. Kullanıcılarından her zaman iyi yorum alan ve çok beğenilen bu efsane kolonya memnuniyet garantisi sunar. Kaliteli şişesi ürünün hava ile temas etmesini tamamen engeller ve böylece kolonya uzun süre boyunca hiçbir şekilde uçmaz. Ayrıca kaliteli şişesi sayesinde kullanımı da son derece kolaydır. Siz de Boğaziçi limon kolonyası ile bu eşsiz kalitenin keyfini çıkarabilirsiniz.

Boğaziçi 80° Limon Kolonyası Ferahlatıcı mıdır?

Kolonya hem hijyen hem de ferahlama amaçlı kullanılır. Boğaziçi limon kolonya 80° 400 ml 78506 günün her saatinde ferahlamanız ve kendinizi iyi hissetmeniz için ideal bir alternatiftir. Tazeleyici limon kokusu duyularınızı harekete geçirerek canlanmanızı sağlar. Özellikle sıcak yaz günlerinde daha da etkili olan Boğaziçi limon kolonyası serinlemek için de birebirdir. Siz de bu efsaneleşmiş ürünü tercih ederek kendinizi iyi hissedebilir aynı zamanda gözle görülmeyen zararlı mikroorganizmaların olumsuz etkilerinden korunabilirsiniz. Bu ürüne en uygun fiyatlarla ve avantajlarla sahip olmak için Trendyol’dan sipariş verebilirsiniz. Ayrıcalıklı bir online alışveriş deneyimi sunan internet sitesiden güvenli ödeme altyapıları ile ödemenizi tamamlayabilirsiniz. Oluşturduğunuz sipariş en kısa süre içerisinde hazırlanır ve kargoya teslim edilir. Arzu ederseniz tüm kargo sürecini takip edebilirsiniz. Tüm bu ayrıcalıkların tadını çıkarmak ve güven dolu bir alışveriş yapmak için siz de hemen sipariş verebilirsiniz.