bodrum organik pazar Elazığ Tam Yağlı Taze Salamura Saf Koyun Peyniri 1 Kg Bidon

720 TL
(720 TL / kg)
Tükeniyor!

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

bodrum organik pazar Elazığ Tam Yağlı Taze Salamura Saf Koyun Peyniri 1 Kg Bidon

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bodrum organik pazar Satıcı Ünvanı: YAKUP CESUR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2060493469
    Bu ürün Bodrum organik pazar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • -Koyun’larımız Elazığ yayla’larında rakımın yüksek oksijenin bol olduğu meralarda, Nisan Mayıs Haziran bahar aylarında, taze otun en bol olduğu dönemde %90 oranında koyun sütü sağılarak yapılır. * Sağma işlemi tülbent yardımıyla sütü süzerek olmalıdır. *Süt sağımından sonra sütü derin bir kazanda veya krom kaplarda 1-2 saat bekletmek gerekir. * Daha sonra bekletilen süt iyice kaynatılır. Kaynayan süt tekrar ılık hale gelene kadar bekletilir. * Sırasıyla mayalama, süzme ve tuzlama işlemleri yapılır. Mayalama için 20 litre süte bir çay kaşığı peynir mayası katılması yeterlidir. * Sütle maya karıştırılarak ağzı sıkıca kapatılır. Bir bezle iyice sarılarak yaklaşık 2 saat bekletilir. 2 saat bekleyen mayalanmış koyun peyniri bez torbalara konularak özenle süzülmesi sağlanır. Bu işlemden sonra kaya tuzu ile hazırlanan kalıplardaki peynirlere tuz eklenir. 2-3 gün sonra ise bir miktar tuz konularak kaynatılan su, dinlendirilerek bu kapların içindeki hazırlanmış koyun peynirine dahil edilir. * Tekrar ağzı sıkı kapatılarak kaplarda karanlık ve serin olan bir yerde saklanır. * En az 1 ay bekletildikten sonra tüketilmeye başlanabilir. * Tuz oranı gayet dengelidir, * isteğe göre
  • Salamuradan çıkartıldıktan sonra 2-3 dakika ılık suda bekleterek tuzu dahada indirgeyebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver