GLŞ ŞİFAHANEM ORGANİK AKTAR Toz Sığır Jelatin ( % 100 Saf Sığr Domuz Içermez) 500 gr

659,27 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

GLŞ ŞİFAHANEM ORGANİK AKTAR Toz Sığır Jelatin ( % 100 Saf Sığr Domuz Içermez) 500 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GLŞ Şifahanem Aktar Organik Satıcı Ünvanı: SERKAN ŞAHİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5484758065200019 Vergi Kimlik Numarası: 7960830601
    Bu ürün GLŞ Şifahanem Aktar Organik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MERHABA ÜRÜNÜMÜZ YENİ ÜRÜN OLUP HELAL SERTİFİKALI SIĞIR JELATİNİDİR SİPARİŞİNİZE ÖZEL OLARAK HİJYEN KURALLARINA UYGUN OLARAK HAZIRLANIP AYNI GÜN KARGOLANIR
Geri Bildirim Ver

Glş Şifahanem Organik Aktar Sığır Jelatin Tozu 500 g

Toz sığır jelatini, sığır derisinde bulunan kolajenden elde edilen beyaz bir tozdur. Bu ürün, farklı gıda ürünlerini daha yoğun hale getirmek veya lezzet ve doku kazandırmak için kullanılabilir. Ayrıca cildi nemlendiren veya sağlıklı kıkırdak yapısını koruyan besin takviyeleri gibi sağlık ve güzellik ürünlerinin içeriğinde katkı maddesi olarak da işlev görebilir. GLŞ Şifahanem Organik Aktar toz sığır jelatin ile maske yapabilir ve çeşitli gıda ürünlerinin yapımında kullanabilirsiniz.

 
  • Helal sertifikalı
  • 500 gr
  • Maske yapımı ve gıda ürünleri için uygun

GLŞ ŞİFAHANEM ORGANİK AKTAR Toz Sığır Jelatin Özellikleri

GLŞ ŞİFAHANEM ORGANİK AKTAR Toz Sığır Jelatin Özellikleri

GLŞ Şifahanem Organik Aktar toz sığır jelatin 500 gr, sığır derisinden elde edilir ve çeşitli ürünler oluşturmak için kullanılabilir. Hem gıda hem de sağlık ve güzellik uygulamalarında toz sığır jelatine başvurulur. Gıda uygulamaları arasında gıdaların şelatlanması veya daha yoğun hale getirilmesinin yanı sıra lezzet ve dokunun iyileştirilmesi yer alır. Ayrıca raf ömrünü uzatmak için gıda bileşenlerinin içeriğinde bulunur. Sağlık ve güzellik uygulamalarında, toz jelatin kalsiyum veya kondroitin sülfat gibi bir besin takviyesi yapmak için diğer bileşenlerle karıştırılabilir. Toz sığır jelatin, birçok farklı amaç için kullanılabilir. Gıdalarda şelatine etkisi olarak kullanılabilir ve gıdaların daha yoğun hale gelmesine yardımcı olabilir. Tat ve textür verme amacıyla da kullanılabilir. Helal sertifikalı olduğu için gönül rahatlığı ile gıda ürünlerinizin yapımında tercih edebilirsiniz. 500 gr’lık paketlerle satışa sunulan toz sığır jelatin uzun bir süre muhafaza edilebilir ve uzun süreli kullanım için uygundur.

 

GLŞ ŞİFAHANEM ORGANİK AKTAR Toz Sığır Jelatin Kullanımı

GLŞ ŞİFAHANEM ORGANİK AKTAR Toz Sığır Jelatin Kullanımı

GLŞ Şifahanem toz sığır jelatin, puding ve mousse gibi gıdaları daha yoğun hale getirmek veya lezzet ve doku kazandırmak için kullanılır. Ayrıca cildi nemlendirmek veya sağlıklı bir kıkırdak yapısını korumak için besin takviyeleri gibi sağlık ve güzellik ürünlerinde de kullanılabilir. Cildiniz için maske yapacağınız zaman jelatinden faydalanabilirsiniz. Sığır jelatin, gıda ve tatlıların yapımında, şerbetlerin yapımında kullanılmasının yanı sıra yoğurt ve yoğurtlu ürünlerinin hazırlanmasında, şampuan ve diğer banyo ürünlerinin yapımında da yer alır. Kozmetik ürünlerde sıklıkla jelatin içeriğine başvurulmaktadır. Çeşitli ilaçların ve vitaminlerin üretilmesinde de jelatin kullanılır. Ayrıca sığır jelatini çeşitli hastalıkların tedavisinde de kullanılmaktadır. Farklı pek çok alanda aktif olarak tüketimi yapılan jelatine siz de kolaylıkla ulaşabilir ve dilediğiniz alanda kullanmayı tercih edebilirsiniz.

 

GLŞ ŞİFAHANEM ORGANİK AKTAR Toz Sığır Jelatin Fiyatları

GLŞ ŞİFAHANEM ORGANİK AKTAR Toz Sığır Jelatin Fiyatları

Üstün kaliteli GLŞ Şifahanem sığır jelatin tozu, kullanımı oldukça kolay ve birçok tarifte çok yönlü olan bir bileşendir. En sevdiğiniz gıda karışımına ekleyerek lezzetli ve güzel tatlar oluşturabilirsiniz. Toz, sıcak veya soğuk suda kolayca çözünerek mutfakta farklı aromalara sahip birden fazla tarif oluşturmak için çok yönlü hale gelir. Toz sığır jelatinin gıda ve cilt bakım ürünlerinde kullanılmasının pek çok sebebi vardır. Örnek olarak sığır jelatini kolajen üretimini artırmasına yardımcı olması nedeniyle cilt elastikiyetini ve sağlığını korumaya yardımcı olabilir. Damarların sağlığını ve güçlenmesini desteklemesine yardımcı olan amino asitleri içermesi nedeniyle kalp sağlığını korumaya yardımcı olabilir. Cildi nemlendirme amacıyla kullanılabilir. Cilt maskesi oluşturmak için toz sığır jelatinden faydalanılabilir. GLŞ Şifahanem Organik Aktar toz sığır jelatin 500 gr yorum ve değerlendirmeleri sayfada kullanıcıların fikir alması için yardımcı kaynak niteliğindedir. Dilerseniz GLŞ Şifahanem Organik Aktar toz sığır jelatin 500 gr fiyat bilgisine Trendyol’dan erişebilir ve ürünü hemen sipariş verebilirsiniz.