Birlik Oyuncak Kutulu Meyve Ve Sebze Kesme Seti 41 Parça Birlik

Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
469,91 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
449,75 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Birlik Oyuncak Kutulu Meyve Ve Sebze Kesme Seti 41 Parça Birlik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yupppi Satıcı Ünvanı: ÖMER KARA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5010507248
    Bu ürün Yupppi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kutulu Meyve ve Sebze Kesme Seti 41 Parca Birlik Kutulu Meyve Ve Sebze Kesme Seti 41 Parça URT007 Yaş Grubu : 3+ Yaş Barkodu: 8698555788898 Item No : URT007-KUTU-3 Kutu: 30,5 x 20 x 10,5 cm. Desi Değeri: 2

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3+ Yaş
Geri Bildirim Ver

Meyve ve Sebze Kesme Seti 41 Parça Birlik ile Hızlı Kesimler

Çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimini destekleyici unsurların başında oyuncaklar gelir. Oyuncaklar, hayal gücünün gelişimini sağlarken çocukların hayallerini somutlaştırmasını da kolaylaştırır. Konuşma becerisinin ve kelime haznesinin gelişimine yardımcı olurlar. Eldeki ince ve kaba motor becerilerini kuvvetlendirirler. Birlik oyuncak, çocukların küçük yaştan itibaren hayal etme, merak etme ve keşfetme yeteneğinin gelişimini destekleyici oyuncaklar üretmektedir. Ebeveynlerin tercih ettiği oyuncakların başında evcilik ve mutfak setleri yer alıyor. 41 parçadan oluşan meyve sebze kesme seti, canlı renkleri ile çocuğunuzun dikkatini çekecek, çeşitli meyve ve sebzeleri tanımasına yardımcı olacak ve parça bütün ilişkisini algılamasını kolaylaştıracak severek oynayacağı oyuncakların başında yer alacaktır. Birlik Meyve ve Sebze Kesme Seti 41 parçadan oluşan geniş bir içeriğe sahiptir. 3 yaş ve üzeri çocukların güvenle oynayabileceği oldukça sağlam ABS plastiğinden üretilmiştir.

  • Canlı ve İlgi Çekici Renkler
  • Dayanıklı
  • Zihinsel ve Fiziksel Gelişimi Destekleyici

Meyve ve Sebze Kesme Seti ile Çocuğunuzun Gelişimini Destekleyin

Meyve Ve Sebze Kesme Seti ile Çocuğunuzun Gelişimini Destekleyin

Oyuncak seçiminde dikkat edilmesi gerekenlerin başında çocuğun ilgi alanına uyması, dayanıklı olması, güvenilir ve sağlıklı malzemeden üretilmiş olması ve gelişimine katkı sağlaması gelir. Birlik Oyuncağın üretiminden çıkan Kutulu Meyve ve Sebze Kesme Seti 41 parça oyuncak seti Avrupa standartlarına uygun, sağlam ve dayanıklı özelliği ile bilinen ABS plastikten Türkiye’de üretilmiştir. CE sertifikasına sahip olduğundan rahatça tercih edebilirsiniz. 41 parçadan oluşan meyve sebze kesme setinin içerisinde canlı renkleri, çeşitliliği ve gerçeğe yakınlığı ile 18 adet meyve, 18 adet sebze, 1 çatal, 1 bıçak, 1 kaşık,1 büyük kesim tahtası, 1 küçük kesim tahtası bulunuyor. İçerisindeki meyve, sebze, bıçak ve kesme tahtaları ile çocuğunuzun güvenli bir şekilde kesme, bölme, ayırma ve birleştirmeyi deneyimler. Hayal gücü ve yaratıcılığı ile kendine ait bir mutfak oluşturur.

Birlik Kutulu Meyve ve Sebze Kesme Setinin Özellikleri

Birlik Kutulu Meyve Ve Sebze Kesme Setinin Özellikleri ve Avantajları

Zihinsel ve fiziksel gelişimi destekleyici oyuncakların özellikle görsel gelişimi destekleyecek, ince ve kaba motor becerilerini geliştirecek, birçok duyuyu hissetmesini ve tanımasını sağlayacak özellikte olması hem sizin hem de çocuğunuzun isteklerini karşılayacaktır. Kutulu meyve ve sebze kesme seti çocuğun meyve ve sebzeleri tanımasını sağlarken çocuğunuza sağlıklı beslenmeyi aşılayacaktır. Renkleri ve şekilleri kavramasını sağlayacaktır. Farklı sertlikteki yüzeylere dokunarak farklı duyuları hissetmesine, ayırt etmesine ve sosyal becerilerinin gelişmesine önemli ölçüde katkı sağlayacaktır. Kutulu Meyve ve Sebze Kesme Seti 41 Parça, kız-erkek çocuk ayrımı gözetmeksizin her yaştaki çocuğa hitap eder. Çocuğun keyifli vakit geçirmesini sağlarken kendi mutfaklarını kuracakları ve kendi yemeklerini yapacakları bir ortam sunacaktır. 30,5 x 20 x 10,5 cm ölçülerindeki yer kaplamayan ve hafif kutusu ile dışarıda da kolayca yanınızda taşıyabileceksiniz.

Meyve ve Sebze Kesme Seti Seçiminde Dikkat Edilecek Noktalar

Kutulu Meyve Ve Sebze Kesme Seti Seçiminde Dikkat Edilecek Noktalar

Küçük yaştaki çocukların dahi dijital dünyaya bağlılığının arttığı bu dönemde çocukların gelişimini destekleme ve sosyal yaşama katılmasını sağlama konusunda oyuncaklar en önemli yardımcılardır. Hayal gücünün, Konuşma becerisinin, kelime haznesinin, motor becerilerin ve özgüvenin gelişimine katkı sağlayan oyuncakların seçiminde oyuncağın niteliği kadar fiyatlı da önemli bir yer tutuyor. Oyuncak fiyatları yaş grubu, parça adeti ve üretildiği materyal ile şekilleniyor. Birçok çeşidi bulunan kutulu meyve ve sebze kesme seti 41 parça birlik fiyatlarını ve kutulu meyve ve sebze kesme seti 41 parça birlik yorumlarını inceleyerek taleplerinize ve bütçenize en uygun oyuncak setini seçebilir, çocuğunuzun zevkle oynadığı oyuncakları ile kendi dünyasını kurmasına yardımcı olabilirsiniz.