Bircan Oyuncak 20cm Sesli Miyavlayan Peluş Kedi - 1. Sınıf Kalite Peluş Oyuncak

179,90 TL

Ürün Bilgileri

Bircan Oyuncak 20cm Sesli Miyavlayan Peluş Kedi - 1. Sınıf Kalite Peluş Oyuncak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Oyuncak Paketim Satıcı Ünvanı: ALSAFA TÜKETİM ÜRÜNLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0058018601200012 Vergi Kimlik Numarası: 0580186012
    Bu ürün Oyuncak Paketim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 20 cm PELUŞ OTURAN SESLİ KEDİ Pilli Gövdesindeki Tuşa Basıldığında Miyavlar İthal 1. Sınıf Kalite Piyasada Satılan Ucuz Ürünler Gibi Tüy Dökülmesi Yoktur!

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Yaş 0 - 3 Yaş
Geri Bildirim Ver

Bircan Oyuncak BRC30CMS 20 cm Sesli Miyavlayan Pelüş Kedi

Bircan oyuncak 20 cm sesli miyavlayan peluş kedi, her yaşta kullanılabilecek olan, tüy dökmeyen bir oyuncaktır. Şirin görüntüsü ve beyaz tüyleriyle herkesin beğenisini toplayan peluş kedi, miyavlayabilmektedir. Göğsünde bulunan buton sayesinde miyavlayan kedi, ithaldir ve asla tüy dökülmesi yapmamaktadır. Kuyrukludur ve oturur şekilde pozisyon almaktadır. İki patisi yere bakacak şekilde ve iki patisi düz açıda kalacak şekilde toplam dört patisi bulunmaktadır. Boyutu 20 cm’dir.

  • 0-3 yaş itibariyle bebeklerin kullanımına uygundur.
  • Peluş kedi göğsündeki butona basıldığında miyavlayabilmektedir.
  • AAC pil kullanılmıştır ve ömrü 5000 basımdır.

Bircan Oyuncak Sesli Miyavlayan Peluş Kedinin Özellikleri Nelerdir?

Bircan Oyuncak Sesli Miyavlayan Peluş Kedinin Özellikleri Nelerdir?

Bircan oyuncak 20 cm sesli peluş kedi, klasik beyaz renge sahip bir oyuncak kedidir. Tüyleri yumuşak olup asla dökülme yapmamaktadır. Gözleri mavi renkte olup kulakları pembedir. Burnu kalp şeklinde olan peluş kedinin pembe ve beyaz pötikareli kurdelesi, tasma gibi boynuna dolanmış şekilde bağlanmıştır. Dört adet patisi bulunan oyuncak kedinin pati detayları sökülmez pembe şeritle çift dikiş atılmıştır. Oturan pozisyonda olan peluş oyuncak, pozisyon değiştirmeye meyilli değildir ve daimi oturur. Göğsünde bulunan müzik notası butonu, basıldığında peluş kedinin miyavlamasını sağlamaktadır. Toplam 500 basıma kadar dayanan pil ömrü yaklaşık 2 yıl kadar kedinin miyavlamasını sağlamaktadır. Pil ömrünün bitmesi durumunda, kol kısmından göğüs dikişlerine doğru ürünü açabilir ve içerisindeki sünger yapının içerisine saklanmış pil kutusunu bulabilirsiniz. Değiştirdiğiniz pil sonrası ürünü açtığınız yerden dikebilirsiniz.

Bircan Oyuncak 20 cm Sesli Miyavlayan Peluş Kedi Kaliteli midir?

Miyavlayan pilli peluş kedi oyuncak, tasarımı ve üretimi esnasında kullanılan kaliteli malzemelerle dikkat çekmektedir. Piyasadaki diğer peluş ürünlerle kıyaslandığında herhangi bir alerjenik madde içermemesi, ebeveynlerin dikkatini çekmektedir. Peluşlarının tüy dökmesinin bulunmaması ve dikişlerinin çift dikiş olması ürünü kaliteli hale getirmektedir. Göz, kulak ve diğer uzuvlarının çift dikişle üretilmesi, ürünü oldukça kaliteli hale getirerek kopma gibi deformasyon durumlarının önüne geçmektedir. Bircan oyuncak 20 cm sesli miyavlayan peluş kedi fiyatının kalitesine göre oldukça uygun olması gözlerden kaçmamalıdır. Göğsündeki butona basıldığında miyavlayan peluş kedinin sesli buton ömrü, yüksek kaliteli pil kullanıldığından oldukça uzun ömürlüdür. Yaklaşık 5000 basıma kadar aynı verimde çalışabilmektedir, sonrasında ise dikiş yerlerinden açılarak pili değiştirilebilir ve uzun yıllar kullanılabilmektedir. Ürün içerisinde pil barındırdığından yoğun su ile temasından kaçınılmalıdır.

Bircan Oyuncak Miyavlayan Peluş Kedi Çocuk Gelişimine Katkısı

Oyuncakların çocuk gelişime faydaları oldukça fazladır. Gelişim evresinde olan bebek ve çocukların seçme, dokunma ve kavrama yeteneklerini geliştiren oyuncakları, değerlendirme ve karar verme duygusunu da pekiştirmektedir. Yaratıcılıklarını geliştiren oyuncaklar aynı zamanda kendi kararlarını verebilme becerilerini kazanmalarına destek olmaktadırlar. Miyavlayabilen peluş kedi, bebeğinizin fiziksel gelişime katkı sağlayacağı gibi, psikolojik olarak da sağlıklı bir gelişim göstermesine olanak tanıyacaktır. Bebeğiniz peluş kediyle oynarken sosyal becerilerini geliştirebilmekte, bilişsel beceriler kazanabilmektedir. Duyacağı sesli miyavlama sayesinde kedi sesini tekrar etme iç güdüsü, konuşma ve dil becerilerinin gelişimde büyük rol oynayacaktır. Sesi duyabilmek için basması gereken buton ise, motor becerilerini geliştirecek, mantık ve hayal gücünün gelişmesinde aktif rol oynayacaktır. Peluş oyuncakta bulunan kol ve tasma, bebeğinizin kavrama becerilerini geliştirecek ve eliyle oyuncakları kendisine çekmesine olanak tanıyacaktır. Bircan oyuncak 20 cm sesli miyavlayan peluş kedi yorumlarından kullanıcı değerlendirmelerini görüntüleyebilir ve daha detaylı bilgi almak için satıcı soruları kısmından dilediğiniz sorunun cevabını bulabilirsiniz.