Bio Keratin Gold Express Brezilya Fönü Keratini Suyu 150 Ml

66,65 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
69,90 TL63,60 TL
Kurumsal Fatura
124,90 TL

Ürün Bilgileri

Bio Keratin Gold Express Brezilya Fönü Keratini Suyu 150 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fırsat Ağacı - Selami Doğan Satıcı Ünvanı: SELAMİ DOĞAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3060395847
    Bu ürün Fırsat Ağacı - Selami Doğan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bio Keratin Gold Express Brezilya Fönü Keratini Suyu, geliştirilmiş ve yenilenmiş formülasyonu sayesinde hem saça uygulanmasını daha kısa sürede hem de kıvırcık veya dalgalı saçların sakinleşmesi ve 4-6 ay arası düz kalması için formüle edilmiştir. Saçınızın elektriklenme problemine tamamen son verip ek olarak 4-6 ay arası kalıcı düzlük ve ipeksi ve doğal görünüm sağlar. Boya ve işlem görmüş saçınızın matlaşmasını giderir ve canlılık kazandırır. Uzun süreli fön etkisi ile sizi sık sık kuaföre gitmekten ya da fön çekmekten kurtarır ve kuaförde yapıldığı gibi ev ortamında da rahatça uygulanabilir. SIK-TARA-DÜZLEŞTİR! Uygulama: 1: İşlem yapılacak saç ilk olarak tuzsuz şampuan ile yıkanır ve kurutulur. 2: Kurutulan saça ürünü sprey yardımıyla kuru yer kalmayana kadar uygulayınız ve saçınızı ince bir tarak ile tarayınız. 3: Kuru yer kalmayacak kadar taramanın ardından 20-30 dk arası bekleme süresine geçiniz. 4: Bekleme süresi ardından saçınızı fön makinesi yardımı ile kurutunuz. 5: Kurutulan saçı 230^ pres ile presleme işlemi yapınız. 6: İşlem yapılan saç, işlemden 15 dk sonra tuzsuz şampuan ile yıkanır ve kurutulur. NOT: Uygulamadan sonra düzenli tuzsuz şampuan kullanımı kalıcılık için önemlidir.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Etki Hacim Verici
  • Hacim 0-199 ml
Geri Bildirim Ver