Bilicra Vision Akıllı Saat Çocuk Candy Yerli Üretim

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
1.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.099 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.119 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.099 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bilicra Vision Akıllı Saat Çocuk Candy Yerli Üretim

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MAYJET Satıcı Ünvanı: MAYKA GROUP GLOBAL BİLİŞİM VE DANIŞMANLIK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613162088400001 Vergi Kimlik Numarası: 6131620884
    Bu ürün MAYJET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bilicra Akıllı Teknoloji Uzmanı Yeni Nesil Akıllı Çocuk Saati "Vision" İle Çocuğunuz Artık Güvende. Saatleri Çocuğunuzun Güvenliğine Ayarladık Bir çocuğun güvenliği önce ebeveynleri, sonra hepimiz için önemlidir. Biz de teknolojilerimizi işte bu bilinçle geliştiriyor ve sizlerin huzuruna sunuyoruz. Artık çocuğunuz ister parkta oynasın, ister yolda yürüsün, nerede olursa olsun her an gözünüzün önünde. Nasıl mı? Özel tasarımlı Bilicra Vision Akıllı Çocuk Saati’yle… İçiniz rahat olsun diye çocuğunuzun saatini onun güvenliğine ayarladık. Konum İzleme Çocuğunuzun nerede olduğunu öğrenmek artık çok kolay. Bunun için tek yapmanız gereken AppStore veya Google Play Store’dan, Bilicra Care uygulamasını telefonunuza indirmek. Bu uygulama üzerinden çocuğunuzun nerede olduğunu rahatlıkla görüntüleyebilirsiniz. Selfie Çekimi Ve Renkli Dokunmatik Ekran Peki çocuğunuz saatiyle biraz eğlence mi istiyor? Onun için bir de selfie özelliği var. O, keyifle selfie çekerken siz de fotoğrafları istediğiniz zaman uygulama üzerinden görebilirsiniz. Zevkler ve renkler tartışılmaz. Bu yüzden Bilicra Vision Akıllı Saat’in dokunmatik özelliğiyle çocuğunuz istediği renkli ekranı seçebilir. Teknik Özellikler İşlemci : MTK 2503, 260MHz Kamera : 0.3 MP Ekran : 1.3” Renkli Dokunmatik IPS Çözünürlük : 240 x 240 piksel Ağırlık : 38 gr Simkart : Nano Bağlantı : 2G / 4,5G (Operatör alt yapısına göre değişiklik gösterebilir.) Konum Modu : GPS/LBS/WiFi/AGPS Pil : 450 mAh. Toza ve Sıvıya Dayanıklılık : IP67 Hafıza Ram : 32MB, Rom : 32MB Boyut : 52.9*445*15mm Çalışma Süresi : 24-48 saat (Güç tasarruf modunda) Sar Değeri : 0.061W/kg (yüz), 0,631W/kg (bilek)

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
  • Kasa Çapı 46-50 mm
  • Adımsayar Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • GPS Var
  • Uyku Takibi Var
  • Titreşim Yok
  • Nabız Ölçme Sistemi Yok
  • Sesli Görüşme Var
  • Kamera Var
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Sim Kart Türü Nano sim
Geri Bildirim Ver

Bilicra Vision Akıllı Çocuk Saati - Candy (Yerli Üretim) BLC102

Bilicra Vision akıllı çocuk saati Candy, çocuğunuzu takip edebilmenizi sağlar. Ayrıca çocuklarla haberleşmek için ideal elektronik alettir. Konum izleme özelliği sayesinde çocuğunuzun nerede olduğuna anında bakabilirsiniz. Ayrıca geçmiş konum özelliğiyle de gün içerisinde nerelerde olduğunu takip edebilmenizi sağlar. Bilicra akıllı Vision saat ile çocuğunuz, telefonunuza yazılı veya sesli mesaj gönderebilir. Bu ürün, sağladığı uzun süreli kullanım imkanı ile müşterilere kesintisiz bir deneyim yaşatır. 48 saate kadar süren pil ömrü sayesinde uzun saatler kullanıma uygundur. Akıllı saat, güç tüketimini oldukça güçlü bir şekilde optimize eder. Renkli ve eğlenceli tasarımı ile küçüklerin ilgisini çeker. Vision özçekim özelliği ile her anı çekebilir, çektiğiniz fotoğraflara ürünün mobil uygulaması sayesinde ulaşabilirsiniz.

  • Optimize güç tasarrufu
  • Konum takibi
  • Sim kart özelliği

Yazılı ve Sesli Mesaj Özellikli Bilicra Vision Saat Candy

Yazılı ve Sesli Mesaj Özellikli Bilicra Vision Saat Candy

Sim kart özelliği sayesinde çocuğunuz sizi Bilicra akıllı çocuk saati ile arayabilir. Suya dayanıklı olması ve kaliteli malzemesi sayesinde uzun yıllar kullanıma uygundur. Çocuğunuz zor durumda kaldığında, sizi bilgilendirmek için SOS özellikli Bilicra Vision akıllı saat Candy modelini kullanabilir. Vision akıllı saatindeki SOS düğmesine 3 saniye basmak yeterlidir. Biri telefona cevap verene kadar alternatif olarak önceden ayarlanmış diğer numaraları arar. 38 gram ağırlığı ile kullanışlı ve hafif bir modeldir. Bu akıllı saat, sağladığı avantajlar göz önünde bulundurulduğunda oldukça dikkat çekici bir üründür. Çocuğunuz için uygun olan bir dizi işlevi tasarımında bulundurur. Renkli tasarımı ile çocukların kolundan çıkarmak istemeyeceği bir modeldir. Adım sayar özelliği, ürünün beğeni toplayan özellikleri arasında yer alır. Su ve toza oldukça dayanıklı olan bu ürüne göz atabilirsiniz.

Dikkat Çeken Bilicra Vision Çocuk Saati Candy Özellikleri

Dikkat Çeken Bilicra Vision Çocuk Saati Candy Özellikleri

Vision akıllı çocuk saati Candy modeli, çocuğunuzla letişim halinde kalmanıza olanak tanır. Küçüklerin aktivitelerini izlemeniz için ideal tasarımdır. GPS işlevleri ile nerede olduğunu ve etkinliklerini izlemenin güvenilir bir yoludur. Akıllı saat çocuğunuzun bileğine bağlı olduğundan, ona her zaman ulaşabileceğinizden emin olabilirsiniz. Güçlü bataryası sayesinde uzun süreli kullanım sağlar. Şık ve renkli tasarımı ile herkesin ilgisini çeker. Kaliteli kamerası ile özçekim yapılabilir. Hassas konum özelliği sayesinde gerçeğe yakın bir konum takibi sağlar. 2G bağlantı sunar. Suya dayanıklı bir modeldir. Bilicra Vision akıllı çocuk saati Candy yorumlarına bakarak ürün hakkında fikir edinebilirsiniz. Çocuklarınıza rahat ulaşmanızı sağlayan bu ürün, uygun fiyatı ile dikkat çeker. Dayanıklı yapısı ve dinamik tasarımıyla beğeni toplayan Bilicra Vision akıllı çocuk saatine göz atabilirsiniz.

Avantajlı Bilicra Vision Akıllı Çocuk Saati Candy Fiyatları

Avantajlı Bilicra Vision Akıllı Çocuk Saati Candy Fiyatları

Bilicra Vision akıllı çocuk saati Candy fiyatı; ürünün kalitesi ve tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Güçlü bataryası ile beğeni toplayan bu ürün ile gün içinde içiniz sürekli rahat olur. Yazılı ve sesli mesaj ile birlikte çocuğunuzla kolaylıkla iletişime geçebilirsiniz. Özellikle acil durumlarda kurtarıcı bir modeldir. Dayanıklı malzeme kullanımı ile uzun yıllar kullanım sağlar. Rehber özelliğini kullanarak çocuğunuzun aramasını istediğiniz numaraları kaydedebilirsiniz. Böylece sadece sizin istediğiniz numaraları arayabilir. Alarm özelliğini kullanarak çocuğunuzun belli saatlerde uyanmasını sağlayabilirsiniz. Birçok özelliği bulunan bu ürün, her açıdan oldukça avantajlıdır. Kolay kurulumu ve kullanımı ile beğeni toplar. Bilicra vision çocuk saati Candy fiyatlarına göz atarak ürünü değerlendirebilir, ürün hakkında yapılan müşteri yorumlarını okuyabilirsiniz. Markanın akıllı çocuk saatini Trendyol aracılığıyla uygun fiyatlara satın alabilirsiniz.