Beta Tea Yaseminli Beyaz Çay - Jasmine Needle Metal Kutu 30 Gram Nadir Bulunan Çin Beyaz Çayı

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Beta Tea Yaseminli Beyaz Çay - Jasmine Needle Metal Kutu 30 Gram Nadir Bulunan Çin Beyaz Çayı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BetaTeaShop Satıcı Ünvanı: BETA GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0167000942200035 Vergi Kimlik Numarası: 1670009422
    Bu ürün BetaTeaShop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Beta jasmine needle beyaz çay nadir bulunan lüks lezzet çin'in özel bölgelerinde yetişen jasmine needle çayı, el ile toplanmış taze filizlerden oluşur. Çay, güneş ışığı yerine özenle kurutulur, böylece besin değerleri ve doğallığı korunur. Jasmine needle çayı, yüksek antioksidan seviyelerine sahiptir, sağlık için önemli faydalar sunar. Yüksek antioksidan içeriği: Antioksidanlar, vücudu serbest radikallerden korur, genç ve sağlıklı bir cilt için destekleyici olabilir. Düşük kafein içeriği: Az kafein içeren beyaz çay, enerji verirken sinirleri sakinleştirebilir, rahatlama sağlayabilir. Beta beyaz çay jasmine needle metal kutu, antioksidanlarıyla vücudu destekler, sağlıklı yaşam tarzınızı destekler. Düşük kafein içeriği sayesinde, günün her saatinde rahatlatıcı bir içecek olarak tercih edilebilir. Nadir ve lüks bir lezzet: Özel ve nadir bir çay olan jasmine needle beyaz çay, metal kutusunda sunularak ayrıcalıklı bir lezzet deneyimi sunar. Içeriğindeki yasemin çiçeği, çaya özel bir tat ve aroma katarken, bu özel tat deneyimini yaşamanızı sağlar.
Geri Bildirim Ver