Bestway Zürafa Desenli Hacıyatmaz 89 cm Eğlenceli Oyuncak

499 TL
Son 3 ürün!

Ürün Bilgileri

Bestway Zürafa Desenli Hacıyatmaz 89 cm Eğlenceli Oyuncak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TRUST STORE Satıcı Ünvanı: SAMED YİĞİTBAŞI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9800540802
    Bu ürün TRUST STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Zürafa desenli hacıyatmaz. 89 cm uzunluğundadır. 3 yaş üstü çocuklar içindir. 3 yaş üstü çocuklar içindir. Çocuk sağlığına zarar vermeyecek kaliteli plastikten yapılmıştır. En alt kısımda yatmayı engelleyen haznesi vardır. Hazne içine su veya kum doldurmanız gerekmektedir. Ürün ile birlikte kum yada su gönderilmez. Çocuklar ve büyükler için çok eğlenceli bir oyun aracıdır. Çocuğunuzun neden sonuç ilişkisi kurarak zeka gelişiminde destekleyici rol oynamaktadır. Tam olarak şişirildiğinde yan yatmayacağından çocuğunuz bıkmadan onunla oynayacaktır. Yaz mevsimi ile yükselen güneş enerjisinin dayanılmaz sıcağında Denize girerken yanınızda götürebileceğiniz çocuğunuz için vazgeçilmez bir oyuncak olacak… Bahçenizde ve çocuğunuzun odasında da kullanabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver