Bestway Şeffaf Pencereli Kare Havuz

Ürün Bilgileri

Bestway Şeffaf Pencereli Kare Havuz

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Sıcak yaz aylarında çocuklar için serin bir eğlence fırsatı olan Şeffaf Pencereli Kare Havuz sizlerle! Şeffaf pencereli, canlı renkli, yırtılma ve patlamaya karşı dayanıklı özelliklere sahip bu büyük şişme havuz ile yüzmek çok daha eğlenceli! İç içe geçmeli hızlı boşaltma vanası, dayanıklı ve test edilmiş vinil, şişirilebilir saydam pencere ve ekstra geniş yan duvar özelliklerine sahiptir. Balkonda, terasta veya bahçede kullanıma uygun olup her yerde havuz keyfini yaşayabilirsiniz. Ürünün ebeveyn kontrolünde kullanılması gereklidir. Kullanımı kolay tahliye vanasıyla havuz suyunu boşaltır. Çocukların yetişkinlerin gözetiminde yüzmeyi öğrenmelerine ve özgüven kazanmalarına yardımcı olmaktadır. Paket içerisinde
  • pencereli havuz ve onarım yaması yer almaktadır. Planlanan su kapasitesi: 565 Litre Ürün ölçüsü: 1,68 m x 1,68 m x 56 cm. Kutu ölçüsü: 40 x 12 x 40 cm.

Ürün Özellikleri

  • Renk Bordo
Geri Bildirim Ver