Bestway 62002 Pompalı 53117 Kaydıraklı Lunapark Şişme Eğlence Havuzu

3.379,99 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.900 TL

Ürün Bilgileri

Bestway 62002 Pompalı 53117 Kaydıraklı Lunapark Şişme Eğlence Havuzu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SRT Perakende İç Ve Dış Ticaret Satıcı Ünvanı: BAHTİYAR SERT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7630713639
    Bu ürün SRT Perakende İç Ve Dış Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 62002 pompalı -Bestway 53117kaydıraklı, aksesuarlı lunapark şişme eğlence havuzu (295x190x137cm) bestway (62002) pompa bu oyun merkezi, eğlenceyi ikiye katlamak için çift havuzlu, şişirilebilir bir mikrofon ve çocukların oynaması için bir davul içerir! Her iki havuz da çıkarılabilir bir kaydırakla birbirine bağlanmıştır ve havuz zemininde, çocuklar aşağı kayarken daha fazla konfor için şişirilebilir bir iniş minderi bulunur. Dahası, oyun merkezi kemerinde bir fıskiye ve çocukların oynaması için eğlenceli bir halka atma oyunu bulunur - Onları tüm gün eğlendirecek kadar çok şey var! Gençler, birlikte verilen oyun toplarını dışarıdaki 2 parkurun her birine yuvarlayarak el-Göz koordinasyonu ve el becerisi geliştirmek için çalışmalarına izin verebilir. Eğlenceyi başlatmak için bahçe hortumunuzu takmanız yeterli! Havuz ölçüsü: 295x 190x 137 cmküçük havuz su kapasitesi: 114 ltbüyük havuz su kapasitesi: 235 lt 2 yaş ve üzeri çocuklar için mükemmel bir oyun eğlence merkezi.... bağlama halatları ve yerleşik grometler ile çıkarılabilir kızak,6 adet oyun topuyla birlikte iki oyun topu pisti,slayt üzerindeki kemer, yerleşik bir sprinkler ve eğlenceli bir halka atma oyunu içerir. Ekstra sıçrama eğlencesi için çift havuzlar,dahil edilen müzik aletleri, çocukların müzik çalıyormuş gibi yapmasına izin verir, kullanımı kolay tahliye vanası ile havuz suyunu kolaylıkla boşaltabilirsiniz. Paket içeriği:1 oyun merkezi havuz, 1 kaydırak, 1 davul, 1 mikrofon, 2 şişme halka, 6 oyun topu, 1 onarım yaması mevcuttur.

Ürün Özellikleri

  • Genişlik 295 cm
  • Pompa Durumu Pompa dahil değildir
Geri Bildirim Ver